Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי וניו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן ממש נהנתי, נכון אין לו את כל אמצעי הבטיחות,  אין בלם יד חשמלי ואוטו הולד ואין לוח שעונים דיגיטלי, אבל נהנתי מהגובה,ֶהסטייל שלו,ֶמראה קטן אבל מאוד מרווח ניסיתי לשים 2 כסאות תינוק יושב יופי יופי, תא מטען מספיק גדול לסגמנט. נכון קצת מרעיש האוטו שמנסים לתת גז בסלד גבוה אבל חווית נהיגה אחלה למי שלא מחפש עכשיו ספורט

לא מבין למה רוב האנשים פה שופטים אותו לרעה.

פורסם

השאלה היא למה אתה משווה אותו בגזרת המחיר שלו...
אכן ביחס לטויוטה איגו, היא כנראה מרווחת יותר, אבל ביחס לנניח קיה סטוניק יחידת ההנעה שלה לדוגמא מיושנת...

פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

לא שופטים לרעה. ברמת המחיר שלו, שעלתה לאחרונה, הוא פשוט פחות תחרותי 

לא מצאתי משהו ברמה שלו מבחינת יופי, גובה, נסיעה ,ֶאבזור

פורסם

יופי זה סובייקטיבי.

לדעתי cx3 יותר איכותית וזריזה אבל קצת פחות גבוהה וצפופה יותר מאחור.

עם 2 כסאות תינוק אולי יהיה נוח יותר בוניו בגלל הגובה והמרחב מאחור. 

לשיקולך מה עדיף לך.

זה לא רכב רע, הוא פשוט מתומחר גבוה לדעתי, המחיר הקודם שלו היה סביר יותר. 

פורסם

לא רכב רע אבל היחידה הנעה מיושנת ומעצבנת, גם כן ה1.6 הזה כבר מלווה את הקונצרן מ2008 ביונדאי i30.

תבדוק סיאט ארונה זה פחות או יותר אותו מחיר, סיפורי אימה על אמינות זה כבר לא מה שהיה פעם, היום הכל רגוע.

תקבל רכב זריז ויחסית כיפי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הוניו רכב סביר. בגלל המנוע המיושן צריכת הדלק שלו גבוהה יחסית.

אם אפשר, עדיף שתעשה עוד נסיעות מבחן על רכבים אחרים וכך תקבל יותר פרופורציות על מה מתאים לך יותר.

יחד עם זאת, אם אתה מרוצה וסגור - לך על זה.

בהצלחה

פורסם

בדיוק. על טעם וריח אין להתווכח. כתבתי לפות''ש כבר בשרשור קודם. הרכב אינו רכב רע ויש לו צדדים טובים ובראשם תנוחת הישיבה והכניסה של הנהג. לעומת זאת השילוב של הגיר והמנוע גורם לרעש שמבחינתי בלתי נסבל. היעדר בידוד בבתי הגלגלים מביא לרעש בלתי נסבל בגזרה זאת. הדבר ניכר כמובן בעיקר בנסיעות מחוץ לעיר. אבל, העניין אינדיבידואלי. לצורך ההבהרה אישתי שנוהגת ברכב יום יום לא שומעת אפילו רשרוש ומרוצה עד הגג.

פורסם

לא רואה איך יונדאי וניו ו״נהניתי״ נכנסים באותו משפט. זה רכב נחמד, לא יותר, ובעיקר מתאים למי שמחפש ראש שקט בלי טכנולוגיה עדכנית, ומוכן לוותר על מה שרכבים מודרנים יותר מציעים. לא אומר שזה רכב רע, אבל הוא בלבל התחתון ביחס לכל האחרים באותו סגמנט. מבחינתי, הסטנדרטים להנאה מנסיעת מבחן ברכב אחרים לגמרי. 

