Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, Markm4 כתב:

בטיחות, בעיקר לאצבעות של ילדים. 

אז אפשר לעשות שהחלון עולה אוטומטי, אבל אם הוא נתקל במשהו, הוא חוזר למטה (מכיר את זה מפוקוס 2002)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דבר נחמד בוולבו.

ניתן להשתיק את המוזיקה רק למושבים הקדמיים או רק לאחוריים. אחלה דבר עם ילדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, mfanter כתב:

מסכים, לדעתי אין באמת יתרון בטיחותי ל"פיצ'ר" הזה. סתם אני לוחץ כמה פעמים ברצף כדי לוודא שהכל נקלט. 

אם מדברים כבר על רעיונות מבריקים, אותי מעצבנים הרעיונות ה"מבריקים" לחסיכת שקל בפס הייצור, או פשוט רעיונות מטומטים

* פתחי מזגנים שלא באמת אפשר לכוון - רק לפתוח/לסגור או בקושי להזיז

* סגירה אוטומטית לחלונות הקדמיים בלבד, למרות שגם האחוריים הם חשמליים

* כשהמקום לפתוח ג'ק מתחת לאוטו לא ברור

* מכסים לברגים של הגלגל שאי אפשר להוציא בלי איזה פלייר.

* מערכות מולטימדיה זולות

רציני, יש מכונית שההתחברות אליה פשוט עובדת ופשוטה לכלל המכשירים? גם מכוניות יקרות יחסית כמו אאודי לא מזהות חצי מהמכשירים עד שממש מתעקשים.

זה נשמע ממש מעצבן. אם אני רוצה מזגן על פול ומתקשרים אליי כמה פעמים כל פעם אני צריך לתקן את זה? בחום הישראלי?

לא תמיד זה עניין של היצרן-זה יכול להיות היבואן אצלי האוטו בא רק ידני דיזל קצר בלי כפתורים בהגה  בעוד באירופה תיראה אותו בכול שאר התצורות

פורסם
לפני 38 דקות, שביט כתב:

אז אפשר לעשות שהחלון עולה אוטומטי, אבל אם הוא נתקל במשהו, הוא חוזר למטה (מכיר את זה מפוקוס 2002)

אני בכלל לא הבנתי את הבטיחות. משאירים ילדים באוטו כשנועלים אותו? באיזה סיטואציה אתה מכבה את האוטו והולך והילד שלך עם היד על החלון...?

פורסם

זה "למקרה ו..." בעיקר תו"כ נסיעה.
נניח אתה רוצה לסגור את החלון האחורי, לא שם לב והילד פתאום שם את האצבע (במקרה או בכוונה). 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, שביט כתב:

נניח אתה רוצה לסגור את החלון האחורי, לא שם לב והילד פתאום שם את האצבע (במקרה או בכוונה). 

אז החלון ייסגר, הילד ייבהל, יצרח דקה ולהבא יוציא בזמן (ובתקווה כשיגדל לא רק את האצבע).

• מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, שביט כתב:

אוקיי, הכוונה שלי הייתה שהחלונות נסגרים אוטומטית(בעת נעילת האוטו) מקדימה בלבד, למרות שהחלונות האחוריים חשמליים גם כן. כמובן שאין לכך קשר בזמן נסיעה ובטח שלא בטיחות. 

פורסם

@mfanter

עוד יותר בטיחות.

עם הילד נשכח חלילה ברכב, שלא יסגר החלון,

לכן חלונות אחוריים לא נסגרים בנעילת הרכב

ואם אין ילד ברכב, למה החלון מאחורה נשאר פתוח?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 9 שעות, Olegis כתב:

פורד פוקוס 2020 - אם המזגן עובד על פול ונכנסת (או יוצאת) שיחת טלפון - עוצמת המזגן יורדת כדי שהרעש לא יפריע לשיחה. 

נשמע נוראי. מישהו מתעלל בך מרחוק.

הייתי קונה רכב שמזהה שאתה עכשיו באמצע שמיעת מוזיקה טובה, כגון לד זפלין, וישר יסנן את השיחה הנכנסת וינתק אותה בלי שתרגיש.

שונא שמתקשרים אלי בזמן נהיגה ובמיוחד אם הורסים לי קטע טוב של מוזיקה.

לפני 9 שעות, Olegis כתב:

גם - פקד האורות תמיד חוזר למצב אוטומטי כשמניעים את הרכב

גם מעצבן. אני רוצה אורות תמיד דולקים בכל שעה ובכל מזג אויר.

לפני שעה, mfanter כתב:

אוקיי, הכוונה שלי הייתה שהחלונות נסגרים אוטומטית(בעת נעילת האוטו) מקדימה בלבד, למרות שהחלונות האחוריים חשמליים גם כן. כמובן שאין לכך קשר בזמן נסיעה ובטח שלא בטיחות. 

זה בגלל שמרימי חלונות אוטומטית בזמן נעילת הרכב (שלא על ידי לחיצה רצופה על כפתור הנעילה) היא התקנה מקומית. גש למי שהתקין לך שיתקין גם מאחור אם אתה רוצה.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד לא מזמן לא ידעתי מה זה לדבר בטלפון בנהיגה. לא היו לי רכבים עם דיבורית ואף פעם לא הייתי עונה לטלפון בנסיעה. 

עכשיו שיש לי רכב שמתחבר לטלפון בבלותות' ואפשר לענות לשיחה תוך כדי נהיגה, זה מוציא את כל החשק מהנהיגה שהיתה סוג של פעילות מדיטטיבית. באסה. 

ואחרי שענית בנסיעה פעם אחת זהו, אין לך תירוץ לנתק את הטלפון מהמערכת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, Olegis כתב:

פורד פוקוס 2020 - אם המזגן עובד על פול ונכנסת (או יוצאת) שיחת טלפון - עוצמת המזגן יורדת כדי שהרעש לא יפריע לשיחה

דבר כזה אצל אשתי והמזגן אף פעם לא היה עובד.

• מצחיק 1

פורסם

בבמוו שלי/כמו שלי יש כמה דברים שאני אוהב, גלגלת למולטימדיה, אפל קאר אלחוטי מ 2018, סאבוופרים ברצפה, רדיו עם קליטה מושלמת, מראה ימנית מתכווננת ברברס, חיישנים מסביב לכל הרכב שמצפצפים מהרמקול הקרוב לפינה אליה מתקרבים, חניה אוטומטית מושלמת, צג חניה לאחור שמראה ומשתנה בהתאם לכיוון ההגה, חיישני חגורה בכל מושב עם תצוגה לנהג, הורדת/ העלאת  כל החלונות בשלט, הפעלת המזגן בשלט מרחוק.

זה מה שזכרתי...

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני משתמש בזה לא מעט, זה כיף. לא לוקח יותר זמן מלחנות לבד ושומר על הג'אנטים. בעיקר ברחובות עם חניה משני הצדדים בחד סיטרי, אתה לא צריך לבדוק גם את הצד השמאלי קדמי

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...