Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רנו קליאו עם מנוע 0.9.

בדר״כ, כאשר מגיע זמן הטיפול ברכב, אני קונה עצמאית את השמן שאני רוצה (בדר״כ מותג ״פרימיום״ כמו קסטרול ודומיו) ואת חלקי החילוף בהתאם והולך ל״מוסכניק מדרכה״ שאני מכיר שנים וסומך על העבודה שלו. 

ככה אני יודע בדיוק אילו מוצרים אני קונה ומה טיבם, אך הפעם רציתי שהרכב יעלה על הליפט ויקבל בדיקה ״מעמיקה יותר״, בעיקר כי העניין הזה עדיין בא והולך.

הלכתי למוסך מוכר שהומלץ כאן רבות בפורום שמתמחה ברכבים צרפתיים.

לפי ספר הרכב, יש לשים שמן בצמיגות של 5w40 ובתקנים הבאים: RN710, ACEA A3/A4.

יום אחרי הטיפול, שמתי לב בחשבונית שהשמן ששמו לי הוא בצמיגות של 5w30 ואין בו את אחד מהתקנים הנ״ל.

בעקבות כך, אני מתחיל לחשוש שגם פילטר השמן ששמו לי, הוא לא באמת של מקורי של רנו (למרות ששאלתי בפירוש).

מעבר לאכזבה, האם יש מה ליצור קשר עם המוסך ולדרוש החלפת שמן? או שאין מה להתרגש ואפשר לחכות לטיפול הבא?
תודה

פורסם

אם זה מוסך מומלץ מהפורום, תפנה אליו.

מאמין שיענה לך בחיוב ואפילו יעשו לך החלפה בחינם. לא הייתי מאשים אותו בזה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 7 דקות, מלטבשי כתב:

אם זה מוסך מומלץ מהפורום, תפנה אליו.

מאמין שיענה לך בחיוב ואפילו יעשו לך החלפה בחינם. לא הייתי מאשים אותו בזה.

היי, 

אין לי עניין בהאשמות, מה גם שהח׳ברה במוסך היו נחמדים ושידרו אמינות. 

אני רק מנסה להבין האם יש צורך בהחלפה של השמן/פילטר שמן (ולא משנה אם זה על חשבוני או חשבונם) או שאפשר לחכות עם זה לטיפול הבא.

פורסם

רוב הסיכויים שהשמן מתאים, בעיקר במוסך מתמחה שיודע כמה זה חשוב במנועים האלו.

ברוב המנועים של רנו אפשר לשים 5w30 וראיתי כמה פעמים שבד״כ היבואנים מתרגמים את הספרים האלו בלי התחשבות במדינה או במנוע (וכמובן ללא עדכונים ושינויים שבאים עם השנים…) ויוצא פירוט לא הכי מדויק או חסר בספר, אז שווה לוודא וזהו.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...