Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכב ליסינג מהעבודה לבחור בין השניים
מה מומלץ מבחינת נוחות ופרקטיקה ? 

האילנטרה יותר מפנקת מבחינת איבזור

האם הטויוטה יוותר נוחה בנסיעה יש רעשים ?

פורסם

הקורולה רכב שבנוי יותר איכותי. 

האלנטרה יותר חזקה

יותר גדולה. 

בנויה פשוט יותר,פלסטיקה יותר זולה, במיוחד ברכב ליסינג. 

אין פתחי מיזוג אוויר מאחור. 

הקורולה טיפה יותר נוחה במושב לפי כל הביקורות . 

אני אומר שאם אתה לא חייב רכב גדול, עדיף קורולה. 

אם מעדיף רכב כמה שיותר גדול ומרווח מאחור אלנטרה. 

אני עשיתי עם טויוטה קורולה ספייס  2019  180k. 

0 תקלות עד היום. 

רכב מאוד מאוד נוח ונעים לנהיגה ארוכה. 

בקורולה חסר לי טיפה כוח, למרות שזה לא ממש הפריע לי אף פעם תכלס חוץ מהשואה למכוניות זהות בקטגוריה. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

האלנטרה יותר מרווחת אבל חסרים לה פתחי מיזוג ושקעי טעינה במושב האחורי שהופכים להיות חיוניים עם ילדים. יחידת ההנעה שלה יותר נעימה והיא מעוצבת יותר מהקורולה האפרורית. אם הייתה לי התלבטות דומה כנראה שהייתי בוחר באלנטרה.

לזכות הקורולה פתחי מיזוג מאחור והתנהגות כביש עדיפה במעט עם פחות זוויות גלגול ורכינת מרכב. תא הנוסעים מרווח פחות ומרגיש קצת אפלולי לעומת זה של היונדאי והמערכת בהתקנה מקומית לא מרשימה. יחידת ההנעה רועשת בגלל הגיר הרציף ומרגישה מעט חנוקה ביחס לאלנטרה.

• רעיון טוב! 1
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש כאלה שיכולים לשפוך אור שעברו מ קורולה ל אלנטרה ונוסעים ומשתמשים בפועל? 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

גיר רציף בקורולה לעומת גיר רובוטי כפול מצמדים באלנטרה - מטההאת הכף לטובת האלנטרה.

תוסיף למשוואה מולטימדיה בהתקנה מקומית בקורולה לעומת מערכת מקורית עם קישוריות CP / AA -  מהווה עוד יתרון לאלנטרה.

פורסם
בתאריך 9.5.2022 בשעה 20:43, Mike808 כתב:

האלנטרה יותר מרווחת אבל חסרים לה פתחי מיזוג ושקעי טעינה במושב האחורי שהופכים להיות חיוניים עם ילדים. יחידת ההנעה שלה יותר נעימה והיא מעוצבת יותר מהקורולה האפרורית. אם הייתה לי התלבטות דומה כנראה שהייתי בוחר באלנטרה.

לזכות הקורולה פתחי מיזוג מאחור והתנהגות כביש עדיפה במעט עם פחות זוויות גלגול ורכינת מרכב. תא הנוסעים מרווח פחות ומרגיש קצת אפלולי לעומת זה של היונדאי והמערכת בהתקנה מקומית לא מרשימה. יחידת ההנעה רועשת בגלל הגיר הרציף ומרגישה מעט חנוקה ביחס לאלנטרה.

גם בקורולה אין שקע טעינה מאחור כמה שאני זוכר (מעולם לא ישבתי שם).

מערכת בהתקנה מקומית זה חיסרון בכל רמות הגימור כמעט, למעט לימיטד שלא ראיתי כמעט בליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

את ה קורולה אני מכיר היטב. 

לגבי הגיר הרציף אני לא יודע. 

שמעתי אנשים שלא אוהבים. האמת אחרי 200k לא יכול להגיד שזה מפריע לי. 

השיוט שיש ל קורולה לא הרגשתי בשום אוטו בקטגוריה. 

השאלה האם האלנטרה נוחה כמוה

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

חבר שנהג כב 15,100 ק"מ ב ארבעה  חודשים מרוצה מאוד בינתיים מהאלנטרה. לפני נהג במאזדה 3  110,000 ק"מ בשלוש שנים ולא מתגעגע אליה.

האלנטרה עם בקרת שיוט בזחילה בפקקים וחסכונית בביקורים בתחבת דלק.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 20 שעות, dorsht כתב:

גם בקורולה אין שקע טעינה מאחור כמה שאני זוכר (מעולם לא ישבתי שם).

מערכת בהתקנה מקומית זה חיסרון בכל רמות הגימור כמעט, למעט לימיטד שלא ראיתי כמעט בליסינג.

לקורולה יש פתחי מיזוג מאחור שאין באלנטרה באף רמת גימור. לגבי שקע טעינה, לפחות ב-2019 כשהיא הגיעה לא היה, אולי נוסף מאז.

מערכת בהתקנה מקומית זה אכן חיסרון למרות שגם המקורית של טויוטה לא להיט והיא מאוד מיושנת. הייתה מערכת גרועה בהתקנה מקומית בכל הדגמים למעט למיטד מאז ההשקה, היא שודרגה במהלך 2022 למערכת קצת פחות גרועה עם תמיכה באפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו, הלימיטד עדיין עם מערכת מקורית.

@timur2008 הקורולה נוחה יותר. היא סופגת טוב ומתמודדת לא רע עם בורות מכל הסוגים והגדלים. רק על כבישים גליים היא קצת פחות נעימה וקצת מתנדנדת.

היונדאי קצת יותר רכה וזזה על המתלים, אני נהגתי בדגם המאובזר עם הג'אנט הגדול ועל בורות גדולים היה פחות נעים.

לשתיהן בידוד רעשים גרוע, לא הצלחתי להחליט מי פחות גרועה בתחום הזה.

• תוכן חדש...