Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה גריל לכבוד החג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים יקרים , ביצעתי פה חיפוש בפורום ומוזר שלא מצאתי מלא תוצאות בנושא אף על פי שחשבתי שיהיו המון :)

לכבוד החג בעבודה נתנו לנו לבחור מתנות וחשבתי לבחור בנינגה גריל (מדובר על הדגם הקטן) וכאן אתם באים לעזרתי - מי מכם שיש לו ניסיון עם המכשיר הנ"ל . איך הוא? האם הוא באמת שימושי? או שזה מהדברים האלה במטבח שמשתמשים פעם אחת ויאלה לארון :( 

האם באמת יש מבחר של מזון שאפשר להכין בתוכו בשיטת "שגר ושכח" ?

תודה 

פורסם

רכשתי להוריי מכשיר כזה לפני כחודשיים.

לטענתם מדובר בGame changer במטבח והם משתמשים בו ברמה יומיומית מאז הרכישה ומרוצים עד הגג.

חוו"ד דומות שמעתי ממס' מכרים אחרים שרכשו מכשיר כזה.

אמנם לא ניסיתי בעצמי, אך מכל מה שאני שומע זה בהחלט מכשיר מומלץ ולא חד פעמי.

פורסם

ממש בשבועות האחרונים חבר קנה אחד ובנתיים מבסוט. וביקרתי אצל חברים לפני כמה ימים והיה להם אחד, תחקרתי אותם קצת עליו והם שיבחו אותו.

לי לא יצא להשתמש בו. מתקשה להבין מה בדיוק המכשיר הזה מחליף\משדרג לי.

פורסם

רכשתי לפני חודש ומאז בלי לשים לב את כל הארוחות של כל היום, כל השבוע וכולל ארוחת ערב שבת הכנו בו.

הכיריים נשארו יתומות רק עם דברים כמו פסטה/אורז/חביתות

פיתאום מאז הנינג'ה שקי תפוחי אדמה התחילו להתאדות...שניצלים בריאים בלי סוף, 'על האש' סטייקים/קבבים/המבורגרים וסלמון קיבלו התעוררות בכל היום כי הכל נעשה בבית בלי עשן ובלי ריח.

במקום להתחיל לבשל צהריים בבוקר, מכינים הכל חצי שעה לפני הארוחה...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 45 דקות, gsi16v כתב:

רכשתי לפני חודש ומאז בלי לשים לב את כל הארוחות של כל היום, כל השבוע וכולל ארוחת ערב שבת הכנו בו.

הכיריים נשארו יתומות רק עם דברים כמו פסטה/אורז/חביתות

פיתאום מאז הנינג'ה שקי תפוחי אדמה התחילו להתאדות...שניצלים בריאים בלי סוף, 'על האש' סטייקים/קבבים/המבורגרים וסלמון קיבלו התעוררות בכל היום כי הכל נעשה בבית בלי עשן ובלי ריח.

במקום להתחיל לבשל צהריים בבוקר, מכינים הכל חצי שעה לפני הארוחה...

תודה על התגובות 

נשמע טוב , מאיפה "משיגים" מתכונים לדבר הזה? האם באמת יש אפקט של "על האש" בכלי הזה?

פורסם

תעיף מבט כאן, בסה"כ דעת הקהל חיובית:
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/123611-נינג-ה-גריל-חשמלי-שווה-משהו

בגדול, כל מכשירי הטיגון-אוויר הם אחלה עד שמתקלקלים, ואז השאלה היא מי מהם בר-תיקון ומי הולך לפח. לא יצא לי לבחון את השירותיות של הנינג'ה אבל זה משהו שכדאי לתת עליו את הדעת לפני שרוכשים. במקרה שלך מדובר על מתנה, אז אפשר להתעלם מההיבט הנ"ל ופשוט להנות.

פורסם

הנינג׳ה לא טיגון אוויר. 

הוא עושה הרבה פעולות כתלות בסוג שיש לך. 

יש כאלו שהם סיר לחץ. 

