Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מאילת, כביש הערבה נסיעה מהירה 100קמש +- לא היו רעשים מקדימים, למזלי רק בכניסה לישוב בסיבוב איטי זה קרה והגלגל ניתק מהמשולש.

הרכב יונדאי i30cw שנת 2010 כ 320000 קמ,  הוחלפו משולשים , תפוח הגה,תפוחים משולשים,+כיוון שפור לפני כ 5 חודשים.

מחכה לגרר...

משהו מבין מה קרה פה? ולמה

זה רכב שמסיע קבוע 3 ילדים קטנים....

IMG_4263.jpeg

IMG_4261.jpeg

IMG_4268.jpeg

• מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

הבולג'ויינט לא חוזק כמו שצריך, בנוסף אני לא רואה סימן שעשו לו אבטחה כדי שלא יפתח.

סכנת נפשות טוב שלא קרה כלום.

בעקבות מה שקרה הציריה התפרקה, וצינור הבלם נמתח.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • אהבתי 1
  • מעניין 2
פורסם

ראיתי רכב זהה לפני חודש באותה פוזיציה ברמת גן. 

מקווה שלא משהו סדרתי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ככל שעובר הזמן לא מבין מה קרה, לא היה שום רעש או אינדיקציה ברכב, נסעתי לאורך  120 ק׳׳מ במהירות 100קמ׳׳ש פלוס מינוס, עקפתי לא מעט משאיות בדרך ורק כשנכנסתי לישוב הרכב קרס,

אני מפרט את מה שעבר עלי שאולי עוד אנשים ילמדו, מרגיש שיצאתי מזה בנס

פורסם (נערך)

יצאת בנס. וגם לא דפקת את הרכב. רשלנות של המוסך המבצע. אכן החלק נראה חדש ולא קרס. זה נטו הרכבה לא מקצועית. וגם למעלה יש לו סוגר בטחון לא יכול סתם ככה לצאת. לא יודע אם הוא הרכיב או לא.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Barnat כתב:

חזרתי מאילת, כביש הערבה נסיעה מהירה 100קמש +- לא היו רעשים מקדימים, למזלי רק בכניסה לישוב בסיבוב איטי זה קרה והגלגל ניתק מהמשולש.

הרכב יונדאי i30cw שנת 2010 כ 320000 קמ,  הוחלפו משולשים , תפוח הגה,תפוחים משולשים,+כיוון שפור לפני כ 5 חודשים.

מחכה לגרר...

משהו מבין מה קרה פה? ולמה

זה רכב שמסיע קבוע 3 ילדים קטנים....

IMG_4263.jpeg

IMG_4261.jpeg

IMG_4268.jpeg

עבודה לא מקצועית

צלם וגש חמוסך שטיפל ועמוד על כך שיתקן כמו שצריך ללא עלות

באמת מזל גדול היה לך

פורסם
לפני כשעה, nit_zan כתב:

צלם וגש חמוסך שטיפל ועמוד על כך שיתקן כמו שצריך ללא עלות

האמת, לא נראה לי שהייתי חוזר לאותו מוסך, מנסיון מר אני מעדיף לקבע את הנזק בכל שלב שהוא ולא לחזור למקום שעלול להגדיל את הנזק.

אלא אם זה מוסך שאתה מכיר כמוסך מקצועי ואמין וקרתה לו פשלה חד פעמית

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם

סיפור מבהיל מאוד. קרה לי פעם דבר דומה, למזלי בנסיעה איטית ברחוב ללא תנועה. 

לא בדיוק לפורום הטכני אבל:

ברור שכלכלית זה קשה, אבל בהנחה שכתבת קילומטרז' נכון הייתי שוקל להחליף את הרכב (לא הייתי שוקל, הייתי מחליף רכב).  320K זה מעבר לתוחלת החיים שלו. היום ציריה שמאל, מחר ימין, מחרתיים בלמים. אכן נראה שהמוסך פישל בגדול אבל הרכב גם רומז לך "מספיק".

אני מתחלחל למחשבה מה היה קורה אם זה היה בכביש מהיר. 

בתאריך 21.9.2022 בשעה 17:43, Barnat כתב:

כ 320000 קמ

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Jack457 כתב:

320K זה מעבר לתוחלת החיים

תרשה לי לחלוק עליך 

אנשים רואים על הצג 130000 ונבהלים, בטח עוד רגע האוטו מת...

יש רכבים שנוסעים ונוסעים ונוסעים. ראיתי פעם קורולה ב450000 (לא במוסך, על הכביש! אסף אותי טרמפ והרכב סחב כמו שצריך), וסיפר לי חבר שביקר במוסך טויוטה לטיפול והיה איתו ביחד יאריס עם 800000KM! 

זה נתון להחלטת בעל הרכב. אם הרכב מתוחזק נכון והוא מכיר את הרכב והוא יודע שהוא בסדר, אז למה שלא ימשיך איתו עוד? מה הבהלה לחדש כל הזמן?

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 54 דקות, לב טוב כתב:

אם הרכב מתוחזק נכון והוא מכיר את הרכב והוא יודע שהוא בסדר

אני מסכים איתך עקרונית והחזקתי בעצמי פורסטר ישנה עם למעלה מ-300KKM שנסע בדיוק כמו ב-50KKM (כלומר היה עגלה מאז ומתמיד אבל באמינות גבוהה יחסית) ובמשפחה יש הונדה עם 270KKM והכל בזכות טיפולים.

הבעיה ביחס לרכב של פות"ש היא שכרגע נראה שהרכב לא מתוחזק נכון ולא יודעים שהוא בסדר. כתבתי שזה אולי לא כלכלי, אבל הוא מסיע בו 3 ילדים.

ברור שכל אחד יעשה מה שיכול, לא באתי להטיף חלילה. 

פורסם
לפני כשעה, לב טוב כתב:

אם הרכב מתוחזק נכון והוא מכיר את הרכב והוא יודע שהוא בסדר, אז למה שלא ימשיך איתו עוד? מה הבהלה לחדש כל הזמן?

מה עם נושא החלפים? במשך הזמן יצרני החלפים מפסיקים לייצר אותם מכל מיני סיבות.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Jack457 כתב:

הבעיה ביחס לרכב של פות"ש היא שכרגע נראה שהרכב לא מתוחזק נכון ולא יודעים שהוא בסדר. 

בתאריך 21.9.2022 בשעה 17:43, Barnat כתב:

הוחלפו משולשים , תפוח הגה,תפוחים משולשים,+כיוון שפור לפני כ 5 חודשים

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם
לפני שעתיים, MOTIOZ כתב:

הוחלפו משולשים , תפוח הגה,תפוחים משולשים,+כיוון שפור לפני כ 5 חודשים

הוחלפו הוחלפו, ואז הרכב התפרק לו בנסיעה על הכביש. זה כמו שתגיד כל הדברים הטובים שהכנסת לתבשיל אבל התבשיל מה לעשות יצא מגעיל. 

• תוכן חדש...