Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לקנות ג׳יפ וזה יהיה הראשון שלי, אני אסע בו מדי פעם לטיולים + קמפינג בשטח וחוץ מזה פעם בשבוע הלוך חזור נתניה.

התלהבתי מהקטע של להוריד את הגג לכן נתפסתי על הרנגלר, ואני רוצה לקנות חדש.

יש איזה משהו שאני צריך לדעת לדעתכם? לפני שאני מבצע את העסקה.

פורסם

לגבי הגג - ה לא כל כך פשוט להוריד את הגג הקשיח ולרוב נדרשים שני אנשים לכך (גם בקצר) ויש צורך לארגן מקום לאחסנת הגג המפורק.

אם הקטע של הגג עושה לך את זה הכי הרבה אז ממליץ שתרכוש מראש עם גג ברזנט ויצא לך גם יותר זול וניתן לקיפול ופתיחה בקלות ובמהירות יחסית.

אל תצפה לאיכות נסיעה מי יודע כמה בכביש - שני סרנים חיים משדרים היטב מהמורות וההיגוי קצת מעורפל ודורש תיקונים, יש רעשי רוח וצמיגים הכיסאות הקדמיים לא הכי נוחים לנסיעות ארוכות.

אבל יכולות השטח מהטובות שיש, תחושת החופש והסקס אפיל של הרנגלר הקצר מחפים על הכל.

הנה סרטון/ מבחן דרכים שמסביר את הקסם והיכולות :

פורסם

תודה רבה והסרטון מצויין!
חשבתי להביא באמת עם גג ברזנט, אבל אז הרתיע אותי שהוא יהיה הרבה יותר גניב, כי הוא חונה ברחוב,
וגם שאני לא אוכל לאחסן דברים על הגג, בהינתן הגודל הקטן של תא המטען.
מה אתה חושב על זה?

פורסם

גג פתוח בכל מקרה לא מאפשר גגון ואחסון דברים על הגג. אז תחליט גג פתוח או אחסון על הגג .

אם אתה נוסע בודד או זוג לטיול אתה יכול בקלות רבה מאד (כולה עניין של משיכת ידית) לפרק לגמרי את המושב האחורי ואז יש לך תא מטען סביר ומספק לזוג המטייל בשטח.

ברזנט אכן בעייתי מבחינת הנגישות הקלה יותר לחורשי הרע אל תוך הרכב - אבל אם מי שהוא באמת רוצה לגנוב את הרכב גם הגג הקשיח לא יעצור אותו.

עם כל הכיף של לטייל בלי גג ואפילו בלי דלתות, לטעמי בארץ ובמזג האוויר שיש בארץ זה פחות מעשי , תכלס יש רק שתי עונות, קיץ או חורף עם עונות מעבר קצרצרות - בקיץ חם מדי לנסוע בלי גג (ביום בכל אופן) ובחורף קר מדי לנסוע בלי גג - גם לטייל בלי גג זה לא הכי כיף כשאתה מטייל בשבילי הארץ המאובקים עד מאובקים מאאאאד....

היתרון האמיתי של הרנגלר זה שאפשר איך שהוא להנות משני העולמות ולפרק ממש בקלות רק את החלק הקדמי של הגג..אז זה סוג של "חצי הריון" אבל בהחלט מספק ובלי המגרעות של פירוק הגג כולו ושל רכב פתוח לחלוטין.

פורסם (נערך)

בתור רכב ראשון אתה רוצה רנגלר?

אולי לא הבנתי טוב: כמה שאלות בבקשה:

מעולם לא היתה לך מכונית משלך? 

אם כן, איזו?

האם יש לך ניסיון נהיגה משמעותי ברכבים אחרים?

מהו ניסיון הנהיגה שלך בשטח?

מה הניסיון/ידע שיש לך באחזקת רכב ואחזקת רכב שטח?

האם יש משמעות להוצאות ביטוח ודלק?

האם אין משמעות לבטיחות הרכב?

נסיעות מאיפה לנתניה?

רנגלר הוא רכב שטח מעולה, חוץ מזה הוא כמעט לא מצטיין בשום דבר אחר, וזה בלשון המעטה. יש גראנד צ'ירוקי שהוא רב שימושי ואולי עדיף למרבית המשתמשים.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היי זה לא הרכב הראשון שלי היו לי פרייבטים ויש לי מוטורהום אספנות.

זה כן הג׳יפ הראשון שלי, אין לי ממש נסיון בנהיגה בשטח.

אין לי נסיון באחזקת רכב שטח

יש משמעות להוצאות ביטוח ודלק, אבל ראיתי שהצריכה שלו די רגילה לא? 11 לבינעירוני, וביטוח זה גם רגיל לא?

לבטיחות הרכב אין משמעות יתרה.

הנסיעות הן מתל אביב לנתניה.

פורסם

כפי שידוע צריכת הדלק תלויה מאד באופי הנהיגה אבל כן הג'יפ צורך יותר מכל פרייבט או SUV אחר,

הביטוח יקר יחסית וגם אגרת הרישוי בגלל מחיר התחלתי גבוה יחסית.

גרנד צ'רוקי שהוצע על ידי קודמי הוא SUV עם יכולות שטח בכלל לא רעות אבל רחוק מאד מהרנגלר מבחינת יכולת השטח ומבחינת חווית הנהיגה והכיף בעיקר בשטח.

