Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה זה יעזור לשיכחת ילדים, אבל אצלי למשל כשיש משהו חשוב לזכור אני פשוט עונד את השעון הפוך ומחזיר אותו למצב נורמלי רק לאחר שהמשימה נעשתה.

השיטה דיי הוכיחה את עצמה במשך השנים. בכל פעם שמרימים את היד להסתכל על השעה מוצאים שעון הפוך ואז מיד נזכרים בסיבה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

יש היום מושבי בטיחות עם אמצעים למניעת שכחת ילדים ברכב

המבחר גדול

וגם החוק מחייב להצטייד במערכת כזאת 

חיפוש פשוט בגוגל 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

להבין שיש מצב שזה עלול לקרות לך (עצם זה שפתחת את השירשור מראה שאתה כבר "שם").

אני מציע כן להיות בקשר עם בן /בת הזוג, להכיר את הלוז של הילד וכן "לבדוק" מה המצב.

אם היום אתה הכנסת את הילד למסגרת, וזוגתך יודעת בערך מתי, שתשאל אותך האם הכל בסדר, ועל הדרך שתאחל לך יום נעים, וכנל הפוך.

לדעתי אין בזאת בושה וזה לא "חופר" לבדוק שהכל תקין. אני עושה זאת גם כשהוריי אוספים את הילדים והמטרה מקדשת את האמצעים בנושא הזה.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 23 שעות, Potato כתב:

א.לא לעשות ילד.

ב.לשים במושב האחורי משהו שתמיד לוקחים.

ג.אם הילד בגיל של דיבור תלמד אותו להגיד לך "אבא הגענו" בסוף נסיעה.

תודה פוטאטו, סעיף א' הוא בדיוק מה שבאתי לציין ; גם ככה המצב בכבישים יהיה פה קטסטרופלי בעשורים הקרובים.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 28.7.2022 בשעה 22:29, Mikelt89 כתב:

כן, רעיון גאוני להסתמך על תוכנה כדי לשמור על חיי אדם...לא

אצלי מושרש לבדוק את פנים הרכב שהכל נעול, אין מצב שבמקרה כזה אתה שוכח משהו.

חוצמי במקרה שפתאום מגיעה שיחה קריטית בדיוק ברגע הלא נכון והרוטינה לא מופעלת

לגבי ההערה ״להסתמך על תוכנה...״ הכל מסתמך על תוכנה, רמזורים, מטוסים, מכוניות... אבל העיקר שאתה מרגיש בשליטה.

בתאריך 28.7.2022 בשעה 23:59, Yuri Abaev כתב:

כן עם מכשירי בלוטוס

אם אתה בקטע של אמונות תפלות אז חמסה באוטו תציל אותו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

לגבי ההערה ״להסתמך על תוכנה...״ הכל מסתמך על תוכנה, רמזורים, מטוסים, מכוניות... אבל העיקר שאתה מרגיש בשליטה

בפעם האחרונה שבדקתי רכבים ומטוסים מסתמכים על מכניקה, בעבר לא הייתה תוכנה כלל ועדיין היו מכוניות ומטוסים, תוכנה היא רק אמצעי מודרני שמקשר בין כל זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק תציין שהפעם האחרונה שבדקת היתה ב1945.

• מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רק אומר, טלפון וארנק כבר יצא לי לשכוח באוטו. ילדים עדיין לא. אבל בלי נעל יהיה כנראה קשה לצאת מהאוטו ולהמשיך בעיסוקיך. 

פורסם
לפני 3 שעות, Mikelt89 כתב:

בפעם האחרונה שבדקתי רכבים ומטוסים מסתמכים על מכניקה, בעבר לא הייתה תוכנה כלל ועדיין היו מכוניות ומטוסים, תוכנה היא רק אמצעי מודרני שמקשר בין כל זה.

מה הקשר בין זה שתוכנה זו טכנולוגיה חדשה לבין העובדה שאתה מסתמך עליה? 

בין היתר, לשמור את הרכב שלך במגבלות האחיזה.... 

פורסם
לפני 3 שעות, Mikelt89 כתב:

יישנם פרוייקטים שללא תוכנה לא היו יוצאים כלל לפועל.

מעבורת החלל קולומביה אשר שוגרה לפני 40 שנה לא הייתה יוצאת לפועל ללא תוכנה שתוכל להנחית בחזרה את המעבורת על מסלול הנחיתה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 9 שעות, falou כתב:

אם אתה בקטע של אמונות תפלות אז חמסה באוטו תציל אותו

יודע במקרה על איזה פרוטוקול תקשרות זה עובד? :)

לפני 7 שעות, Nemesis כתב:

אבל בלי נעל יהיה כנראה קשה לצאת מהאוטו ולהמשיך בעיסוקיך

דווקא נשמע כמו רעיון טוב, כי הסכנה היא  בחודשי הקיץ, ובקיץ אני עם כפכפים..

אחלה רעיון

פורסם
לפני 10 שעות, Mikelt89 כתב:

ראיתי את זה וחשבתי עליך

https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-28-07-22/m03.html

פורסם

יש ההבדל בין אלקטרוניקה או מערכות אלקטרוניות לבין תוכנה, תוכנה מסתמכת על מערכת אלקטרונית והיא לא יכולה לפעול בלעדיה, אלקטרוניקה יכולה, כמו השואב שלך, הוא לא מצריך שום תוכנה ועדיין עובד.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, falou כתב:

חוצמי במקרה שפתאום מגיעה שיחה קריטית בדיוק ברגע הלא נכון והרוטינה לא מופעלת

אני רואה שזה תירוץ שצץ לבקרים.

אין אצלי שיחה קריטית מהרגע שהרכב התחיל לנוע. ברגע שנדרש יותר ריכוז מרמה של פריט חסר ברשימת מכולת אני חותך הופך את זה ל"בסיום הנסיעה אחזור אליך". אני תמיד חוזר, כך שזה מעולם לא היווה בעיה למישהו.

באופן כללי יש לנו זכות מלאה כבני אדם לא להיות זמינים מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה הקשר בין לא לנהל שיחה מהותית ברכב לבין מה שאני כיוונתי אליו?

אז לא מגיעה שיחה, מגיעה מחשבה מסיחה או עובר מטוס מעל הראש, הדעת מוסחת והרוטינה נשכחת.

לפני 8 שעות, Mikelt89 כתב:

יש ההבדל בין אלקטרוניקה או מערכות אלקטרוניות לבין תוכנה, תוכנה מסתמכת על מערכת אלקטרונית והיא לא יכולה לפעול בלעדיה, אלקטרוניקה יכולה, כמו השואב שלך, הוא לא מצריך שום תוכנה ועדיין עובד.

מה הקשר לדיון?

• תוכן חדש...