Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a4 vs. Passat

WhaaEver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

מכרתי את הפאסאט 2011 שלי מנוע 1800 כי המנוע שרף שמן והיה צורך לעשות אוברהול, ויתרתי על התענוג הזה.

עכשיו אני מתלבט, ולמען האמת, לא מצליח למצוא מקורות מידע מהימנים דרך גוגל.

אשמח לקבל מהידע שלכם, גם למשל באיזה אתרים מחו"ל כדאי לבדוק נושאים כאלה.

אני מתלבט בין audi a4 מנוע טורבו בנזין 1800 עם 120 כ"ס, דגם luxury ובין passat 2015 comforline 1800 turbi benzin.

מבחינת אמינות, תקלות שגילו במודל הספציפי, מבחינת בטיחות, מי טובה יותר? מי עדיפה למשפחה?

אודה לעזרתכם!

פורסם

לא הבנתי.

אתה מוכר בגלל בעיית אמינות (סדרתית), שוקל לקנות רכבים עם אותו המנוע ושואל על אמינות?

אז שתדע, שהמנועים האלו לא שיא האמינות, שמעתי סיפורים ששורפים שמן וצריכים לעבור אוברול בשלב מסוים.

עד כמה שאני זוכר, גם הגיר בגרסה הזו נמתח לשיא המומנט שהוא יכול לשאת (25 קג"מ) שזה בדיוק ההספק של מנועי 1.8TSI.

האוודי זו גרסה מוחלשת של אותו המנוע, תוכנה תיישר קו למספר הרגיל.

• תוכן חדש...