אצלי יש טיגון, אפייה, תלייה, על האש, ייבוש ועוד משהו ששכחתי.

הטיגון פצצה. בשרים יוצאים כמו בטיגון עמוק (כנפיים, עוף בכללי). צ׳יפס וכו יוצא טעים אך לא כמו הדבר האמתי. בערך 95 אחוז דימיון בשבילי זה מספיק. דגים וקציצות יוצאות מדהים בעל האש. 

הבאסה איתו (והטיפ הכי גדול שאוכל לתת לך) זו השטיפה, אם לא שוטפים ישר אחרי השימוש התבניות נהרסות ומאוד קשה עד בלתי אפשרי לנקות. אז לשים במים עם סבון אחרי השימוש ולשטוף אחרי האוכל (או לשים במים עם סבון עד שנכנס למדיח). 

אצלנו יש כבר מעל שנה ואנחנו עדיין משתמשים פעם בשבוע לפחות. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לנו יש אותו ומאוד מרוצים זה הגיע עם ספר מתכונים בפנים וזה פשוט פלא הארוחות שאפשר להוציא ממנו חם טרי בלי הרבה מאמץ אפשר לשים עוף קפוא לעשות הפשרה תיבול ולארוחה במהירות גבוהה  הצלחנו להשיג אותו לפני שנה ב900 היום המחירים שלו קפצו מאוד.

בסה"כ כלי עזר חשוב במטבח

עריכה אחרונה על ידי טרט

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני 36 דקות, ניקו פ. כתב:

הנינג׳ה לא טיגון אוויר. 

ברוב הדגמים שאני פוגש ברשת יש גוף חימום, מאוורר, פתח יניקה ופתח פליטה... טיגון-אוויר בריבוע.

בסה"כ מדובר בגרסה קצת יותר מתוחכמת וסולידית של ה-FlavorWave ההיסטורי, מלהיטי ערוץ הקניות של פעם. אני משתמש בגרסאות הסיניות שלו מזה עשור ומכיר היטב את הטכנולוגיות הקיימות בתחום, כולל סירי הטיגון ללא שמן של טפאל ופיליפס וכל מה שבאמצע. יתכן ויש לנינג'ה דגם אחד או שניים שלא פועלים על אותו עקרון של הסעת אוויר מאולצת (תכלס - תנור טורבו ביתי ממוזער), אבל בגדול החידוש היחידי שלו הוא בשיווק יותר מוצלח של טכנולוגיית נישה ותיקה.

• אהבתי 1
פורסם

מסכים עם derish. מ דובר במכשיר עם השקעה הדירה בשיווק דיגיטלי. המכשיר נמסר לכל בלוגר סוג ד׳ ואז צבר ״מוניטין״. את רוב הפעולות שעושה אפשר להשיג בתנור ביתי ממוצע עם טורבו. 

פורסם

יש לי אותו כבר כמעט שנה, בגלל שעברתי לדירה ואני לא מאלה שעושים על האש במרפסת - החלטתי לא לוותר על "על האש". מכין בו המבורגרים, חזה עוף, פרגיות וירקות מאודים. יש לו תוכניות גריל וטיגון אוויר ועוד כמה שאני לא משתמש. לי הוא מחליף מנגל ועושה אוכל "בריא" יותר. XL GRILL זה המכשיר שלי. והניקוי לא מסובך, שמים פיירי לכלים ומים רותחים בכיור ובבוקר מעבירים מברשת ניקוי שבאה עם המכשיר. לא מסובך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 8 שעות, טרט כתב:

זה פשוט פלא הארוחות שאפשר להוציא ממנו חם טרי בלי הרבה מאמץ אפשר לשים עוף קפוא לעשות הפשרה תיבול ולארוחה במהירות גבוהה

נשמע שאנחנו כמעט שם...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

ברוב הדגמים שאני פוגש ברשת יש גוף חימום, מאוורר, פתח יניקה ופתח פליטה... טיגון-אוויר בריבוע.

