Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה לאנטיס שנת 2000 יד שנייה 74000 ק"מ . מחירון 60000

יד ראשונה היתה בליסינג . המחיר המבוקש הוא 55000

המוכר בנאדם מבוגר שמתחייב שהאוטו לא עבר שום תאונה וכמעט אין שריטות .

במידה ולא מוצאים כלום בבדיקה האם המחיר סביר ?

באותה הזדמנות הייתי מעוניין לדעת כמה אחוז מורידים בערך כשקונים ישירות מליסינג ?

פורסם

רכב שהיה בחברה/ליסינג מורידים 30%

יש הרבה כאלו יד שניה ואפילו יד ראשונה, אצל מבוגרים ומשפחות, תחפש אחת אחרת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רכב שהיה בחברה/ליסינג מורידים 30%

יש הרבה כאלו יד שניה ואפילו יד ראשונה, אצל מבוגרים ומשפחות, תחפש אחת אחרת.

הזהר מלתת חוות דעת חותכות שכאלה, 30% פחות זה נראה לי קצת יותר מדי, 10% זה גבולי מאד בשל העובדה שההיצע של הדגם הזה רב מאד.

אם הכל בסדר בסביבות 50000 ש"ח ניראה הוגן לשני הצדדים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום .

על רכבים שקונים ישירות מליסניג מקובל להוריד כ- 5 אחוז ( לפי מחירון ) .

כאשר אדם קונה רכב מליסינג בעלות הרכב נהפכת לפרטית וכך גם מכירתו היא מכירה מאדם פרטי , כלומר , הוא לא חייב להוריד לך שקל !

המחיר שהוא הביא לך הוא מחיר ריאלי , מה לעשות....ליסינג זה לא חברה .

הצעה שלי , יש ניסיון לא קטן אם מכירת רכבים של ליסינג או השכרות , רכבים מליסיג אם רכבים שחוטים לרוב ( יש יוצאים מין הכלל ) .

90 אחוז מרכבי ליסיג עברו תאונה כלשהי , בדוק ומוכח .

רכבים מהשכרה דרך-אגב אלא רכבים הרבה יותר שמורים ומטופלים.....

בקיצור לך על השוק הפרטי במקום לחסוך סכום קטן....

בני550.

פורסם

אתה טועה בהחלט . יש במיפעל שלנו לפחות 10 מכוניות מליסינג ו-80 אחוז מהם לא עברו כלל תאונות וזה כמובן אחרי שהישנות הוחלפו כבר פעם .

פורסם
שלום .

על רכבים שקונים ישירות מליסניג מקובל להוריד כ- 5 אחוז ( לפי מחירון ) .

כאשר אדם קונה רכב מליסינג בעלות הרכב נהפכת לפרטית וכך גם מכירתו היא מכירה מאדם פרטי , כלומר , הוא לא חייב להוריד לך שקל !

המחיר שהוא הביא לך הוא מחיר ריאלי , מה לעשות....ליסינג זה לא חברה .

הצעה שלי , יש ניסיון לא קטן אם מכירת רכבים של ליסינג או השכרות , רכבים מליסיג אם רכבים שחוטים לרוב ( יש יוצאים מין הכלל ) .

90 אחוז מרכבי ליסיג עברו תאונה כלשהי , בדוק ומוכח .

רכבים מהשכרה דרך-אגב אלא רכבים הרבה יותר שמורים ומטופלים.....

בקיצור לך על השוק הפרטי במקום לחסוך סכום קטן....

בני550.

בני, איך הגעת למסקנות האלה? אני חושב, שאתה טועה כמעט בכל מה שכתבת.

ראשית, רכב יד שניה, שהיד הראשונה היתה ליסינג או השכרה, אינו הופך לרכב פרטי ו-"נמחק" לו העבר! להפך, הוא מחויב בהורדת אחוזים גבוהה יותר ממחיר המחירון מאשר ההורדה הראשונית.

איך הגעת למסקנה ש-90% מרכסי הליסינג עברו תאונה? מאיפה הבאת את המספרים האלה?

איך הגעת למסקנה, שדווקא רכבי ההשכרה, שעוברים אלף ידיים, הם רכבים שמורים ומטופלים יותר מרכבי ליסינג?

פורסם

טוב בוא נסביר קצת ....

קודם כל זאת העבודה שלי , אני עובד במכירת רכבים ( מליסינג-השכרות ) בשילוב אם מוסך צמוד.

רכבי ליסינג הרבה פחות שמורים מהסיבה שנותנים לבן-אדם רכב לתקופה מסויימת ללא " השגחה " .

הוא מחזיר את האוטו לאחר ששחט אותו ( דרך - אגב , רכבי ליסינג לפעמים משמשים משרד או מפעל כלשהו ) . ביקורות הטיפולים לא נעקפים כל-כך וכ"ו ....

אני לא אומר שכל רכבי הליסינג אם בעלי שילדה אבל חלק גדול מהם ( אני מוכר אותם ! ) .

רכבי השכרה הם רכבים שמורים יותר ( אתה משלם על חריגת ק"מ ) בעלי היסטוריית טיפולים יותר מסודרת .

רכבי השכרה נשמרים יותר משום שהשוכרים נקנסים על נזקים לרכב מה שבליסינג לא כל-כך קורה .

תמיד הרכבים של ההשכרה יוצאים יותר מהר לשוק מאשר ליסינג ואם ק"מ נמוך יותר .

ישנם עוד הרבה סיבות שפשוט אין לי כוח להסביר .....

מניסיוני ( שהוא די מכובד ) , רכבי השכרה הם רכבים יותר מטופלים , שמורים ןק"מ נמוכים יותר מליסינג .

אבל תמיד יש יוצאים מין הכלל......

בני550.

• תוכן חדש...