Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה בת כעשור, דגם FR עם גג פנורמי. 

באופן פתאומי הגג הפסיק להגיב לכפתור הסגירה, בין אם מתוך הרכב, ובין אם באמצעות השלט. הוא נותר במצב פתוח ואני שומע קול של קליק/נקישה בעת הלחיצה, אבל הוא לא נסגר.

מהו טיב התקלה? מה לדעתכם העלות וזמן התיקון? האם רצוי מוסך מורשה?

פורסם

אתה דואג לנקות ולשמן את המסילות?

הרבה פעמים מה שקורה זה שהגומיות מתייבשות, יש יותר מדיי לכלוך או שהמסילות יבשות והמנוע לא מצליח להזיז או נכנס למצב הגנה.

הייתי מציע לך לנסות קודם לנקות ולשמן טוב ואז לחשוב על מוסך מורשה, אני לא יודע איך זה בסיאט אבל לרוב סאנרוף זה עסק יקר.

יש תמיד גם בורג כלשהו שאפשר בעזרתו לסגור ידנית, לפחות שיהיה סגור עד שתחליט מה לעשות. ממבט בספר רכב באינטרנט, אצלך כנראה צריך לפרק את הקונסולה של הכפתורים וזה שם.

בדר"כ הייתי מציע לך גם לבדוק את הפיוז אבל אם אתה שומע נקישות או תזוזה אז כנראה שזה לא המקרה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 7 שעות, Adani כתב:

אתה דואג לנקות ולשמן את המסילות?

הרבה פעמים מה שקורה זה שהגומיות מתייבשות, יש יותר מדיי לכלוך או שהמסילות יבשות והמנוע לא מצליח להזיז או נכנס למצב הגנה.

הייתי מציע לך לנסות קודם לנקות ולשמן טוב ואז לחשוב על מוסך מורשה, אני לא יודע איך זה בסיאט אבל לרוב סאנרוף זה עסק יקר.

יש תמיד גם בורג כלשהו שאפשר בעזרתו לסגור ידנית, לפחות שיהיה סגור עד שתחליט מה לעשות. ממבט בספר רכב באינטרנט, אצלך כנראה צריך לפרק את הקונסולה של הכפתורים וזה שם.

בדר"כ הייתי מציע לך גם לבדוק את הפיוז אבל אם אתה שומע נקישות או תזוזה אז כנראה שזה לא המקרה.

מעולם לא ניקיתי או שימנתי את האזור של הגג, אם לזה אתה מתכוון ב"מסילות". יש איפשהו באינטרנט תמונה או וידאו של איך עושים את זה? כי לא הצלחתי למצוא.

אגב נשמע לי לא כ"כ הגיוני להזליף שמן באזור של הגג כי הוא יכול ללכלך את פנים הרכב והמושבים, אז איך אמורים לעשות את זה כהלכה?

גם לא הצלחתי למצוא תמונה או מדריך וידאו שמציג איזשהו בורג לסגירה ידנית, מצאתי למשל ודיאו שמראה באופן כללי איך לעשות hot-wiring, אבל לא נראה לי שזה שווה את הטרחה אם ממילא אני צריך לתקן את זה :

פורסם

שימון וניקוי של המסילות בגג זה דבר שמומלץ על ידי היצרן כל שנתיים אם אני לא טועה, אני אישית ביצעתי את התהליך בגולף שלי לאחר שחבר רכש את השמן המקורי, אם כי יש תחליפים זולים שאינם מקוריים.

שווה להתחיל בזה. בכל אופן, באזור תל אביב מומלץ כמובן "מוסך רון" המתמחה לרכבי הקונצרן. 

2016 BMW M235i.

פורסם

גש לרון אוחנה - מוסך רון.

מקווה בשבילך שזה לא כמו כאן 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רון פחות עוסק בדברים כאלו.

בדוק האפשרויות עם אסי ב"אס גלס זגגות רכב" שעוסק גם בגגגות שמש לרכב

שברח' חבר הלאומים 14 ת"א-יפו, טל' 03-5253122 או 053-8430124.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...