Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך "קרוזר" חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני מכיר את המוסך שציינת,

אבל ככלל הייתי ממליץ ללכת למוסכניק שיודע מה הוא עושה מבחינה מקצועית ושיודע לגבות מחירים שפויים עבור העבודה.

יש באפשרותך להוזיל עלויות ולדאוג שהרכב יקבל בדיוק את החלקים שהוא צריך על ידי כך שתקנה בעצמך את השמנים/פילטרים/חלקים לטיפולים ותלך למוסכניק שתשלם לו רק עבור העבודה.

ככה אתה יודע איזה חלקים אתה מקבל, אתה מוזיל עלויות ומקבל עבודה לא פחות מקצועית ממוסך מורשה היבואן (תלוי לאיזה מוסכניק הלכת וכמובן כל עוד לא מדובר במשהו מסובך כמו משהו שמצריך גישה למחשב רכב שיש רק למוסך של היבואן, אבל בסוף יש לך אלטו אז לדעתי זו לא בעיה) 

כמובן שצריך למצוא בעל מקצוע שיודע מה הוא עושה אבל זה בהחלט אפשרי,

זה מה שאני עושה לפחות.

בכל אופן בהצלחה במציאת בעל מקצוע שיטפל ברכבך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ג'רי. טיפלתי אצלו בלאנד קרוזר (הוא מעין גורו לרכבים האלו ומכאן גם שם המוסך).

בכל אופן, דיי מקצועי. לפחות לגבי הפעם האחרונה שביקרתי אצלו -הוא מטפל בעצמו ברכבים. זה טוב כי לא כל ילד נוגע ברכב, מצד שני צריך לתאם קצת מראש.

המחירים היו סבירים. אם אתה גר קרוב-מומלץ.

לא הייתי נוסע במיוחד בשביל אלטו. זה רכב שתוכנן להתסדר עם מוסכי מדרכה בהודו..

בהצלחה,

• אהבתי 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...