Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שהאוקראינים יחזיקו מעמד יש יותר סיכוי שהרוסים יחפשו סולם.

זה כמובן יכול להשתנות ברגע אם הצבא יכנע או שמישהו יחליט להרוג את הנשיא או שפוטין יחליט שלא אכפת לו והוא מתחיל להפגיז את קייב בארטילריה.

במצב כזה אם כמה שזה נשמע הזוי ישראל אכן נשמעת לי כמו המקום הכי ניטראלי לקיום של שיחות בין רוסיה לאוקראינה. אני כמובן חי בסרט אבל כל מה שקורה עכשיו היה נשמע עד לא מזמן כמו סרט.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, Mikelt89 כתב:

ישראל המעצמה לא יכולה אפילו לכבוש רצועה של טרוריסטים שעושים לנו צרות כל רביעי וחמישי שנאטו מגבים אותם בכל הזדמנות. 

באיזה מחיר חיי אדם? אתה מוכן לכבוש רצועה שכזו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, Mikelt89 כתב:

ישראל המעצמה לא יכולה אפילו לכבוש רצועה של טרוריסטים שעושים לנו צרות כל רביעי וחמישי שנאטו מגבים אותם בכל הזדמנות. 

ישראל יכולה לכבוש את רצועת עזה תוך שבוע-שבועיים בלי בעיה מיוחדת, אבל:

1- זה יעלה לנו במספר הרוגים מסוים (הוא לא יהיה גבוה, אבל ה "סיבולת" של ישראל לחיילים הרוגים היא אפסית.)

2- מה לעזאזל נעשה עם 2 מיליון איש שמתוכם מעל מיליון בעוני עמוק, ואין להם שום ממשק או בסיס משותף עם שאר אוכלוסיית המדינה?

או שאתה ממוטט את הכלכלה שלך, או שאתה גורם לבלאגן דמוגרפי, או שאתה הופך לאפרטהייד אמיתי.

ישראל לא כבשה את רצועת עזה כי אין לה שום אינטרס או תועלת בלעשות את זה.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 49 דקות, farkash7 כתב:

במצב כזה אם כמה שזה נשמע הזוי ישראל אכן נשמעת לי כמו המקום הכי ניטראלי לקיום של שיחות בין רוסיה לאוקראינה. אני כמובן חי בסרט אבל כל מה שקורה עכשיו היה נשמע עד לא מזמן כמו סרט.

במידה והדיווחים על בקשת זלנסקי בנושא נכונים, אני לא מקנא בבנט כרגע. למען האמת זו משימה שתפורה על נוכלים בינלאומיים כמו ביבי או פרס.

במידה וזה בכל זאת יהפוך מפנטזיה למציאות, ובנט יצליח להוציא מזה משהו שמקובל על כל הצדדים, זה ישים אותו במקום אחר לגמרי.

יש לי גם הצעה היכן לקיים את השיחות.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

השיחות צריכות להיות בין ארה"ב לרוסיה, לא בין רוסיה לאוקראינה.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 11 דקות, Coro כתב:

השיחות צריכות להיות בין ארה"ב לרוסיה, לא בין רוסיה לאוקראינה.

על מה יש לארה"ב לדבר עם רוסיה? 

פורסם

אז כנראה שהסינים משתפים פעולה חלקית.

Screenshot_20220226-170835_Chrome.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, farkash7 כתב:

אני כנראה מפגר אבל אני לא מבין איך אפשר להרחיק את נאט״ו מהגבול שלך כאשר אתה מרחיב את הגבול שלך למדינות נאט״ו 😂

אני חושב שהכוונה בהלרחיק את הגבול היא להרחיק את הקו הגבול מהבירה.

כלומר אם הגבול הוא באוקראינה- אז משם זה דקות בודדות מרחק של טיל למוסקבה, אם אוקראינה היא חלק מרוסיה, גם אם לא באופן רשמי אז מרחק של טיל שהפעם יבוא לא מאוקראינה אלא מפולין למשל יהיה יותר ארוך עד לפגיעה במוסקבה.

