Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון PDR בסדנת Restor/fx בנוף הגליל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אני צריך לתקן פגיעה בדלת תא המטען, שנגרמה בגלל אידיוט שלא שמר מרחק בפקק.

אין פגיעה בצבע, אז אני מעדיף לתקן את הנזק בשיטת PDR ולא פחחות רגילה או החלפה לדלת חדשה.

רציתי לדעת, למי יצא לתקן פחחות בשיטת PDR דרך סדנת Restorfx/north Israel בנוף הגליל? דעתכם עליהם?

הייתי שם ביום שלישי האחרון והתרשמתי לטובה, אם כי לא בדקתי כל רכב בנפרד.

מצד שני, יצאתי מבולבל אחרי שקראתי כל מיני דברים על סניפים אחרים, כך שחשוב לי לדעת אם יש בעיה כוללת ופשוט להתרחק או שיש גם משהו חיובי לגבי הסניף הצפוני.

ביום ראשון אני מגיע למרכז-השירות המרכזי של לובינסקי בשורק לטובת טיפול שנתי ובדיקת רעש כלשהו, כך שאני מתלבט אם להתקדם איתם או באמת קודם לנסות PDR (מורכב… הרי זו תאונת צד ג׳ ומצד שני, אינני רוצה לטעות ולהחליף דלת סתם). 

מה הייתם עושים גם מהבחינה הזו?

תודה מראש!

תומר

עריכה אחרונה על ידי TomerZuitlin5755
פורסם

אני לא מכיר את הסדנא הספציפית, אבל מניסיון אישי, ומקריאה במרשתת, אני למד שלרוב, טיפול נקודתי בשיטת PDR יוצא זול יותר מטיפול פחחות סטנדרטי, הכולל את כל החלק (דלת, כנף וכו').

צריך לקחת בחשבון לא רק את עלות התיקון הישירה, אלא גם במקרה של הפעלת ביטוח, את ההשתתפות העצמית, ואת התייקרות הפוליסה בשנים הבאות.

תבדוק עלות של שתי האפשרויות, תיידע את הפוגע, גם בנושא העלויות הנלוות. סביר שתיקון PDR יהיה חבילה זולה יותר, הוא רק צריך להיות עם ראש פתוח.

לגביך, זה בטוח עדיף, כי אין עדויות לתיקון (חומר מילוי, צבע) ואין ירידת ערך.

פורסם
בתאריך 18.10.2022 בשעה 15:39, pasat04 כתב:

אני לא מכיר את הסדנא הספציפית, אבל מניסיון אישי, ומקריאה במרשתת, אני למד שלרוב, טיפול נקודתי בשיטת PDR יוצא זול יותר מטיפול פחחות סטנדרטי, הכולל את כל החלק (דלת, כנף וכו').

צריך לקחת בחשבון לא רק את עלות התיקון הישירה, אלא גם במקרה של הפעלת ביטוח, את ההשתתפות העצמית, ואת התייקרות הפוליסה בשנים הבאות.

תבדוק עלות של שתי האפשרויות, תיידע את הפוגע, גם בנושא העלויות הנלוות. סביר שתיקון PDR יהיה חבילה זולה יותר, הוא רק צריך להיות עם ראש פתוח.

לגביך, זה בטוח עדיף, כי אין עדויות לתיקון (חומר מילוי, צבע) ואין ירידת ערך.

במוסך רוצים בכלל להחליף את הדלת (בטיפול הקודם ביקשתי לדבר על זה עם הפחח וזה היה הכיוון).

מחר אני מגיע לשם לטיפול שני ואנסה לקבל חוות דעת נוספת. בהמשך השבוע אחזור לנוף הגליל להתייעצות קלה (אני חושד במשהו שעלול לשבש את התיקון) והחלטה סופית.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 16.11.2022 בשעה 10:11, For Martha כתב:

הגעת אליהם בסוף?

ממתין לביקור במוסך ואבחנה מעמיקה שלהם (לוודא שלא נגרם נזק פנימי וזו באמת קוסמטיקה בלבד). רק אח״כ אחזור לסדנא.

• תוכן חדש...