Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני גר ביחידת דיור עם דלת כניסה שנפתחת לחצר.

כמו שניתן לראות בתמונה, הבלטות של הבית נמצאות בגובה של ס"מ - שניים מעל הריצוף החיצוני והקצה שלהן שמתחת לדלת מכוסה בפס מתכת.

הרווח בין פס המתכת לריצוף החיצוני מלא באיזשהו חומר איטום (אולי בטון).

בימים האחרונים שמתי לב שחתיכה מחומר האיטום מתחילה להידחף החוצה. היום היא יצאה לגמרי מהמקום, וניתן לראות שמאחוריה צומח משהו לא סימפטי, אין לי מושג אפילו מה זה. מה שזה לא יהיה דחף את החתיכה הזאת החוצה.

החתיכה שיצאה מהמקום, שנראית גם בתמונה, באורך של כ 6-7 ס"מ. מנגיעה עם הנעל נראה שמה שצומח שם יחסית רך.

האם מישהו יודע מה הדבר הזה שגדל שם? אם כן, איך מטפלים בדבר הזה?

תודה!

20220225_145956.jpg

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

לא יודע, אבל מזכיר לי פטריות שצמחו בגינה שלי. השמדתי אותן בהתזת כמות נדיבה של מסיר שומנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה כמו משהו כזה בתחילת מחזור החיים שלו

wd3bgti5syc51.jpg

• מצחיק 1
  • מעניין 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה לא התמונה ששמתי, אז הניחוש השני שלי יהיה שורש. יש להם יכולת מרשימה לגדול ולדחוף כל מה שמפריע להם.

יש שם צמח ליד שגדל?

248C6CD8-4001-4019-9BA7-152173ADAEF9.webp

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

קודם כל, תודה לכולם.

אין צמחים ברדיוס של כמה מטר מהמקום הזה ומעבר לזה מה שיש הם צמחים קטנים, קשה לי להאמין שיש להם שורשים שיגיעו עד שם.

במידה ומדובר בפטריה, במה מומלץ להשתמש כדי לחסל אותה? למקרה ש @gsi16v או @locus צודקים אני אשיג להביור, אבל אני מעדיף לשמור אותו כמוצא אחרון.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כבר כתבתי - כמה פעמים מצאתי ספוגים מגעילים כאלה בגינה. התזתי כמות טובה של מסיר שומנים שנמצא במטבח (שהוא חומר אגרסיבי במיוחד), אחרי 24 שעות נשארו גולגלאך מתים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, locus כתב:

אם זה לא התמונה ששמתי, אז הניחוש השני שלי יהיה שורש. יש להם יכולת מרשימה לגדול ולדחוף כל מה שמפריע להם.

יש שם צמח ליד שגדל?

248C6CD8-4001-4019-9BA7-152173ADAEF9.webp

זה לא יכול להיות Xenomorph כי הוא מתחיל את חייו מביצה, שלא כמו ה Demogorgon שהצגתי

Xeno_life_cycle.png

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי המראה זה פטריה. תיגע בזה עם משהו חד ותראה שיש לזה מרקם ספוגי.

אם זה היה קשיח, זה כנראה היה שורש של איזה עץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי התמונה יש סביבה שמתאימה לפטריה לגדול לפי סימני רטיבות שהיו בסביבה בעבר הקרוב רחוק, סדקים שיש בין התחתית של הדלת, ובבטון שיש מתחת..

אני ממליץ לאחר שהרגת את הפטריה הזו, לנסות לייבש כמה שאפשר את הסביבה שם ולסתום מחדש עם קצף פוליאוריטן (למרות שאני לא חושב שזה מתאים לסביבה חיצונית). בטח אחרים פה ידעו יותר טוב עם מה הכי טוב לסתום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שלום

נראה כמו פטריה, אתה יכול לרסס במעט גרלון/טריבל 10%. כך שגם אם יש שורשים של עצים זה יפתור את הבעיה.

כך בחשבון שאם יש גם שורשים של עץ אתה עלול לגרום נזק קל לעץ.

פורסם (נערך)

image.thumb.png.ba8924c98b9dc97751ed17f2c1b53db5.png

סתם אבל פטריות הן יצורים חיים כמו צמחים. כל חומר שמפרק ממברנה יהרוג אותם החל ממסיר שומנים ועד אקונומיקה פשוטה  אל תתקמצן ותן בראש. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...