אתה צריך להבין שעיקר הקסם של הרנגלר הוא בהיותו רכב שטח קשוח יחסית ולא רק מבחינת מבנה אלא גם מבחינת גימור תא הנוסעים איכות הנסיעה וכו' אם אתה לא בנוי לחוויה כזו ולקסם הזה אז גרנד צ'רוקי בהחלט רכב SUV טוב מאד ואפילו בעל עבירות שטח מהטובות שיש בקבוצת הSUV אבל זה לא "ג'יפ" אמיתי למרות שזה אות יצרן JEEP..

פורסם

אם הרכב יהיה הראשי שלך אז אתה צריך לזכור כמה דברים:

למיטב הבנתי לדגם הכניסה אין בטיחות אקטיבית. זה חשוב בימינו. צריכת דלק 1 ל 11 אולי בשיוט בכביש החוף, כאשר למיטב הבנתי הציר בין ת"א לנתניה עמוס רוב הזמן. צריכת הדלק בשטח תהיה משמעותית גבוהה יותר. אם אין לך ניסיון בשטח, שעה לפני שאתה משכיב 300 אלף או יותר, ממליץ לך בחום ללכת עם חברים לטיול שטח בסופ"ש, לנסות לנהוג, לנסות לבקש מהסוכנות לתת לך אחד כזה לסופ"ש או כל פעולה אחרת שתמחיש לך מה זו החיה שאתה הולך לרכוש. אני למשל חולה שטח במאבריק / sbs / טרקטורון וממש כמעט סובל אם זה ברכב שטח סגור.

אתה קופץ מאפס למאה בשנייה וחצי וזה לדעתי הימור לא קטן. 

פורסם
לפני כשעה, ST12345 כתב:

אם הרכב יהיה הראשי שלך אז אתה צריך לזכור כמה דברים:

למיטב הבנתי לדגם הכניסה אין בטיחות אקטיבית. זה חשוב בימינו. צריכת דלק 1 ל 11 אולי בשיוט בכביש החוף, כאשר למיטב הבנתי הציר בין ת"א לנתניה עמוס רוב הזמן. צריכת הדלק בשטח תהיה משמעותית גבוהה יותר. אם אין לך ניסיון בשטח, שעה לפני שאתה משכיב 300 אלף או יותר, ממליץ לך בחום ללכת עם חברים לטיול שטח בסופ"ש, לנסות לנהוג, לנסות לבקש מהסוכנות לתת לך אחד כזה לסופ"ש או כל פעולה אחרת שתמחיש לך מה זו החיה שאתה הולך לרכוש. אני למשל חולה שטח במאבריק / sbs / טרקטורון וממש כמעט סובל אם זה ברכב שטח סגור.

אתה קופץ מאפס למאה בשנייה וחצי וזה לדעתי הימור לא קטן. 

שמע את כל כך צודק...

שיניתי את כל התוכנית אני מחפש עכשיו סוזוקי ג'ימני שנתונים 2018 בערך, אחלה לכביש וגם אחלה לשטח, בלי לקפוץ גבוהה מדי על ההתחלה. איך זה נשמע?

פורסם

לא רוצה לפנצ'ר אותך אבל גם הג'ימיני הוחרם ע"י איגוד האורטופדים העולמי...(;-

שטח זה משהו שמתחברים אליו לאט לאט, לא קונים את הדרך פנימה ..

תתנסה בשטח לפני שבכלל תרכוש משהו שקשור לזה. ג'ימיני רכב צפוף, לא בטיחותי, לא נוח בעליל, עם עבירות שטח מעולה ואחזקה זולה יחסית; שוב, זה רכב שטח. תתנסה בשטח לפני שתרכוש משהו

• אהבתי 1

פורסם

בכל מקרה הנסיעה על כביש ברנגלר וגם בג'ימיני זאת לא חוויה שקיטה ונוחה במיוחד,

ואם 90% מהנסיעות שלך הם כאלו לא הייתי קונה אותם כדיילי.

פורסם

נסעתי קצת בשטח אני כן מתחבר לקונספט ורוצה להמשיך עם זה, ואני לא באמת נוסע הרבה בכבישים, אני גר בתל אביב ונוסע פעם בשבוע לנתניה ומדי פעם סידורים אבל רוב הזמן הוא עומד

פורסם

אז בהחלט הייתי שוקל דאסטר שנותן הרבה יותר פח לשקל, או סובארו XV עם חבילת בטיחות מושלמת ו5 שנות אחריות מלאה. לעניות דעתי, כרכב שטח ראשון הם עדיפים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם

מדהים אותי שבנאדם רוצה רנגלר קצר או ג'ימני ומציעים לו דאסטר או XV. 

בנאדם, רנגלר קצר זה רכב מדליק, מקסים, עם טונות של קסם. אם תקנה כזה, ותתחיל לטייל בשטח אני בטוח שלא תצטער. 

תקרא היטב מה רושם לך היוזר @KOOKE שיש לו נסיון של עשרות שנים עם רנגלרים מכל סוג, מין, צבע, גודל מרכב, ורמות מוכנות לשטח. 

הסכנה היחידה שאני רואה היא שתתמכר. 

אם לא תתמכר, ותחליט שזה לא בשבילך תוכל למכור אותו בקלות. 

לגבי הג'ימני, אין שום בעיה לרכוש ג'ימני ולהתנייד אותי במתווה שאתה מתאר. לגולש @Caveman יש שנים של נסיון בדיוק כזה. 

רכב כזה קונים מתוך רצון, רגש, תשוקה, שריטה.  אם נדבקת בחיידק, אתה תהנה מאוד, תכיר מלא אנשים איכותיים ותחווה חוויות מדהימות.

אם לא נדבקת זה בסדר. לא כולם מתחברים לחוויה.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...