Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה לקחת בצידנית סטייק קטן או שני המבורגרים, קצת חמוצים, לחמניה טריה מהבוקר, מיונז, קטשופ, רצועות בצל סגול, מנגל אישי קטן, קצת פחמים, ולתפוס פינה שקטה, אפילו בתחנת דלק, להדליק מנגל, לעשות על האש, לאכול כמו בנאדם, לעשות קפה מערכת הקפה, ולהמשיך הלאה? 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 7 דקות, discoTD5 כתב:

מה הבעיה לקחת בצידנית סטייק קטן או שני המבורגרים, קצת חמוצים, לחמניה טריה מהבוקר, מיונז, קטשופ, רצועות בצל סגול, מנגל אישי קטן, קצת פחמים, ולתפוס פינה שקטה, אפילו בתחנת דלק, להדליק מנגל, לעשות על האש, לאכול כמו בנאדם, לעשות קפה מערכת הקפה, ולהמשיך הלאה? 

בתנאי שהפסקת הצהריים על המרפסת של טרנספורטר, והסטייק של איציק הגדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 38 דקות, discoTD5 כתב:

תכל'ס, אם היה לי רכב כמו הלנד קרוזר שמגיע עם שקע חשמל מובנה, ותא מטען גדול, הייתי קונה נינג'ה גריל קטן, כבל מאריך ועושה את מה שאתה הצעת. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

לא ברור לי אם אתה רציני או סרקסטי (להבעיר אש בתחנת דלק?), אבל לא תמיד יש פינה שקטה שאפשר להתפרס עליה עם כל רשימת המכולת שציינת, ולא תמיד יודעים מראש מתי יפול עליך יום נסיעות עמוס. אתה מתאר משהו שנשמע פשוט לג'יפאי שמטייל בסופ"שים, אבל לאדם נורמטיבי זה חתיכת הפקה להתארגן ככה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 54 דקות, Derish כתב:

אתה רציני או סרקסטי

הוא תמיד חצי סרקסטי אבל הוא פשוט אף פעם לא יבין את הראש של אנשי תמיכה טכנית שכל הזמן עייפים ואין להם כוח לשום דבר אחרי שהלקוחות שיגעו אותם עם תקלות הזויות.

איזה צידנית...איזה מנגל...איזה פחמים...

תן את הסנדוויץ' עם שתיה וחטיף ב 23.90 מ Yellow ותעזוב אותך עם ההפקות שלך באמצע היום 😁

• אהבתי 2

• אחראי פורום
פורסם

יואב היה רציני פעם אחרונה בכיתה ג' וגם אז המורה אמרה לו "עזובתך, לא יתפוס".

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האמת זה טוב כאשר העבודה שלך היא לעשות סקירות על רכבי שטח. ובתחנת הדלק אתה יכול להסתדר גם בלי זיפו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כשייצא לי לעבוד שטח,

לחמניה, קוטג'/שמנת, וירקות שאני חותך על צלחת פלסטיק עם סכין חדפ.

לפעמים פסטרמה וחומוס קטן אם אני במצב רוח בשרי.

או לוקח מהבית או משלים באיזה מכולת על הדרך.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא בונה על מכולות כי לרוב איפה שאני מסתובב אין כלום (השיא היה 40 דרות נסיעה בשביל למצוא פלסטר).

עוצר על הדרך בלי להיכנס ליישובים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 14.1.2023 בשעה 13:23, Night Driver כתב:

ימים שמתחילים ב 4 בבוקר ונגמרים בסביבות 6-7 בערב באיזה חור

אמנם אתה גר שם, וזו זכותך, אבל לא יפה לקרוא לאשקלון "חור"

לפני שעה, Night Driver כתב:

נראה לך שהוא רציני?

ספציפית בהודעה הזאת או בחיים, באופן כללי? 😆

• מצחיק 4
  • מעניין 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 15.1.2023 בשעה 21:03, Buki כתב:

תן את הסנדוויץ' עם שתיה וחטיף ב 23.90 מ Yellow ותעזוב אותך עם ההפקות שלך באמצע היום 😁

באלונית אפשר לקבל גם גלידת מגנום בתור קינוח.

הבעיה היא שצריך לאכול קודם את הגלידה...

• תוכן חדש...