Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פרסמתי לא מזמן פוסט שאני מחפש רכב מהנה לנהיגה עד 200K. אבל זה מחיר שאני מוכן לשלם וגם למתוח לא מעט רק על הBRZ (שלא כלכך קיימת) אז התציב הפך להיות 170K.

אממה, לשמחתי גיליתי שהמחירון המשוקלל של הספארק שלי (2017) הוא 60K. האם טרייד במחיר מחירון זה עדיין ״נהוג״? האם עדיין סוגרים על השווי של הרכב הישן במעמד ההזמנה בד״כ?

ועכשיו לשאלת השאלות שבכותרת, יש רכב מהנה לנהיגה שיכולים לקבל באספקה הגיונית (גג גג חודשיים)? מהנה לנהיגה מבחנתי זה לא בהכרח חזק… זה כמובן בונוס אבל מדבר פשוט על רכב עם חדוות נהיגה. זו יכולה להיות פג׳ו 208 וזו יכולה להיות מאזדה 3 וזו יכולה להיוך קופרה פורמנטור (החלשה) או לאון 2.0 ליטר. חשוב שהמותג לא יהיה יוקרה (כלומר לא אאודי A1 שהיא היחידה בתקציב) בגלל אחזקה יקרה (והאמת שלא ברור לי עם למיני קופר ולאבארט׳ יש עלויות אחזקה כמו של אאודי)

תודה

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם

אני יכול לענות לגבי הטרייד אין - 

אני הזמנתי רכב בדצמבר (ארונה 1.5).

התענייתי מול היבואן בטרייד אין על מנת לחסוך כאב ראש (מאזדה 2, 2019, נקנתה כ0 ק״מ מאלבר ולכן רשומה כ״יד ראשונה מליסינג״).

הציעו לי 2,000 שקלים מעל המחירון המשוקלל. 

כאשר הרכב הגיע ארצה (פברואר) הציעו לי את אותה הצעה, מה שמצחיק זה שהמחירון מדצמבר לא השתנה.

לגבי מחיר על הרכב ה״ישן״ - מתחייבים למחיר מסויים נכון לחודש המחירון, ז״א שאם קיבלת מחיר היום, ותחליט למסור את הרכב רק במעמד קבלת הרכב החדש (למשל עוד 3 חודשים) אתה תקבל מחיר מעודכן לאותו מועד.
המלצה שלי - תמכור לבד.

רכבים טובים נמכרים מהר וכנראה שגם מעל המחירון.

פורסם

אני לא יודע מה הזמינות של הרכבים שהזכרת.

אבל לשאלתך עלויות אחזקה של מיני (במוו) הן גבוהות, באבארט זה שפוי יותר.

אני במקומך הייתי מוכר את הספארק לבד וקונה ברז\מיאטה משומשות צעירות 

• תוכן חדש...