Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות לשימוש שנתי של 6K ק"מ

רובי613
שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בסימן טוב ומזל טוב בן נולד לנו, וזה הזמן להיפרד בצער מהi30 סטיישן הנהדרת.

כאמור מחפש רכב 7 מקומות עבור משפחה של 4 ילדים (5 .5,3,1,בן חודש...)

תקציב:30-35 K

שימוש: אני עובד רוב השבוע בבית ,יומיים בשבוע נסיעה מבני ברק לחולון . הרכב משמש לפיזור הילדים בבוקר, פעם בשבוע לנסיעה קצרה לאיזה פארק באזור גוש דן, סידורים באזור גוש דן, פעם השנה נסיעה לצפון , מדי חודשיים בערך נסיעה לאזור ירושלים.

ממוצע שנתי שלי בערך הוא 6000 קילומטר.

השאלה שלי לאיזה רכב להתמקד בחיפושים ..בניגוד לi30 שברשותי כיום שידעתי בזמן החיפושים במה להתמקד, במקרה דנן אין לי אפילו כיוון ..

למעט מחשבות זרות על C4 אבל האמינות שלה מפחידה אותי.

השאלה שלי היא, בשימוש יחסית נמוך של רכב האם כדאי להפחית בשיקולים בחשיבות האמינות , או דווקא צריכת הדלק צריכה להוות פחות שיקול?

אשמח לעזרתכם חברים לאיזה דגמים ושנתונים להתמקד...

נ.ב

מנצל פורום זה לשאלה אודות מדור רכב שהתפרסם לפני כעשור בעיתון מקור ראשון אני זוכר שהכתיבה הייתה נהדרת בסגנון נורא מיוחד,

אבל אני לא זוכר מי היה הכותב.. והאם ניתן להשיג את המאמרים באינטרנט ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכותב היה אדוארד אטלר את הטורים תוכל למצוא כאן

לגבי רכב - חפש לך מאזדה 5. בתקציבך תוכל למצוא אחת מ-2010 או 2011.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...