Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

מדהים אותי שבנאדם רוצה רנגלר קצר או ג'ימני ומציעים לו דאסטר או XV. 

בנאדם, רנגלר קצר זה רכב מדליק, מקסים, עם טונות של קסם. אם תקנה כזה, ותתחיל לטייל בשטח אני בטוח שלא תצטער. 

תקרא היטב מה רושם לך היוזר @KOOKE שיש לו נסיון של עשרות שנים עם רנגלרים מכל סוג, מין, צבע, גודל מרכב, ורמות מוכנות לשטח. 

הסכנה היחידה שאני רואה היא שתתמכר. 

אם לא תתמכר, ותחליט שזה לא בשבילך תוכל למכור אותו בקלות. 

לגבי הג'ימני, אין שום בעיה לרכוש ג'ימני ולהתנייד אותי במתווה שאתה מתאר. לגולש @Caveman יש שנים של נסיון בדיוק כזה. 

רכב כזה קונים מתוך רצון, רגש, תשוקה, שריטה.  אם נדבקת בחיידק, אתה תהנה מאוד, תכיר מלא אנשים איכותיים ותחווה חוויות מדהימות.

אם לא נדבקת זה בסדר. לא כולם מתחברים לחוויה.  

אייימן, כן אני חושב שג׳ימני יהיה החלטה טובה בתור נקודת פתיחה, לא להיכנס ישר להרפתקאה של 300 אלף שקל, אלא לג׳ימני של 90 אלף

פורסם

חשבתי שהתכוונת לג'ימיני חדש זה מעל 150 עוד לפני מיגונים. בסכום של 90 זה כבר יותר הגיוני. שוב, תנסה לקבל נהיגת התרשמות ארוכה ככל האפשר מכל רכב ולהתייעץ כאן עם בעלים של גימיני. 

דיסקו אולי מרגיש שיש הידלדלות מסויימת בקהילת חורשי הקוליסים אז הוא יוצא בקמפיין...(;-

רצון, רגש, תחושה, שריטה וכל מיני חיידקים אחרים שהוזכרו כאן לא יעזרו לך עם כאב הגב. לא יעזרו לך במלחמת ההתשה של רכישה ומכירה תוך חודשיים-שלוש. מתארים כאן רכישה ומכירת רכב כדבר של מה בכך; אז זהו שלא. רכישת רכב משומש נטחנה כאן עד דק ויכולה להתיש בנאדם ממוצע. יש תופעה מכוערת של מאעכרים/סוחרים שמתעסקים עם רכבים שמאוד סחירים ומוכרים כל מיני מלפפונים חמוצים בקופסה של נוטלה. לאחר הרכישה ברוב המקרים יש ישור קו. במכירה יש את אותו כאב הראש רק מהצד השני. בכל התהליך יש לא מעט עצבים, הפסד של המון זמן ולפעמים גם לא מעט כסף. 

כאדם רציונאלי אני רוצה שתבצע רכישה מושכלת מעבר לכל הרגש שהוזכר כאן. בשם אותו הקסם השכן של חמותי רכש רנגלר חדש בשנה שעברה והוא נסע בו פעמיים בשטח אמיתי וכל השאר שבילים של סקודה בליסינג. הוא עושה קבוע גוש-שגב תלאביב יומיים בשבוע. אחרי חודשיים הוא קנה רכב פרטי בנוסף, כי הנסיעה ברנגלר ממש לא נעימה וגם כי הוא יכול להרשות לעצמו.

תעשה מה שטוב לך ומה שגם תוכל להתמודד ולחיות איתו טוב בכל סיטואציה. 

• אהבתי 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לפני 1 דקה, ST12345 כתב:

דיסקו אולי מרגיש שיש הידלדלות מסויימת בקהילת חורשי הקוליסים אז הוא יוצא בקמפיין...(;-

הפוך גוטה, הפוך.

האינטרס המובהק שלי הוא מינמום אנשים בשטח. גם ככה יש יותר מדי, ואני רוצה בשטח חניוני לילה ריקים, פחות אשפה, יותר פינות קסם ריקות מאנשים וכד'. 

כאבי גב? שטויות. אולי בגילי המופלג ג'ימני ישן הוא כבר לא כזה להיט לעצמות, אבל כשאתה צעיר ועדיין יש סחוס בין החוליות בגב אני לא רואה בעיה. 

לגבי רכישה וקניה, אם לא מנסים לא יודעים.

לגבי שכן של חמותך, קיבל שכל. רנגלר הוא לא להיט בכביש, אבל גם הדיפנדרים הארוכים שהחזקתי אל היו ממש להיט בכביש, והחזקתי אותם כשעבדתי בדרום ת"א. כל בוקר להיכנס ליהודה הלוי פינת הרצל עם דיפנדר ארוך, זה משהו שלא הייתי עושה היום, אבל כשהייתי צעיר ויפה זה היה סבבה. בכל מקרה רנגלר קצר הוא משמעותית יותר טוב ונעים מאותם דיפנדרים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני מבין. גם בגילאי ה 40 פלוס מע"מ שלי, לפני כשנתיים נסעתי בגימיני ישן על אספלט חדש ברוב הדרך. השם ישמור וירחם. עזוב ספרטניות. עזוב רכב עם מינוס 2 כוכבי בטיחות, יציבות של חסידה שיכורה והתנהגות כביש שדפקה נפקדות; הרכב לא נוח בעליל וצפוף כמו קופסת גפרורים. כשהייתי צעיר הפיאסטה שלי נכנסה כמעט לכל מסלול כמו גדולה וחזרה הביתה בנוחות, ביעילות ובנחישות. 

כשהייתי צעיר לא היה XV או דאסטר. 

מזכיר לי פעם אחת שירדנו את מעלה יאיר ובמדרגה הגדולה, מולנו בעלייה, 3 גיפים כשהראשון פאג'רו קצר חדש, סטוק, מנסה לעלות עם מכוון לא מנוסה ונהג ילד בן כלום שהשאיר את הטמבון על המדרגה עד שמישהו ריחם עליו והעלה לו את האוטו. 

הבנאדם עושה את האוטו, לא האוטו את הבנאדם. יש לי עוד כמה ביטויים אבל אני אשמור אותם לשרשור אחר כי תיכף נגמר...(;-

אם הבחור ננעל- אז שירכוש. וואלה המאק, קח מתאבן:

IMG-20220421-WA0001.jpg

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

רנגלר JL קצר אומנם לא להיט בכביש אבל הוא רכב בהחלט סביר ואפילו נחמד ביותר גם כרכב כביש. שיכוך טוב מאד, תגובות זריזות, גודל שמתאים גם לתנועה וחניה עירונית, תא נוסעים דיי איכות ועמיד בשיני הזמן. בנהיגה שפוייה אפילו צריכת הדלק סבירה.

כן זה לא פרייבט, כן יציבות כיוונית לא משהו, זוית גילגול לא משהו והיגוי שדורש תיקונים אך לא מצפים מזה רכב שיוכל להתגרזן בפניות בכביש מלכישוע או כל כביש נהיגה אחר.

רכישת רנגלר JL גם אם היא יקרה היא לא כזו טעות כלכלית מפני שלרנגלרים בכלל ול-JL בפרט יש שוק יד 2 מטורף והם נחטפים במחירים שעולים על המחירון ובהרבה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...