פורסם

מאוד אהבתי את הצורה שלו ״ג׳יפ רטרו״ יש כאלה שפחות מתחברים ורואים את זה כמיושן. במחיר שלו 122 אם אני לא טועה אין הרבה מבחר, אולי cx-3 או פורד פומה יכולות להיות יותר אטרקטיביות בחבילה הכוללת.

פורסם

תודה לכולם! אני אהבתי ממש את הצורה נכון במחוץ הוא נראה ילדותי או מצועצע חיקוי של suv , ונראה הכי קטן ונמוך,ֶאבל אהבתי שאין לו תחת ובישיבה הוא נוח, לוח שעונים קטן, וקצת אבזור בטיחות מאחורה ל2 ילדים לטעמי בדקתי 2 כסאות תינוק ממש ממש מרווח, תא מטען שאפשר להנמיך אותו עוד ממש יפה וגדול נראה. וכן נסיעה בעיר יחסית חלקה לכן החלטתי לקחת . אני גם יודע שלא יהיו בו המון תקלות יחסית ל 3-4 שנים הקרובות

דווקא המאזדה cx3 לא נוחה מאחורה לילדים ותא מטען פיצי וזה הוריד לי ממנה. מה גם שהדגם שלה מאוד מיושן

אני חושב שלעומת קיה סטוניק העדפתי את הוניו גם. אותו גודל כמעט ומחיר

פורסם (נערך)

עזרתי לפני כחצי שנה לחברה עם 2 ילדים לבחור רכב, המלצתי לה בין השאר על ווניו וסטוניק.
היא בדקה גם יונדאי קונה, קיה סלטוס(קפיצה בתקציב), בסופו של דבר בחרה בווניו, כבר חצי שנה איתו, ומרוצה עד הגג.
למי שמחפש רכב לא גדול חיצונית אבל מרווח, וראש שקט, בתקציב "לא גבוה", זו אופציה מצויינת. בעיקר גם שהוא קיים במלאי.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם
לפני 3 שעות, rolling_stony כתב:

עזרתי לפני כחצי שנה לחברה עם 2 ילדים לבחור רכב, המלצתי לה בין השאר על ווניו וסטוניק.
היא בדקה גם יונדאי קונה, קיה סלטוס(קפיצה בתקציב), בסופו של דבר בחרה בווניו, כבר חצי שנה איתו, ומרוצה עד הגג.
למי שמחפש רכב לא גדול חיצונית אבל מרווח, וראש שקט, בתקציב "לא גבוה", זו אופציה מצויינת. בעיקר גם שהוא קיים במלאי.

תודה כבר לא קיים במלאי הזמנתי מחכה אמרו ינואר 

בעיה שקצת מביכה אותי כל מי שאני נתקל שקנה או רכש את הרכב הזה או אישה או מבוגר מעל 50. מה זה אוטו של זקנים? 

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 21.10.2022 בשעה 08:04, GABIUBOGI כתב:

לא רכב רע אבל היחידה הנעה מיושנת ומעצבנת, גם כן ה1.6 הזה כבר מלווה את הקונצרן מ2008 ביונדאי i30.

אכן יחידת ההנעה רחוקה מלהבריק...אבל היא לא מיושנת. המנוע המעודכן כמדומני שנקרא "סמארטסטרים" הושק ב-2018 וגם התיבה הרציפה "האינטיליגנטית" הושקה בשעתו בסמוך. אני זוכר את העניין כי שקלתי לרכוש ווניו עבור אישתי, אני גם זוכר שלפחות בין 2018-2020 היו בארה"ב תקלות קשות עם הגיר שהוחלף ברכבים לא מעטים אחרי כמה אלפי ק"מ. אינני יודע אם היה מדובר בתקלה בייצור (הסתובב סיפור על שבבי מתכת שנכנסו לגיר בפס הייצור) או בבעיה תכנונית... רכב לא רע למי שרוצה בסביבה עירונית להגיע ממקום למקום כשהוא יושב גבוה ברכב מרווח אך לא גדול ועם תא מטען סביר, מעבר לכך לא מדובר בהברקה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...