Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מנגנון דלת התא מטען של הרכב שלי הלך. מדובר על סיאט לאון 2016

פניתי לכמה מוסכים כולם הציעו תיקון בסביבות ה600 שקל.

אני מנסה לרכוש עצמאית בעלי אקספרס כי זה זול משמעותית אבל אני מוצא רק חלקים שמתאימים ללאון 2007-2013

האם מדובר על אותו החלק?

מישהו יודע מה מספר המקט שלו?

תודה לעונים.

פורסם

600₪ זה סכום סביר. 

המנגנון מאליאקספרס יילך לך תוך כמה חודשים, עדיף להשקיע במקורי.

ממליץ על מוסך רון בתל אביב. 

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז הזמנתי ממאגר חלפי רכב את החלק וזה מה ששלחו לי. האם זה החלק המתאים? נאמר לי שזה פורק מסיאט לאון סטיישן. 

מרגיש לי שזה לא מתאים כי הוא שונה לחלוטין מכל התמונות שראיתי באינטרנט. 

עזרה, מישהו? :)

IMG-20220421-WA0007.jpeg

IMG-20220421-WA0015.jpeg

פורסם

לא יודע מה הזמנת אבל חלק לא מזמינים לפי תיאור אלא לפי מק"ט. מה שהיית צריך לעשות זה לפרק את הפלסטיק של תא המטען שלך,

לאתר את החלק, לבדוק את המק"ט שלו שמוטבע על מדבקה עם סמל של סיאט/פולקסווגן ולהזמין לפיו. 

בכל אופן, עד שלא תפרק את הפלסטיקה של תא המטען ותשווה לא תוכל לדעת. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 36 דקות, Fraysa כתב:

לא יודע מה הזמנת אבל חלק לא מזמינים לפי תיאור אלא לפי מק"ט. מה שהיית צריך לעשות זה לפרק את הפלסטיק של תא המטען שלך,

לאתר את החלק, לבדוק את המק"ט שלו שמוטבע על מדבקה עם סמל של סיאט/פולקסווגן ולהזמין לפיו. 

בכל אופן, עד שלא תפרק את הפלסטיקה של תא המטען ותשווה לא תוכל לדעת. 

תודה !

• תוכן חדש...