Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(גולף כסופה מרעננה, למי שמכיר)

חבר שלי מעוניין לרכוש את הרכב. חיפשנו כאן חוות דעת, בסך הכל נשמע נחמד.

הבעלים טוען שתוקנו דלתות צד (קדמית ואחורית), ויש דפיקות קלות על הגג (לא משהו רציני).

הבעלים טוען שבטסט האחרון הוא נאלץ להחליף מוט היגוי, ואחריו עבר הרכב כיוון פרונט.

מישהו יודע מה ניתן להסיק מכך?

האם יד שלישית מהווה בעיה לרכב משנת 2000? בהנחה שחבר שלי מחזיק אותו עוד שנתיים, זה אומר שכשהוא בא למכור, זה יד רביעית לאוטו בן 7. נשמע לי סביר.

הבעלים דורש 77K (מחירון 79,200), ולא מוכן להתפשר מעבר לכך.

למישהו יש דעה על העניין? מחיר, יד, או האוטו עצמו?

תודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הV5 ידועות כמכוניות מרובות ידיים. מי שבאמת מעוניין באחת כזאת אמור לדעת.

האוטו לא מצליח כ"כ מבחינת סחירות, והשוק דיי מלא בכאלו למכירה. לדעתי ניתן להוריד עוד במחיר וזה פונק' של זמן.

המנוע לא רע לדעתי, אבל הוא נופל קצת בין הכסאות מבחינת ביצועים, ולדעתי במחיר הזה שווה כבר לשקול GTI , שלדעתי בשנת 2000 אף יותר זולה מהמחירון שציינת.

שים לב שקיימות שתי גרסאות : 150 כ"ס ו170 כ"ס ולכל אחת מחירון שונה. (אני לא סגור על זה האם הובאו בשנת 2000 שתי גרסאות שונות)

מבחינת אמינות, ה V5 יותר אמינה מדגמי ה1.6, 1.8 ו2.0 הרגילים ומשתווה באמינותה לGTI ,

כלומר אין תקלות מעצבנות כמו שיש בדגמים הפשוטים יותר.

לדעתי תמורת המחיר המתאים זוהי רכישה טובה

וספציפית בנוגע לרכב הזה, אם חברך הולך למכור את הרכב בשנה הקרובה, עדיף לא להכנס לזה.

אם הוא מתכנן להחזיקו לאורך זמן , אז שווה לשקול.

אותי אישית יד לא מפחידה אם מצב הרכב מזהיר.

נ.ב. בדוק את הקטע של הדפיקות בגג. נשמע מסריח משהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה :) גיא - הוא דורש אוטומט (אבל מלפנים משורת הדין אני עדיין מוכן לראותו כחבר שלי).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

חברים יקרים,

אני מודע לעובדה שאני קצת מעליב את האתר ברכישת אוטומט, אך נקעה רגלי השמאלית מהפקקים.

אני בהחלט חושב שה GTI תשרת חווית נהיגה טובה יותר בביצועי המנוע, אך הן ידניות בלבד.

בקשר לדפיקות על הגג...אלו הן שלוש מעיכות רכות צמודות אחת לשניה, בעל הרכב טוען כי נפל משהו על

גג הרכב(לא נראה מפחיד במיוחד).

אשמח לשמוע עוד פרטים...דרך אגב...אני "החבר"

תודה,

מוטי

פורסם

אולי הפחח המתאים יוכל להוציא אותן החוצה בלי להשאיר סימן, אבל זה ידרוש פירוק ריפודים של הגג.

בכל מקרה, מה ששכחתי לומר קודם זה שהרכב לא יהיה חסכוני עם המנוע הנ"ל, במיוחד לא באוטומט.

אני הייתי מסתכל על עוד V5ים. סמוך עליי שהוא לא ימכור כ"כ מהר, הרכב לא סחיר במיוחד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברוך הבא לפורום!

מה אתה מחפש ברכב? מה התקציב שלך?

אם אפשר למתוח את התקציב קצת, אולי פוקוס שני ליטר 5 דלתות אוטומטית (יש רק אוטומטית) תיכנס לתקציב. (צריך לבדוק במחירון כמה היא עולה בדיון בשנים הראשונות שלה), היא יותר מהנה מהגולף בצורה משמעותית, הגה מעולה. אבל נופלת ממנה באיכות תא הנוסעים (פאר ועיצוב, לא איכות יצור), ובתדמית. אם שני אלו לא מפריעים לך, היא אופציה מעולה.

גיא.

פורסם

אני מחפש רכב שיתן חווית נהיגה, הן מבחינת "שקט תעשייתי",היגוי, ישיבה איתנה על הכביש והנדסת אנוש

טובה וגם מראה צעיר.(להיות הכי כנה, חלון בגג, צורה מושכת עושים לי את זה).

