Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה עלה לך השמן? ואיך הוא הגיע אליך מהיבואן?

קניתי 5 מיכלים של 0.945 ליטר וזהן עלה לי 180 ש''ח

סיכמתי עם הבחור שיביא לי את זה עד הבית (אני גר בחיפה)

פורסם
למה דווקא את השמן הזה? 15w40

בדרך כלל את השמן הזה לוקחים רכבים עם מנועי דיזל.

ל'

אני לא כזה מבין עניין בשמן , אבל נראה לי שהצמיגות לא בהכרח קשורה לסוג המנוע (דיזל או בנזין)

את השמן הזה דווקא בגלל ה-15W40

לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה - כמה שהמספר גבוה יותר זה יותר טוב (אם לא מדובר במקום עם מזג אויר קר ואצלנו לא). ככה בתחילת הנסיעה שמן יגיע בקלות רבה יותר לכל חלקי המנוע.

פורסם
את השמן הזה דווקא בגלל ה-15W40

לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה - כמה שהמספר גבוה יותר זה יותר טוב (אם לא מדובר במקום עם מזג אויר קר ואצלנו לא). ככה בתחילת הנסיעה שמן יגיע בקלות רבה יותר לכל חלקי המנוע.

אתה טועה ובגדול, ההפך הוא הנכון ובאופן כללי כל הקטע הזה של "כמה שהמספר יותר גבוה ככה יותר טוב" פשוט לא מובן לי :evil:.

המנוע תוכנן ע"י היצרן לעבוד עם צמיגות שמן מסויימת עליה הוא ממליץ ומשום מה כל פעם שאני קורא שרשור לגבי שמן בפורום אנשים מחליטים להתעלם מהמלצת היצרן.

באמת נראה לך שאתה יודע יותר טוב מהיצרן?!?

קח שרשור שלם לדוגמא - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67972&page=1&pp=15

מוטי.

פורסם
??

לא ניתקלתי.

היכן ראית? תן יותר פרטים לגבי סוג מחיר וכו',היכן ניתן לקנות.

ניצן

ראיתי באוטודיפו בירושלים

מיכל שחור -סגול

170 ש"ח

כמעט קניתי כי חשבתי שזה סופסוף ה 10W40

• תוכן חדש...