Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן לבן מהאגזוז

Orelaaa1
שימו לב! השרשור הזה בן 795 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום היקרים

ברשותי רנו פלואנס דיזל 2013 הרכב לפעמים מעשן עשן לבן בכמות גדולה ולפעמים אין עשן בכלל,אין ירידה בסחיבה האוטו נוסע חלק ועגול .עשיתי לו טיפול בחומרים הכי איכותיים שיש ביקרתי בכמה מוסכים וכל אחד מספר לי על בעיה אחרת אני כבר אובד עצות אודה לכם אם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עישון סמיך ובהיר נגרם בגלל שרפה של נוזל קירור דרך אחד החוצצים של אטם ראש מנוע או בגלל שרפה של שמן דרך תא הבעירה - רינגים, בוכנה, מובילי שסתומים וגומיות שסתומים.

אם יש טורבו אז גם דרכו יכולה להיות שרפה של שמן.

במנוע בנזין אפשר להריח ולזהות אם מדובר בנוזל קירור או שמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא עשן סמיך זה עשן לבן כמו אדים בכמות גדולה וזה בא לסירוגין לא קבוע והרכב דיזל , אין שום תקלה במחשב הייתי אצל כמה וכמה מוסכים ואף אחד לא נתן לי תשובה חד משמעית כל אחד אמר לי להחליף חלק אחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרתי, ברכב בנזין.

זה לא שייך לתקלה במחשב.

עשן של אדים בבקרים לחים זה טל וזה טבעי, בכל מצב אחר - לא אמור להיות עשן בכלל לא סמיך ולא בהיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הייתי ב10 מוסכים בערך ואף אחד לא אמר לי על בעיה במנוע המנוע עובד רגיל האוטו נוסע חלק ,חלק אמרו לי הטורבו הלך חלק אמרו לי האינגקטורים דפוקים חלק אמרו לי הבעיה במצתי חימום חלק אמרו להחליף שמן פילטר סולר ושמן החלפתי הכל למקורי אין עשן קבוע נניח אני נוסע עם האוטו 3 שעות ואין טיפת עשן פתאום ב10 דקות יוצא ממש עננים של עשן לבן כאילו האוטו עולה באש ואף מוסכניק לא נתן לי תשובה חד משמעית מה יש לאוטו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסרוק את המחשב אם יש תקלות ,  תבדוק את  הסנסור dpf   ואת הצינורות שלו  ,  יש גם  מזרק לפני הפילטר 

יכול  להיות  שהוא לא תקין  ואז הוא זורק יותר מידי סולר בזמן  הרגנרציה .יכול  להיות שהטורבו זורק שמן  

תבדוק  את  הציר  .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, ronrobin כתב:

תסרוק את המחשב אם יש תקלות ,  תבדוק את  הסנסור dpf   ואת הצינורות שלו  ,  יש גם  מזרק לפני הפילטר 

יכול  להיות  שהוא לא תקין  ואז הוא זורק יותר מידי סולר בזמן  הרגנרציה .יכול  להיות שהטורבו זורק שמן  

תבדוק  את  הציר  .

תודה רבה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 795 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...