Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עושה תחרות איזה חומר טוב יותר , אני אומר מה אני התקנתי אצלי ברכב  ומבחינת תוצאה  הסופית , התוצאה יצא מושלמת אז אם ב340 ש''ח אפשר להגיע לתוצאות טובות ולא תמיד חייבים את החומרים הטובים ביותר 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 35 דקות, DIN_13345 כתב:

לא עושה תחרות איזה חומר טוב יותר , אני אומר מה אני התקנתי אצלי ברכב  ומבחינת תוצאה  הסופית , התוצאה יצא מושלמת אז אם ב340 ש''ח אפשר להגיע לתוצאות טובות ולא תמיד חייבים את החומרים הטובים ביותר 

איך אתה יכול להצהיר שהתוצאה מושלמת ? יש לך בדיקות עם מד דציבל?

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

לא חבר . אני יודע שזה מושלם כי אני יודע איך זה היה נשמע לפני שעשיתי בידוד, היה המון רעידות מהדלת והמיד באס של הרמקול היה נשמע המום . והיום הוא נשמע נקי ועמוק יותר והכי חשוב אין רעידות ורעשי דלת כמו שהיה לפני זה 

• ספונסר פורום
פורסם
לפני שעתיים, DIN_13345 כתב:

לא חושב שצריך להיסחף עם האיטום יותר מידי. שכבה פנימית שכבה חיצונית , טבעת אטימה עושה את זה מצוין אני באופן אישי עשיתי ככה ברכב שלי  של המותג נקמיצי עשה עבודה מדהימה החחומר עצמו נקנה ב 340 שח  מגיע בפנים 6 יריעות ונשאר לי עוד 1 ספייר . 

יש מקרים בהם באמת אין צורך להיסחף עם הבידוד,

כמו כן יש מקרים בהם כן צריך להשקיע בבידוד.

מה שבטוח זה ששכבה של חומר בוטילי בלבד מטפלת בתדרים נמוכים בלבד, וכן יש צורך בשימוש בחומרים נוספים כשכבה שניה ושלישית…

ואם לדבר נקודתית על הרכב שעשית באופן אישי, אני חושב שלא עשית מספיק שיעורי בית, אדייק…:

אנחנו באסימפקס כבר תקופה ארוכה מובילים את מהפכה של הורדת מחירים על חומרי הבידוד בישראל.

ועם זה אי אפשר להתווכח, יריעת בידוד שעלותה הייתה לפני כשלוש שנים סביב ה200₪ לצרכן היום נמכרת בפחות מ50₪, ובאיכות הגבוהה שניתן למצוא היום גם בשוק הישראלי וגם בעולם כולו.

כמו כן, אנחנו מחזיקים מלאי מוצרים הכי גדול בישראל ובמגון ענק לחומרי בידוד שונים לכל מטרה, ולא רק יריעות בוטיליות.

אז אם היית קונה 6 יריעות אצלנו,

היית מקבל חומר איכותי ביותר, 

והיו נשארים לך ספייר גם יריעה אחת וגם 40 שקלים…)

לקטלוג המוצרים מוזמנים לבקר באתר הבית שלנו www.caraudio.co.il

• מעניין 1

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

@Daniel car systems אפשר להעביר את המסר גם בצורה פחות מתנשאת.

זה שאתה בעל מקצוע שלא מוכן להתפשר בענין זה בסדר גמור בפני עצמו. אבל לא לכל אחד יש את התקציבים או המוכנות (כולל תוספת המשקל) להשקיע כמוך בענין.

שיפור יתחיל מהרגע הראשון שיתווסף בידוד, וניתן להשתמש בחוכמה עם מה שיש כדי למקסם תוצאות ולטפל בבעיות נקודתיות (וזה נכון גם כלפי התקציב לכלל חלקי המערכת).

האם ביצעת פעם בדיקה השוואתית של השפעת כל שכבת בידוד שנוספה? יכול להיות מענין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 39 דקות, Tom_22 כתב:

@Daniel car systems אפשר להעביר את המסר גם בצורה פחות מתנשאת.

זה שאתה בעל מקצוע שלא מוכן להתפשר בענין זה בסדר גמור בפני עצמו. אבל לא לכל אחד יש את התקציבים או המוכנות (כולל תוספת המשקל) להשקיע כמוך בענין.

שיפור יתחיל מהרגע הראשון שיתווסף בידוד, וניתן להשתמש בחוכמה עם מה שיש כדי למקסם תוצאות ולטפל בבעיות נקודתיות (וזה נכון גם כלפי התקציב לכלל חלקי המערכת).

האם ביצעת פעם בדיקה השוואתית של השפעת כל שכבת בידוד שנוספה? יכול להיות מענין.

המערכות שאני מתקין שמידבאס בדלת נהנה מהספק גבוה ומשתולל בשמחה צריך דלת כמו קיר ולא דלת של רכב

אז לחסוך בחומרים זו לא אופציה

פורסם
לפני 35 דקות, Tom_22 כתב:

וכאן פותח שרשור מדבר על מערכת בתקציב 2000 ש"ח.

אז בשביל מה לקפוץ מעל הפופיק?

ב2000 שח אתה יכול לקנות מורל הייבריד 

זה גם סט שיכול לתת עוצמה כזו אבל בלי איטום טוב לא ניצלת אותו

פורסם

ואיך זה קשור לשרשור הזה (כולל הציטוט שאסור בחוקי הפורום להודעה מעליך)? תגיב עניינית.

תן הצעה לפותה"ש במסגרת התקציב שהוא ציין, פרט עלויות (שפויות ולא משמעותית גבוהות מהתקציב שהוצהר ע"י פותה"ש) לתוספות/שידורגים שלטעמך יפיקו תוצאה טובה יותר.

למעשה, פותה"ש בכלל לא חשב במקור על בידוד/איטום, אלא העלה זו כאפשרות לאחר תגובה או שניים פה. ומאחר והוא העיד על עצמו שלא מתמצא בתחום.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...