Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב

efistr70
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר את הרכב שלי ואני יד שניה, כיצד אני מתמחר נכון את המחיר?

מה אני אמור להכניס בשיקלול במחירון? יד שניה או יד שלישית?

פורסם

אם מספר הבעלים הקודמים הרשןם ברשיון הוא 01 אתה מכניס יד 2. כמוכן נסועה, בעלות מקורית ושאר נתונים רלוונטיים.

בהצלחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

אם מספר הבעלים הקודמים הרשןם ברשיון הוא 01 אתה מכניס יד 2. כמוכן נסועה, בעלות מקורית ושאר נתונים רלוונטיים.

בהצלחה.

במקאה שלי אכם רשום 01 ברישיון אבל מהיבט הקונה הוא יהייה כבר יד שלישית אז הוא ישקלל לפי 02 ולא לפי 03?

פורסם

הוא משקלל לפי הנתונים של הרכב כרגע, לא מה יהיה.

לכן הוא ישקלל לפי יד 2 ולא 3.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 דקות, efistr70 כתב:

מהיבט הקונה הוא יהייה כבר יד שלישית אז הוא ישקלל לפי 02 ולא לפי 03?

נכון בהיבט של הקונה הוא יהיה יד שלישית ולכן במכירה שלו לקונה הבא הוא ירשום יד שלישית 😁

כרגע זה יד שניה.

פורסם
לפני 8 דקות, Buki כתב:

נכון בהיבט של הקונה הוא יהיה יד שלישית ולכן במכירה שלו לקונה הבא הוא ירשום יד שלישית 😁

כרגע זה יד שניה.

תודה

פורסם

יד 1.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המספר שכתוב ברישיון זה ידיים קודמות.

זה שטיק נפוץ של מוכרים ביד 2 לפרסם את הרכב לדוגמה כיד ראשונה ואז במלל לרשום יד 01 ברישיון.

הרכב במקרה כזה הוא יד שנייה.

פורסם

הכי חשוב:
לא להתייחס למחירונים בתור משהו חוץ מהערכה גסה.
-- למי שמפרסם את המחירונים אין שום מידע אמיתי על העיסקאות שנעשו בפועל בשוק הפרטי. אולי, במקרה הטוב, על עיסקאות שנעשו במגרשי רכבםי משומשים.
-- נוסחאות השיקלול שלהן כוללניות ולא משקפות את יחס השוק לפרמטרים השונים.

בהנחה שהרכב שאתה מוכר איננו נדיר, הדרך הכי נכונה וטובה לקבל הערכה לגבי שווי השוק שלו היא לבדוק כמה מבקשים אחרים עבור רכבים דומים, ולעקוב ולראות עד כמה אלה מחירים ריאלים (אם רכב נחטף תוך שעות, כנראה שהוא הוצע במחיר פחות ממחיר השוק; אם הוא נשאר בלוח שבועות והמחיר המבוקש יורד, המוכר מבקש יותר מדי).
אחרי שעשית סקר שוק כזה (כולל להתקשר), תחליט כמה לבקש, בתלות כמה דחוף לך למכור.

• תוכן חדש...