Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי פורד פוקוס שנת 2012 

ישנה תקלה מוזרה בגיר , שאני מדליק את הרכב ומעביר את ידית בורר ההילוכים למצב ספורט S ובלוח שעונים הוא מסמן שהוא אכן על מצב ספורט אני מוריד חזרה לD והרכב נוסע חלק , מעביר הילוכים כמו חמאה ממש נסיעה נעימה.

אבל בזמן שאני מדליק את הרכב ומעביר את ידית בורר ההילוכים למצב S  ובלוח שעונים לא מציג כלל שהרכב על מצב ספורט אם אני מתחיל נסיעה הרכב משתגע , זאת אומרת מושך הילוכים או לא מעביר הילוכים , מחליק ואחרי כמה דקות של נסיעה ישנה התראה שהגיר מתחמם.

כדי לא להגיע למצב הזה אני מדליק ומכבה את הרכב עד שבלוח שעונים יהיה את הסימן S. 

כמובן שאני נוסע כל מצב D כל הזמן רק הS נותן לי אינדיקציה שהכל בסדר.

לקחתי את הרכב למוסך מורשה פורד (חשבתי שהבעיה היא מחשב הגיר ושללו את זה לחלוטין )בדקו על המחשב ואמרו לי שזה קלאצ , המזלג עקום והגיר משתגע.

זה לא כל כל מסתדר לי כי ברגע ש״הגיר מתאפס״ בהדלקה וכיבוי של הרכב אני יכול לנסוע לאילת ולחזור ללא שום בעיה.

שרך אגב הבעיה באה וחוזרת , יכול להיות שבוע שאין שום זכר לבעיה ויכול להיות כל כיבוי והדלקה של הרכב.

לפעמים מספיק להדליק פעם אחת ולכבות ולפעמים זה סיוט של שעות , ניסיתי לפרק מצבר ולהחזיר , לנתק מצערת וכו.

 

×
×
  • תוכן חדש...