Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי את הפוסט הנ''ל וכנראה שיש לנו בעיה דומה:

בהתחלה המזגן מקדימה מקרר טוב, אבל כשהאוטו מתחמם אז יוצא אוויר ממש חם.

יש לעיתים רעש של נקישות של משהו חשמלי/מכני מהדשבורד שהתעלמתי ממנו, אבל יש מצב שזה קשור.

המוסכניק הציע ל"קצר" את הצנרת של המים החמים בשביל שלא יגיעו לרכב, אולם לא הצליח לבצע את המעקף מכיוון שהצינורות הקיימים לא היו גמישים מספיק ולא היה לו צינור מתכת זכר זכר.

האם יש טעם לתקן, או פשוט לוותר על החימום ברכב?

למיטב זכרוני אדים מסלקים עם מיזוג קור, נכון?

מדובר במיצובישי גרנדיס 2010, טיפול ראשון מחוץ לחברה (האוטו כבר שווה רק 30k ולא הגיוני להוציא עליו אלפי ש''ח במורשה)

פורסם

מחלה ידועה בגרנדיס בעיה במנוע סרוו שאחראי להעביר את התריס של המזגן מחום לקור וממנו גם מגיעים הרעשים מהדשבורד האופציה הפשוטה זה לפרק את התא כפפות יש שמה גישה לתריס בצבע לבן ולהזיז אותו ידנית למצב של קור/חום  יש גם אפשרות לשפץ את המנוע אצל מי שמתעסק בדברים האלה 

חג שמח

פורסם
לפני 7 שעות, של כתב:

מחלה ידועה בגרנדיס בעיה במנוע סרוו שאחראי להעביר את התריס של המזגן מחום לקור וממנו גם מגיעים הרעשים מהדשבורד האופציה הפשוטה זה לפרק את התא כפפות יש שמה גישה לתריס בצבע לבן ולהזיז אותו ידנית למצב של קור/חום  יש גם אפשרות לשפץ את המנוע אצל מי שמתעסק בדברים האלה 

חג שמח

תודה, אבדוק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 19.4.2022 בשעה 00:23, של כתב:

חג שמח

חוזר לעדכן:

הבעיה חזרה ואכן פירוק קליל של תא הכפפות ומשיכה חזקה של התריס בצבע הלבן למטה מעבירה למצב קור (או אולי למעלה כמו שאמרתי בסירטון?)!

מצרף סירטון 📹 אם מישהו יזדקק לזה.

תודה רבה 👍

היכן אפשר לקחת לתיקון (פירוק + שיפוץ/רכישה)?

לפרק את הדשבורד בעצמי נראה לי קצת מפחיד (יותר הקטע של להחזיר הכל בחזרה בלי עודף ברגים :-) )

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 1.5.2022 בשעה 22:14, ygili כתב:

חוזר לעדכן:

הבעיה חזרה ואכן פירוק קליל של תא הכפפות ומשיכה חזקה של התריס בצבע הלבן למטה מעבירה למצב קור (או אולי למעלה כמו שאמרתי בסירטון?)!

מצרף סירטון 📹 אם מישהו יזדקק לזה.

תודה רבה 👍

היכן אפשר לקחת לתיקון (פירוק + שיפוץ/רכישה)?

לפרק את הדשבורד בעצמי נראה לי קצת מפחיד (יותר הקטע של להחזיר הכל בחזרה בלי עודף ברגים :-) )

תודה רבה מאוד קידמת אותי 

אני לא מצליח לסובב את התריס שמפריד בין קור לחום אני צריך להעלות אותו למעלה כדי שיפתח את החימום

1.מה האופן שאתה מציע לסובב את התריס הזה?

2.ידוע לך גם אופצה של פירוק והחלפה זה נראה מסובך שם קצת עם תא הכפפות כרית אויר ומלמעלה יש חסימה של צינור המיזוג?

תודה רבה מראש

• תוכן חדש...