Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, Boltik כתב:

אני חייב שוב להזכיר את יפנים, או את אלו שזרקו שם 2 פצצות - דווקא היפנים נשארו בלי מדינה...

אתה קצת שוכח שבאותה תקופה רק למדינה אחת בעולם היו את הדברים האלו, והם היו חלשים עשרות מונים מהיום. בנוסף, באותה תקופה לא ממש ידעו איך הדבר הזה יעבוד.

זה חולני לחלוטין, אבל חלק מהסיבה להטלת הפצצות דווקא על ריכוזי אוכלוסיה הייתה כדי לראות מה יקרה.

(ושים לב גם מה היו ההשלכות של זה, 

שאני מדבר על "נשאר בלי מדינה" אני מדבר על זה שמי שישגר אחת כזו, לכל יעד, כיום- יחטוף 10 כאלו חזרה לפרצוף וישאר פיזית בלי מדינה אלא עם עיי חורבות.

אין מנצחים במלחמה גרעינית, ולמרות שהוטלו פצצות גרעיניות במלחמת העולם השניה- זו לא הייתה מלחמה גרעינית. זו הייתה מכה חד צדדית.

פורסם (נערך)

עכשיו מדווחים על פיצוצים בצנרת הגז... פיזדצ זה מה שהולך ליהיות בחודשים הקרובים ...

https://twitter.com/forsvaretdk/status/1574739041504870400?s=20&t=90uL0EIbSGop397jTnUHmg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 40 דקות, Pika007 כתב:

בנוגע לקשקשת לגבי "נשק גרעיני נשק גריעיני נשק גרעיני" שכולם אוהבים לזרוק בחוסר אחריות, כי נשק גרעיני זה מפחיד ומפחיד זה סקסי לאללה-

לא יקרה. כי כולם יודעים שמי שרק מעז לנסות להשתמש בכזה מצית משהו גדול בהרבה, ונשאר מהר מאוד בלי מדינה.

מה עם נשקים להשמדה המונית נוספים כמו נשק כימי/ביולוגי או אפילו נשק גרעיני טקטי?

זה לא חייב להיות הירושימה, יש עוד הרבה "באמצע". 

לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

שאני מדבר על "נשאר בלי מדינה" אני מדבר על זה שמי שישגר אחת כזו, לכל יעד, כיום

אני לא חושב. אף אחד לא ימות למען האוקראינים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני שעה, Boltik כתב:

יפנים הצליחו לא רע עם אותם תנאים התחלתיים :) 

אחרי "מערביזציה" מאוד גדולה שהם עברו במאה ה-20. אתה יכול לשנוא זר אבל ללמוד ממנו. היפנים הצליחו לקחת את התרבות המערבית ולהוציא ממנה המון דברים יפים. או, אתה יכול לשנוא זר ואוטומטית להתייחס לכל דבר שהוא עושה כפחות טוב למרות שהוא ליטרלי שוחה בכסף כשאתה שוחה בחרא של חזירים ומיץ של ירקות כבושים. ברוסיה רואים במילה "מערבי" כמילת גנאי. 

לא שיפן חפה מחסרונות גם היא. מדינה מדהימה בפנים מסוימים ומזעזעת באחרים. 

העניין הוא שהתרבות מוטמעת בנו הרבה מעבר למה שאנו אוהבים להודות. לכן ישראל תשאר לנצח של ישראלים. יפן תהיה יפנית ורוסיה, תהיה תמונת מראה של העם הרוסי. בלי להתכוון, יצא להם אחלה עקרון דמוקרטי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, avngas כתב:

אני נזכר בסרט "על החוף" משנת 2000

עדיף לשלוח אותם לראות את הסרט המקורי (1959).

ועוד יותר עדיף לשלוח אותם לקרוא את הספר (נוויל שוט, 1957).

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

לחובבי הז'אנר אני ממליץ לראות Threads - סרט בריטי מ1984.

לדעתי זה הסרט הכי מפחיד על מלחמה גרעינית ופוסט אפוקליפסה. מה שמפריד בו זה עד כמה הוא מציאותי.

יש גם את when the wind blows, גם הוא בריטי

בריטים אוהבים לעשות סרטים קודרים ומפחידים. תראו גם את Watership Down

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

אחרי "מערביזציה" מאוד גדולה שהם עברו במאה ה-20. אתה יכול לשנוא זר אבל ללמוד ממנו. היפנים הצליחו לקחת את התרבות המערבית ולהוציא ממנה המון דברים יפים. או, אתה יכול לשנוא זר ואוטומטית להתייחס לכל דבר שהוא עושה כפחות טוב למרות שהוא ליטרלי שוחה בכסף כשאתה שוחה בחרא של חזירים ומיץ של ירקות כבושים. ברוסיה רואים במילה "מערבי" כמילת גנאי. 

לא שיפן חפה מחסרונות גם היא. מדינה מדהימה בפנים מסוימים ומזעזעת באחרים. 

העניין הוא שהתרבות מוטמעת בנו הרבה מעבר למה שאנו אוהבים להודות. לכן ישראל תשאר לנצח של ישראלים. יפן תהיה יפנית ורוסיה, תהיה תמונת מראה של העם הרוסי. בלי להתכוון, יצא להם אחלה עקרון דמוקרטי. 

זנופוביה היא לא הבעיה, בדיוק בשביל זה המציאו גבולות בין מדינות וגדרות גבוהים בין שכנים. הבעיה מתחילה כששיגעון הגדולה מכה ואתה פשוט חייב לנגוס בטריטוריה של השכן, בין אם זה בשביל "מרחב מחיה" לעם שלך, או בשביל שטות כלשהי שתופסת מלא מקום בחצר שלך ואתה פשוט חייב לגלוש לחצר של השכן.

אם כל אחד יישאר בגבולות שלו זה מספיק, לא צריך שכולם ישירו קומבייה יחד סביב המדורה.

פורסם (נערך)

באמת מישהו פוצץ את צינור נורד סטרים  היום בשלושה מקומות קרובים בקרקעית הים. צירוף מקרים נדיר.. או שאימוני הרוסים בצוללת מחקר קרקעי מיולי 2019 השתלמו. (גם אם נספו שם 14 מלחים). 

עריכה אחרונה על ידי save
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, vadim6385 כתב:

יש גם את when the wind blows, גם הוא בריטי

איזה סרט מדכא... אפילו שהסוף ברור עדיין הדמעות זלגו בסופו.

פורסם
לפני 19 שעות, noknok כתב:

השאלה היא כמה זה חצי מיליון ביחס ל144 מיליון.

חצי מיליון שמתועדים שעברו את הגבולות. יש עוד עשרות שעברו את הגבול מבלי להחתים חותמת ואני לא מדבר על כאלה שגויסו לצבא ונשלחו לאוקראינה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה נסגר עם כל הדכאון הזה. קברתם את העולם?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

אבל יש להן תוכנית חילוץ

שהן מוציאות לפועל??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני כשעה, flytomars כתב:

איזה סרט מדכא... אפילו שהסוף ברור עדיין הדמעות זלגו בסופו.

אם התחלנו כבר בדכאון אז נמשיך אותו:

אומנם  מספר את הסיפור על ההפצצה בהירושימה אבל בהחלט מתאר את הזוועות שהתחוללו שם בצורה פשוט מחרידה.  

War is shit

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני 16 דקות, 98civic כתב:

מה נסגר עם כל הדכאון הזה. קברתם את העולם?

דכאון אחרי לידת המחוזות החדשים של רוסיה

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...