Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלפתי את המערכת מולטימידה של הרכב שלי לאחת של teyes, אך נראה שהאינטגרציה לא לגמרי מלאה.
לכן אני מנסה להבין איזה סוג בדיוק של מערכת יש לי ואיך אני מוצא מתאם שמתאים בדיוק לרכב שלי.
יש לי בteyes דיקודר לקנבס, ומתאם(חלופי כי מה ששלחו עם המערכת מסתבר שלא מתאים כלל לפולו שלי).
הדגם של המערכת המקורית הוא 6C0919603B 

להבנתי יש שני פלטפורמות שלכל אחת מהן יש דקודר קנבס מתאים וקונקטור לצמת חיוט מתאים, אחת pq והשניה mqb אני רק לא לגמרי מצליח להבין לאיזו מהפלטפורמות הרכב שלי שייך.
https://www.ebay.co.uk/itm/202873056622

בעצם האפשרויות שאני שם לב שלא עובדות כראוי הן אלו: 
1.שיחות טלפון- שומעים ממש גרוע ממה ששמעו במקורית, ויש שתי תופעות  שמפריעות: אחת של הד(הצד השני שומע כפול), השניה עושה רושם שרעש המנוע לא מסונן במיקרופון וחודר לשיחה ומפריע.
מה שאני חושד הוא שלמרות שאני מחובר לקר פלי ה״רכב״ לא באמת מבין שהטלפון מחובר ולא יודע שמתרחשת שיחה- שמתי לב לזה כאשר אני גולל בתפריט ההגה לקטגוריה של טלפון, הוא טוען שהטלפון אינו מחובר למרות שכאמור מחובר לקר פלי.
זה עושה רושם שזו בעיה בקנבס.
2. התרעות שב על דלתות פתוחות- כאשר אני משלב לרוורס ולפעמים בפעולות אקראיות אחרות- המסך מציג כאילו אחת או יותר מהדלתות פתוחות.  נראה שגם זו בעיה עם הקנבס.
3.מצלמת רוורס- המקורית אינה מתחברת למערכת של teyes, בעצם במערכת יש חיבור צהוב שנראה כמו rca שהמערכת מצפה לקבל דרכו את האות של המצלמה, אך המצלמה המקורית לא מחוברת עם חיבור צהוב כזה, אלא היא חלק בצמת חיוט- וחלק אחד מהצמה הזו לא התחבר לקונקטור(מצד teyes הם לא תומכים במצלמות מקוריות) אך בתחושה שלי אם יש מתאם שהוא באמת plug and play שמתאים לרכב שלי זה אמור לעבוד גם.

אני בטוח שיש אנשים בארץ שעשו את השינוי הזה בדיוק או שינויים דומים במערכת מולטימדיה, אשמח לתובנות מה הדרך להתמודד עם זה, ואיזה דקודר מתאים לקנבס צריך ואיזה קונקטור גם כן.

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

לגבי המיקרופון. 

חיברת מיקרופון חיצוני? במידה ולא זה ישפר פלאים

ברוב המולטמדיות יש גם הגדרות של המיקורפון להגיד עוצמה של המיקרופון

הבננה הצהובה יוצאת מהקונקטור ולבננה צהובה

בהגדרות של הקנבס צריך לבחור בדיוק את הרכב שלך

לגבי הדלתות תסגור את הדלתות ותנסה לנער את כל דלת אולי אחד הכפתורים של הדלת שחוק

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני כשעה, DRcarLEd כתב:

לגבי המיקרופון. 

חיברת מיקרופון חיצוני? במידה ולא זה ישפר פלאים

ברוב המולטמדיות יש גם הגדרות של המיקורפון להגיד עוצמה של המיקרופון

לגבי הדלתות תסגור את הדלתות ותנסה לנער את כל דלת אולי אחד הכפתורים של הדלת שחוק

לגבי המקרופון יש הרי את המיקרופונים הOEM והם אמורים לעבוד כראוי- מה גם שבמערכת הקודמת השיחות טלפון עבדו נהדר, בלי תלונה אחת.

הדלתות תקינות לחלוטין- הרכב מזהה אותם גם באופן תקני- במסך של הדש רואים, זה 100% באג שנובע מהמולטימדיה, הסיבה לזה לא ברורה לי לחלוטין ולדעתי זה הקנבס.

לפני שעה, DRcarLEd כתב:

הבננה הצהובה יוצאת מהקונקטור ולבננה צהובה

בהגדרות של הקנבס צריך לבחור בדיוק את הרכב שלך

לא לגמרי הבנתי לגבי הקונקטורים שציינת, אבל בהגדרות קנבס יש אפשרות לבחור רק יצרן לדעתי- אני אסתכל מחר, ומתקין הרכב עשה זאת.

מה גם שמהסבר שלו- כשבוע אחרי שעבד על הרכב שלי, הוא התקין עוד מערכת של TEYES ושם זה באמת היה PLUG AND PLAY, עושה הרושם שבטייס אין תמיכה ברכב שלי באופן מדוייק אלא בדגמי פולו שמשווקים בשווקים אחרים ולא קיימים בארץ(בתחושה שלי) גם הפריים של המערכת כלומר הכיסוי פלסטיק- לא מתאים לחלוטין אלא מתאים כזה ב80%. כלומר זה עבור דש שדומה לשלי אבל לא בדיוק, ומבדיקות ברשת מדובר בדש של פולו ששווקה ברוסיה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...