Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT Coupe - היורשת?

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אין מקום להוואה בין הרכב הנ"ל לפיאט קופה הישנה,כיוון שכל קשר בינהם מקרי בהחלט.

מה שכן הרכב לכשעצמו מעוצב בצורה עתידנית,לדעתי ככה רכבי העתיד יראו,והעיצוב הזה קנה אותי לחלוטין,הגבול בין כיעור לעיצוב עתידני דק מאוד,זה לגטימי.

פורסם

יש דברים שעדיף שיבואו פעם אחת בחיים, וישאירו אותנו עם טעם של עוד.

חיפושית, המיני, מלכת הכיתה ועוד כמה דברים שאני לא מצליח לחשוב עליהם כרגע...

הפיאט קופה מתאימה לקבוצה הזאת.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מכונית מרשימה מאוד נראת יותר מדיי עתידנית וספק עם היא תגיע לקו ייצור מה גם שלפי מה שנראה לי לפחות מה שיצא לי להבין שאני מסתכל על התמונה ורואה את ההגה דרך השמשה הוא נראה כמו הגה של מטוס לא?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

נו....

מיני- זכתה לגרסה מחודשת, מצליחה מאוד ועדיין (גם בגרסה המחודשת) נחשבת לקלאסיקה ומכונית נחשקת, ודור חדש עומד לבוא לעולם שנה הבאה..

חיפושית- כנ"ל, אמנם איבדה את העממיות שלה במחיר מנופח, ודור חדש יצא גם לה בעתיד הקרוב.

קלאסיקה יותר מודרנית-מיאטה, רכב שעל הכביש כבר 15-20 שנה, כמעט ללא שינויי מרכב ומכלולים (למעט הדגם החדש)..קלאסיקה

אני בעד הפיאט קופה החדשה (שתבוא מתישהו..) לא סתם הם מתעכבים 5 שנים בצגה, ורמיזה על עיצוב, כי הם יודעים שזה רכב שיכול להקפיץ אותם, והם לא רוצים לפספס את זה...אז באנגל זה לא יהיה..אבל משהו טוב, זה בטוח.

1.8T 8)

פורסם

1. :mm_yeah: -יפה אמרת.ואני דברתי קודם על הברקה מוטורית.

2.fitch- מסכים איתך.

3.אוסיף ואומר ,עיצובה של הקופה לא דומה לאף אחת מהמכוניות,מסוגה וצורתה/עיצובה הוא חלק מאישיותה הייחודית...את ההמשך ודאי קראתם בכתבה שלי על הפיאט קופה.

4.ודאי חלק מכם, טעה באי הבנה קלילה, בראש הת'רד כתבתי:

פיאט קופה -היורשת?

לא הצהרתי, וכן לא אמרתי בצורה חד משמעית , כי הספורטיבה לטינה,מחליפת הפיאט קופה האגדית. רק שאלתי האם זהו רמז ,למה שעתיד להיות הקופה הבאה של פיאט? זה הכל.

5.ממה שאני יודע (מבפנים), כי ככל הנראה היורשת מתעדת להופיע קרוב לשנת 2015...

בו ברגע שהקופה תקבל גושפנקא/רשמית למכונית קלאסית-למרות שהיא כבר נחשבת ככזו. יש יאמרו ,כי מהרגע שנחשפה הפכה לכזאת-ואני מסכים איתם,כי גם אני חשבתי כך אז,ואני חושב כך גם היום.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

• תוכן חדש...