Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה לגבי Nos

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לדעת מאיפה אפשר להביא פה בארץ בקבוקים של nos, ומצידי שיהיו ריקים, משום שהם נחוצים לי רק לתצוגה ברכב.

למי שיש מושג בבקשה שיגיב.

תודה לכל מי שעוזר.

פורסם

יש לי בלון נוס אבל לא נראה לי שהוא יכנס לך בבגא'ז של הרכב... אמא שלי רופאת שיניים =))

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

למה אתם לא יכולים לענות רציני?!

כי אותי מעניין השאלה אני גם מעוניין לרכוש בקבוק נוס רק בשביל היופי

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
למה אתם לא יכולים לענות רציני?!

כי אותי מעניין השאלה אני גם מעוניין לרכוש בקבוק נוס רק בשביל היופי

אני לא מבין בדיוק מה אתה רוצה, ענו לך תשובות אמיתיות וכנות, שתיקח מטף ותצבע, אתה לא רוצה להשתמש, אז למה אתה צריך אחד אמיתי, זה התשובה הכי טובה שאפשר לתת לך, אחד אמיתי יהיה לך יקר ולא שווה.
פורסם
שיעור קצר בתיקון מונחים -

NOS הוא שם של מותג, חברה שמייצרת קיטים של Nitrous Oxide.

מוטי.

מי אמר שבמהיר ועצבני אין תועלת, המותג NOS מאושר מאוד שכל אחד ישר אומר NOS במקום לחשוב אפילו על חברות מתחרות :???:

פורסם

אני באמת יודה לכם אם תחזרו לנושא כי זה נורא חשוב לי...

באמת אם למישהו יש רעיונות או מקום שממנו אני יכול לקנות , בבקשה שיגיב .

פורסם

כמו שאמרו לך- קנה מטף- צבע אותו..

גם יהיה לך מיכל "NOS" ברכב וגם מטף למקרה ו...(חס וחלילה)..

יש פרוייקט מצולם- אבל התמונות לא עובדות כך שלא ניתן לראות מה יצא ואיך יצא..

חיפשתי כדי להתעניין למרות שאני חושב שכל זה שטויות ורק מושך אנשים בלתי רצויים ותכנונים שלהם על הרכב..

פורסם

יש באיזור התעשייה ברמת גן חנות של שיפורי רכב ויש להם נייטרוס אני מאמין שבקבוק ריק יעלה לך כסף אבל אין לי מושג עד כמה...

החנות אם אני לא טועה נקראת E&A.

לירן

פורסם
אני באמת יודה לכם אם תחזרו לנושא כי זה נורא חשוב לי...

באמת אם למישהו יש רעיונות או מקום שממנו אני יכול לקנות , בבקשה שיגיב .

זה נורא חשוב לך? :?

הפורום הוקם ע"י חובבי רכב בשביל חובבי רכב, אני בספק אם אתה אחד מהם.

החבר'ה פה ניסו לענות לך בצורה יחסית רצינית, אתה גם יכול להשיג מדבקות מאיביי (אני רציני).

בכל אופן, ננעל מחוסר עניין לציבור חובבי הרכב.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...