Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שלישי לילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש רכב שלישי לילדים, הלכתי בהתחלה על הרגיל יונדאי / קייה וכאלו, לאחר מספר חיפושים נתקלתי בוולו שנת 2013 S60 עם כ 100,000  במחיר מצחיק של 35,000 ש״ח (היונדאי i30 יקרה יותר).

בהתחשב בעובדה שאין משמעות לצריכת דלק (הרכב בקושי יסע), השאלה מה האמינות של הרכב ? , כמה באמת יקרים הטיפולים ?

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

יש סיבה טובה למחיר הנמוך. האמינות ומחירי התיקונים של המנועים של וולוו באותן שנים המבוססים על מנועים של פורד - לא משהו. במיוחד עם הרכב הולך לנסוע מעט, הבעיות בגיר ובטורבו לא יאחרו להגיע.

שורה תחתונה: רק אם אתה מזוכיסט.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 27.8.2022 בשעה 22:31, zvit כתב:

שורה תחתונה: רק אם אתה מזוכיסט.

או שאם עדיין לא התחתנת שמת טבעת נישואין למוסך מורשה היבואן לחשבונית 4 ספרתית בכל טיפול ,אומר את זה מניסיון של חבר שנפל בפח וקנינו את 2 הרכבים שלנו במקביל לפני 4 שנים וטיפה - אני הונדה והוא וולוו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...