לפני 5 שעות, MiniMiz3r כתב:

חחח אתה אמיתי? הנאום של פוטין לפני הפלישה היה ברור כשמש - לאוקראינה אין זכות קיום כמדינה עצמאית, לעם האוקראיני אין זכות להגדרה עצמית, רוסיה באה לשחרר את העם האוקראיני מה-"נאו נאצים והמסוממים" (ציטוט שלו) שהשתלטו על המדינה.

חבל שהמערב לא מנצל את ההזדמנות הזאת שרוסיה עסוקה באוקראינה ומנחית פצצת אטום על מוסקבה - זה יהיה כמו להוריד פלסטר, קצר, כואב אבל ההקלה תגיע מהר מאוד.

אתה מודע לעובדה שברגע שפצצה גרעינית נופלת על רוסיה, ואני לא מדבר אפילו על מוסקבה, אלא בכל מקום בשטחה של רוסיה- עשרות אלפי טילים(בעצם כל ארסנל הגרעין) יוצא לכיון כל הערים המרכזיות בעולם.

מוזמן לחקור על זה לבד- זו מערכת שקיימת אצלהם משנות השבעים בערך.

תהיה בטוח שפצצה על רוסיה זו לא אפשרות שאף מדינה שוקלת אפילו לא בצחוק.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

יש לי גם הצעה היכן לקיים את השיחות.

חשבתי שתציע את המרפסת של טרנספורטר.

כמובן שלמי שתפר את הממשלה הנוכחית מדובר במשימת תיווך לא קשה במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מפתיע שהצבא השני בחוזקו בעולם לא מסוגל כבר כמה ימים לכבוש אף עיר גדולה באוקראינה.

כול יום לחימה שעובר קובר את פוטין וחברו יותר ויותר עמוק, מבחינה כלכלית, מדינית, פוליטית... כול יום יש לו יותר ויותר שונאים בעולם וגם ברוסיה עצמה. אני בטוח שגם השרים והאוליגרכים מתחילים לחשוב על יורש לפוטין, אחרי שפגעו בכספים שהם גנבו במשך כולכך הרבה שנים... 

בעוד כמה ימים אפילו העיתונאים הרוסים כבר לא יוכלו להמשיך לשקר ואכשהו להצדיק את הפלישה.

בסוף הוא יהפוך את רוסיה למדינה מבודדת וסגורה כמו צפון קוריאה ואיראן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, ik3 כתב:

אני חושב שהכוונה בהלרחיק את הגבול היא להרחיק את הקו הגבול מהבירה.

כלומר אם הגבול הוא באוקראינה- אז משם זה דקות בודדות מרחק של טיל למוסקבה, אם אוקראינה היא חלק מרוסיה, גם אם לא באופן רשמי אז מרחק של טיל שהפעם יבוא לא מאוקראינה אלא מפולין למשל יהיה יותר ארוך עד לפגיעה במוסקבה.

המרחק האווירי בין אוקראינה למוסקבה הוא 460 ק"מ, המרחק בין לטביה (בעלת ברית של נאטו) למוסקבה הוא 580 ק"מ.
100 קילומטר זה מרחק שטילים מיושנים ממלחמת העולם השניה כמו הV2 הגרמני עושים ב50 שניות. עבור טילים היפרסוניים מודרניים מדובר בכמה שניות בודדות.

• אהבתי 2
פורסם

נזכרתי בשיר הזה. סי היימן ולהקה מקומית - גיבור גדול.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 5 שעות, Giant_TA כתב:

וחיר בתקופת הנשק המודרני משמש תפקיד משני. 

חי"ר בתוך ערים עושה כאב ראש עצום לכוחות הכובשים.

ע"ע עזה. אתה יכול לכבוש עיר ולשקוע שם באופו יומיומי ומתיש.

ברגע שהטנקים יפגשו בטילי נ"מ ברחובות צפופים המצב ישתנה כל יום לרעה מבחינת רוסיה.

• תוכן חדש...