אין סוף למבחר המכוניות שעשיות לעורר בי את הילד שאוהב ללחוץ...אולי בגלל זה אני מחפש רכב עם כוח, אך שיהיה עם מאפיינים סולידים.

אני יודע שלפוקוס מצויינות בהיגוי ואחיזת כביש, אך למרות הניצוץ החדש הוא נראה חסר אופי לטעמי,

גם פיג'ו ראלי מצטיינת בהיגוי שלה (רכב עם הגה ממש כמו של קארט), רק שחסר לה הפינוק שהגרמנית מעניקה.

אפשר להגיד שנקודת האמצע שלי זזה קצת שמאלה(מתינות קוראים לזה ?)...אך אני שלם עם ההחלטה

על סוג הרכב...רק ממש מקווה למצוא אחת יפה.

פורסם

אייל,

בנוגע לצריכת הדלק, הסתכלתי אתמול על מד מחשב הדרך, לפני נסיעה מאומצת, הרכב עשה 12.5 ק"מ/לליטר

לאחר נסיעה מאומצת(כמה לחיצות שהביאו את מד הסל"ד ל6K ) הראה החשב 9.5 ק"מ/ לליטר

די תמוה לי העניין המדובר על צריכת הדלק...אני אשמח אם יש לך הסבר לכך.

מוטי

פורסם
אייל,

בנוגע לצריכת הדלק, הסתכלתי אתמול על מד מחשב הדרך, לפני נסיעה מאומצת, הרכב עשה 12.5 ק"מ/לליטר

לאחר נסיעה מאומצת(כמה לחיצות שהביאו את מד הסל"ד ל6K ) הראה החשב 9.5 ק"מ/ לליטר

די תמוה לי העניין המדובר על צריכת הדלק...אני אשמח אם יש לך הסבר לכך.

מוטי

החשב הראה לך לאחר נהיגה מאומצת את הממוצע של הנהיגה הרגועה והמאומצת ביחד.

אם נסעת 200 ק"מ על 12.5 ק"מ/ליטר ואז לחצת בטירוף רק ל 1 ק"מ, צריכת הדלק הממוצעת כמעט ולא תיפגע.

אם תאפס את צריכת הדלק הממוצעת ותלחץ את האוטו, פתאום תגלה מספרים שלא ידעת שקיימים:-P .

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צריך לשים לב לגיר האוטומטי ברכב.

עד כמה שאני זוכר יש לרכבים האלה מחלה של גיר אוטומט שהולך לעולמו אחרי כמה זמן.

צריך לבדוק היסטוריית טיפולים במוסך המרכזי ולראות אם האוטו הוכנס לבדיקה או משהו בסגנון, יש שם איזה חלק שהולך באופן קבוע והוא יקר מאוד להחלפה.

פורסם

למה לא להעלות במודל ולקנות את ה2.0 ?

לדעתי ה V5 זהו אוטו מחוזק בקצת מה2.0 ונחמד לא יותר.

הוא בולע דלק ! ועם זה אין על מה להתווכח , לי יש 2000 והיא בולעת אז מה יקרה ב V5 אני לא רוצה לדעת.

כמה קילומטרז היא ?

אולי תוכל להוריד עוד במחיר .

מה שאני יודע שמודל 2001 כמו שלנו , המחירון שלה היא 77 .

פורסם

למה לא 2.0? הרבה סיבות. היא יותר חלשה, היא פחות מאובזרת, והכי גרוע - כזו יש לכולם :shock:

פורסם
שים לב שקיימות שתי גרסאות : 150 כ"ס ו170 כ"ס ולכל אחת מחירון שונה. (אני לא סגור על זה האם הובאו בשנת 2000 שתי גרסאות שונות)
עד שנת 2002 מדובר בגרסא בעלת הספק של 150 כ"ס .
פורסם
למה לא 2.0? הרבה סיבות. היא יותר חלשה, היא פחות מאובזרת, והכי גרוע - כזו יש לכולם :shock:

גם אני חושב שעל הגרסאות הפשוטות של הגולף, פשוט רואים שהן פשוטות.

מאותתים כתומים צועקים, טאסות במקום מגנזיום, גג רגיל במקום גג שמש,פסי חיכוך שחורים לאורך הרכב ובפגושים , ומנועים פחות טובים (מי אמר 8V).

שלומי, האם הבעיה המוכרת לך בגיר האוטומט קשורה לגולף רגילה או גולף V5?

שמעתי ששני הרכבים מורכבים באופן שונה ובדגמים הגבוהים יותר של הגולף יש הקפדה יתרה על פרטים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...