Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי הונדה סיוויק 2015 לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בזמן שהאוטו דולק ולא נוסע לאחר כמה דקות נדלק לי נורת ABS ונורת החלקה והגה , אך לאחר מכן שאני מכבה ומדליק ומיד נוסע נשמע רעש קל בלחיצה על הגז ולאחר כמה שניות כל הנורות אזהרה נעלמות, הלכתי לבדיקת מחשב הראה לי בעיה בסולונאיד (שסתום) של ה-ABS.

רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה כזו או דומה, ומה אופציות הטיפול ב-ABS, והאם הבעיה בהחלט ב-ABS או שזה יכול להיות גם מצבר חלש או בעיות חשמל אחרות, כמו כן ראיתי שהמצבר שלי הוא 45 אמפר בעוד המצבר המומלץ להונדה סיוויק הוא 46 אמפר האם יכול להיות קשר בין הדברים, תודה מראש לכולם.

פורסם
לפני 4 שעות, rm כתב:

עוד משהו רציתי לדעת אם אפשר לתקן את הסולונאיד בABS או שזה דורש החלפה של כל ה-ABS

פורסם

הייתי מתחיל מלבדוק האם אורות הבלם מגיבים היטב לדוושת הבלם, לפעמים זה רק מפסק קטן שעולה 50-100 ש"ח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...