Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהאוטו כוסח מכל צדדיו, למעט הגג, אך אין פגיעה בשלדה. צריך לבדוק את איכות הצביעה שבוצעה, גם בהתחשב בצבע החיצוני (בלבן פחות קריטי).

הנושא של מחסור בשמן מדאיג על פניו, בפרט שבעיות צריכת שמן קיימות בדגמים הללו. מאידך, מהזכור לי בדגם הזה לא אמור להיות מדיד שמן, אלא הבדיקה מתבצעת באמצעות חיישן מתא הנוסעים ואני לא בטוח שהבודק יודע לתפעל את הנושא. בכל מקרה כדאי לבדוק את הנושא במוסך מתמחה, כמו גם מדוע המאוורר עובד קבוע, דבר שיכול להצביע כי הרכב נמצא במצב חירום כלשהו.

ביחס לגיל וק"מ של הרכב והעובדה שמדובר ברכב יוקרה שאמור להיות מתוחזק טוב יותר מרכבים עממיים, הבדיקה לא מרשימה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 12 דקות, שי כתב:

נראה שהאוטו כוסח מכל צדדיו, למעט הגג, אך אין פגיעה בשלדה. צריך לבדוק את איכות הצביעה שבוצעה, גם בהתחשב בצבע החיצוני (בלבן פחות קריטי).

הנושא של מחסור בשמן מדאיג על פניו, בפרט שבעיות צריכת שמן קיימות בדגמים הללו. מאידך, מהזכור לי בדגם הזה לא אמור להיות מדיד שמן, אלא הבדיקה מתבצעת באמצעות חיישן מתא הנוסעים ואני לא בטוח שהבודק יודע לתפעל את הנושא. בכל מקרה כדאי לבדוק את הנושא במוסך מתמחה, כמו גם מדוע המאוורר עובד קבוע, דבר שיכול להצביע כי הרכב נמצא במצב חירום כלשהו.

ביחס לגיל וק"מ של הרכב והעובדה שמדובר ברכב יוקרה שאמור להיות מתוחזק טוב יותר מרכבים עממיים, הבדיקה 

בקיצור אתה לא ממליץ לקנות את הרכב בלי לעבור במוסך וולוו קודם

פורסם

לא הייתי מגזים שכל הרכב כוסח, היום על תאונת חזית קלה ירשמו לך בדיוק את מה שכתבו בבדיקה הזו.

מה ששווה לבדוק - האם הוסבר לך בעל פה מה משמעות של מערכת קירור לקויה/מאוורר עובד קבוע ורעש ממשאבת מים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, iAmital כתב:

לא הייתי מגזים שכל הרכב כוסח, היום על תאונת חזית קלה ירשמו לך בדיוק את מה שכתבו בבדיקה הזו.

מה ששווה לבדוק - האם הוסבר לך בעל פה מה משמעות של מערכת קירור לקויה/מאוורר עובד קבוע ורעש ממשאבת מים?

לא הוסבר

די הקריאו לי מה שכתוב

פורסם

לגבי צריכת השמן, במוסך יצטרכו לחבר למחשב ולראות כמה שמן יש שם, אבל אם תרצה לדעת אם יש צריכה מוגברת זה רק לבצע 2 מידות על פני זמן. בכל מקרה ב2016 לא אמורה להיות הבעיה של צריכת השמן המוגברת במנועים.

שווה לקפוץ למוסך וולוו לבדוק את נושא מערכת הקירור אם ככה.

פורסם
לפני 6 דקות, iAmital כתב:

לגבי צריכת השמן, במוסך יצטרכו לחבר למחשב ולראות כמה שמן יש שם, אבל אם תרצה לדעת אם יש צריכה מוגברת זה רק לבצע 2 מידות על פני זמן. בכל מקרה ב2016 לא אמורה להיות הבעיה של צריכת השמן המוגברת במנועים.

שווה לקפוץ למוסך וולוו לבדוק את נושא מערכת הקירור אם ככה.

כמה פוטנציאל נזק

פורסם
לפני שעה, פראג כתב:

בקיצור אתה לא ממליץ לקנות את הרכב בלי לעבור במוסך וולוו קודם

אכן.

לפני שעה, iAmital כתב:

קודם כל הבדיקה מציינת כי הוחלפו חלקי מרכב, כלומר התאונה לא כל כך זניחה. בנוסף תוקנה דופן ימין, דופן שמאל וגם המגן התחתי פגום. זה מעט מעבר ל"תאונת חזית קלה"...

לפני שעה, iAmital כתב:

בכל מקרה ב2016 לא אמורה להיות הבעיה של צריכת השמן המוגברת במנועים.

רכב שעלה לכביש ב- 2016 יכול להיות גם מייצור תחילת 2015, מה גם שהעניין להבנתי קיים גם במודל 2016. לא אתפלא אם הכשל קיים גם לאחר שנתונים אלו, פשוט הרכבים חדשים מדי ולכן הוא טרם ארע.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

פגוש הוא לא חלק מרכב. כנף כן. 

שים לב שברשימה נכללים מנועים מ- 2016, כלומר יתכן שהבעיה גולשת גם למכוניות שעלו לכביש ב- 2017. מאחר ואני לא בטוח שהמנועים בארה"ב זהים לאירופה, אולי @asafasaf יכול להאיר את עינינו.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

החשש ממערכת קרור לקויה היא שנסעו ברכב שהתחמם והראש מנוע וכו' נפגעו. זה פתח לצרות.

אני מניח שהרכב מוצע לך בזול, אחרת אין סיבה שרכב איכותי עם 88K שטופל כמו שצריך יגלה תקלות כאלה. בכל מקרה אם אתה שוקל תיכנס למוסך מומחה לרכב.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...