בסה"כ מדובר בגרסה קצת יותר מתוחכמת וסולידית של ה-FlavorWave ההיסטורי, מלהיטי ערוץ הקניות של פעם. אני משתמש בגרסאות הסיניות שלו מזה עשור ומכיר היטב את הטכנולוגיות הקיימות בתחום, כולל סירי הטיגון ללא שמן של טפאל ופיליפס וכל מה שבאמצע. יתכן ויש לנינג'ה דגם אחד או שניים שלא פועלים על אותו עקרון של הסעת אוויר מאולצת (תכלס - תנור טורבו ביתי ממוזער), אבל בגדול החידוש היחידי שלו הוא בשיווק יותר מוצלח של טכנולוגיית נישה ותיקה.

היו לי אייר פראיירים (לול).

יש לי תנור עם טורבו.

אולי הטכנולוגיה דומה כפי שכתבת, התוצאה ממש לא. הנינג׳ה יודע להוציא תוצאות שמטגני אוויר לא (גם כי יש לו עוד תכניות וגם כי הוא יותר טוב מאלו שהיו לי) הן בטיגון והן בדברים אחרים (כמו צלייה/גריל וכו). כנל לגבי תנור. 

אני לא אומר שהוא מושלם וציינתי חסרונותיו הגדולים בפוסט קודם, אבל הוא רחוק מלהיות סתם עוד מטגן באמצעות אוויר ולא "כל תנור עם טורבו" יודע להביא לאותה תוצאה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, HellCat כתב:

תודה על התגובות 

נשמע טוב , מאיפה "משיגים" מתכונים לדבר הזה? האם באמת יש אפקט של "על האש" בכלי הזה?

לדעתי - אין באמת מתכונים, מי שמחפש מתכונים זה מי שמסתבך...

המתכון הוא בעצם איך שהיית מכין כל דבר בשיטות הרגילות רק להתאים לו את סוג התכנית וזמן הבישול.

עניין של ניסיון קל עם המכשיר שתוך שבוע מתבהר כמו שאתה שם עוף בתנור או מטגן שניצל - אתה לא מחפש מתכון כדי לראות על כמה טמפרטורה הם שמים או על איזו להבה לטגן.

כמה קווים מנחים:

בשר/עוף כנתח/קציצה בגריל - 8-10 דקות (להפוך באמצע)

דגים -צליה 13-15 דקות

שניצלים בטיגון אויר 14 דקות עם להפוך

עוף חלקים שלמים / תפוחי אדמה  בטיגון אויר/צליה כ35-40 דקות עם להפוך

ציפס בטיגון אויר 20 דקות עם להפוך

ובעצם הלמידה מניסיון קל עם המכשיר היא שאם ראית שמשהו 'נשרף' ופחות מתבשל בפנים אז לפעם הבאה להוריד 20 מעלות ולהעלות 2-3 דקות בזמן, ולהיפך - אם תרצה יותר קראנצ' אז להעלות 20 מעלות...

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, טרט כתב:

הצלחנו להשיג אותו לפני שנה ב900 היום המחירים שלו קפצו מאוד.

מתאר לעצמי שיש לך את הגריל מסדרה 3xx שעולה גם היום 900 (כי ה xl מעולם לא עלה פחות ממה שהוא היום)

גריל xl סדרה 5xx עולה היום 1150~

xl pro סדרה 6xx טרם נמכר בארץ ועולה מחול 1400-1650 

לפני 10 שעות, טרט כתב:

כולם טובים, אין גריל שהוא 'טעות'

הטכנולוגיה התקדמה עם הדגמים במניעת עשן/ריח, שטחי צליה 65-70-76 סמ, ב 3xx יש יותר עומק בסלסלת הטיגון, באחרים יש טרמומטר לנעיצה בבשר, ב 6xx יש גוף חימום נוסף מתחת לגריל ולא רק עליון, הוא מגיע גם עם פלאנצ'ה וניתן לצלות עם מכסה פתוח

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

• תוכן חדש...