Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת mercedes eqb

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכב 7 מקומות וסיקרן אותי הדגם EQB שעולה 350.

בהתחלה בדקתי על רכבי 7 מקומות בני 5-6 שנים וראיתי שכולם זללני דלק בצורה מטורפת, יש אגרת רישוי גבוהה, וגם ביטוח לא כזה זול (כרגע אני עם פריוס 2013).

מבחינת נסיעות אני עושה 15 בשנה, העבודה שלי קרובה לבית ופעם בחודש אני נוסע לבאר שבע מחיפה לסופש (הולך להורים, יש להם בית פרטי ואפשר להתארגן שם על שקע טעינה).

חוץ מזה נסיעות שגרתיות של קניות וכדומה באיזור חיפה.

עכשיו אני יודע שעיקר הבעיה במרצדס זה תחזוקה וירידת ערך, רציתי לשאול כמה עולה תחזוקה שנתית של רכב חשמלי? מה צריך לעשות בו? מה כוללת האחריות של מרצדס ברכב חדש?

בנוסף, כמה לדעתכם ירידת הערך תהיה חזקה, בהתחשב שבתחילת 2023 המס על רכב חשמלי עולה ל20% ובתחילת 2024 עולה ל35%ֿ, גם תקרת המס יורדת ל60 ו50 בהתאמה.

אז אני תוהה לעצמי אולי חוץ מביטוח שעולה יותר יקר ההוצאה בסה״כ פחות?

תודה על העזרה חברים.

פורסם

השאלה מול מה אתה מודד את המרצדס הזאת.מול אאוטלנדר או קודיאק חדשים, קשה לי להאמין שתצליח לחסוך משהו בזה שתקנה אותו, אבל סביר להניח שהוא יספק נהיגה הרבה יותר חלקה ונעימה עם מומנט זמין והשאלה האם אתה מוכן להשקיע כסף בשביל זה או צריך את הסמל.

אם אתה מדבר מול רכבי יוקרה 7 מקומות, המרצדס ללא ספק יספק חיסכון ויהיה קל יותר לטיפול ותחזוקה.

שים רק לב שבגרסת הבסיס אין יציאת מיזוג לשורה השניה, כך שקשה לדעת איזה מיזוג אם בכלל מגיע לשורה השלישית. אם השורה השלישית בשימוש קבוע עדיף להתחיל ברמת הגימור השניה בהיצע.

פורסם

חבר שלי קנה בגרמניה כזו עם 3000 קמ והיא תהיה בארץ באמצע ספטמבר. המחיר זול משמעותית בייבוא אישי. הדגם מפואר EQB350 61',000 אירו כולל מעמ (שאותו מקבלים בחזרה)

Mercedes-Benz EQB 300 4M +NIGHT+PRGRESSIV+LED+MBUX+KAMERA+ as SUV/Off-road Vehicle/Pickup Truck in Nordhausen (mobile.de)

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אבל..צריך לשלם מסים בישראל, צריך לבדוק טוב את המחיר הסופי

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 51 דקות, Michazzz כתב:

חבר שלי קנה בגרמניה כזו עם 3000 קמ והיא תהיה בארץ באמצע ספטמבר. המחיר זול משמעותית בייבוא אישי. הדגם מפואר EQB350 61',000 אירו כולל מעמ (שאותו מקבלים בחזרה)

Mercedes-Benz EQB 300 4M +NIGHT+PRGRESSIV+LED+MBUX+KAMERA+ as SUV/Off-road Vehicle/Pickup Truck in Nordhausen (mobile.de)

זה גרסת ה300

לפני 13 שעות, Urya כתב:

שלום,

אני מעוניין ברכב 7 מקומות וסיקרן אותי הדגם EQB שעולה 350.

בהתחלה בדקתי על רכבי 7 מקומות בני 5-6 שנים וראיתי שכולם זללני דלק בצורה מטורפת, יש אגרת רישוי גבוהה, וגם ביטוח לא כזה זול (כרגע אני עם פריוס 2013).

מבחינת נסיעות אני עושה 15 בשנה, העבודה שלי קרובה לבית ופעם בחודש אני נוסע לבאר שבע מחיפה לסופש (הולך להורים, יש להם בית פרטי ואפשר להתארגן שם על שקע טעינה).

חוץ מזה נסיעות שגרתיות של קניות וכדומה באיזור חיפה.

עכשיו אני יודע שעיקר הבעיה במרצדס זה תחזוקה וירידת ערך, רציתי לשאול כמה עולה תחזוקה שנתית של רכב חשמלי? מה צריך לעשות בו? מה כוללת האחריות של מרצדס ברכב חדש?

בנוסף, כמה לדעתכם ירידת הערך תהיה חזקה, בהתחשב שבתחילת 2023 המס על רכב חשמלי עולה ל20% ובתחילת 2024 עולה ל35%ֿ, גם תקרת המס יורדת ל60 ו50 בהתאמה.

אז אני תוהה לעצמי אולי חוץ מביטוח שעולה יותר יקר ההוצאה בסה״כ פחות?

תודה על העזרה חברים.

אחלה רכב ואחלה מחיר

בגרסת הבסיס אין מיזוג (יש משהו ליושבים מקדימה..), מביש מרצדס ללא מיזוג ולא משנה כמה עולה/גרסת כניסה

שורה תחתונה רכב מצויין בתמחור טוב אך לא באמת תחסוך כסך מול קודיאק, וקודיאק לדוגמא בגרסת הדיזל ממש לא זללנית דלק.

שים לב שאם אתה בעניין לקנות רוץ מהר לפני שייגמר/יעלה המס, הגבוה מהם.

• תוכן חדש...