Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי גרנדיס 2005.

יש לו קושי בהתנעה (גונח כמה שניות עד שמתניע - לא תמיד) וגם הוא נכבה הרבה פעמים ללא התראה מוקדמת.

אציין שהרכב נכבה רק כשהוא נח או בתנועה איטית ובעיקר בסיבובי הגה חדים ובנסיעות רוורס, אבל אף לא באמצע נסיעה מהירה ויציבה (אפילו לא ב-30 קמ"ש).

החלפתי רצועות טיימינג, פלאגים וכוהל.

כרגע המחשב מראה רק על תקלה בחיישן קראנק.

אשמח לייעוץ מהמומחים:

תמונת המצב הסיפטומטית שתיארתי תואמת תקלה בחיישן קראנק?

האם החלפת החיישן בהכרח תעזור? (שמעתי על כאלה שלא עזר להם).

יש השערות נוספות למקור התקלה?

הסתובבתי בכמה מוסכים ולאף אחד אין תשובה חוץ מחיישן הקראנק.

בתודה מראש.

פורסם

חיישן קראנק באמת יכול להיות,

אבל לפני זה, בדקת מצבר ואלטרנטור?

אם אתה בטוח הולך על חיישן קראנק, אתן לך את השנקל שלי.

היה לאבא שלי בעבר מאזדה mpv שנת 2000 והרכב היה מתכבה באמצע נסיעה... הוא הלך להרבה מוסכים שפך הרבה כסף ואף אחד לא מצא את הבעיה, עד שהגיע המקצוען וזיהה ישירות שזה חיישן קראנק, אבל רצה על זה כ1300 ש"ח.

הזמנתי לו חיישן מאייבי בעלות של כ100 ש"ח + עבודת מוסך עוד 200 שח.

בשביל לנסות לזהות אם זה חיישן קראנק באמת, האם הרכב מתקשה בהנעה? כלומר, נשמע כאילו אין מצבר עד שהוא מניע? או שפשוט מוסך אץ הסטרטר וזה נשמע כאילו אין דלק? אם זה כמו השני, הייתי יותר חושב על חיישן קראנק.

וכן, האם כשמתכבה באמצע נסיעה, מניע מייד? או שצריך לנסות כמה פעמים עד שמניע?

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תודה!

המצבר חדש.

אלטרנטור לא בדקתי.

יש דרך לבדוק לבד? ובמוסך זה סיפור פשוט וזול?

בכל מקרה, אם תקלה באלטנרטור מאותרת ע"י המחשב, אז המחשב לא מראה על תקלה כזו.

לא ממש הבנתי למה התכוונת, אבל אנסה לתאר בעצמי. זה נשמע כמו התנעה רגילה, כלומר הסטרטר עובד כרגיל, אבל המנוע מניע רק אחרי כמה שניות (וכל השכנים פותחים חלונות לראות מי הורס לעצמו את הסטרטר...)

כשנכבה בנסיעה, אפשר להניע אותו אחר כך כרגיל.

ניסיתי לבדוק אפשרות של הזמנת חיישן עצמית, אבל המוסכניק אמר לי שצריך לקנות את זה ביחד עם המכסה פלסטיק של הטיימינג, וזה קיים רק אצל החברה או מפירוק. דרך אגב, המחיר שלו (והוא זול יחסית) להחלפה של החיישן אצלי הוא 1,500 ש"ח.

• תוכן חדש...