Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא הצלחתי להבין אם אני אוהב את זה או לא - בסוויפט 2012 לחיצה אחת על פתיחה בשלט פותחת את הדלת של הנהג בלבד, הלחיצה השניה פותחת את שאר הדלתות. 

פורסם

זו תכונה די כללית של סוזוקי, יש לי אותה בקרוסאובר ונדמה לי שהיתה גם ב-SX4. האמת היא שאני פותח בדרך כלל עם הלחצן על הידית (לא מוציא את השלט מהכיס או התיק), מכניס את החפצים. מצד הנהג, ואז, כשמגיע הביתה ורוצה להוציא אותם מצד הנוסע אני מגלה שהדלת נעולה עם המפתח בתיק בתוך הרכב, וצריך לחזור לדלת הנהג כדי לשחרר את שאר המנעולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה סיוט זה שאתה כזה בשיא הפאן שלך נכנס לאוטו בעצלות יתירה עם לחיצה רק על הכפתור שבדלת בלי לנבור בכיס בשביל לחפש את המפתח

ואז כדאתה יוצא והלך לצד השני ומגלה שהוא נעול

אתה מוצא את עצמך מסתובב סביב הרכב כמו בהקפות בשמחת תורה, בעסה.

פורסם
בתאריך 5.2.2022 בשעה 20:39, om2 כתב:

תריס במגירת כפפות כך שהוא יכול להפוך להיות מקרר (שומר קור) לנסיעה

קיים בטויוטה ורסו, בתא נפרד מעל תא הכפפות,

לא מומלץ לשמור שם ארטיק...

• מצחיק 2
פורסם

בהתחלה חשבתי שזה דווקא נחמד כי אין נעילה אוטומטית בתחילת נסיעה ואני גר בשומרון, אבל הדלת שהכי קריטית נשארת פתוחה.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

זו תכונה די כללית של סוזוקי, יש לי אותה בקרוסאובר ונדמה לי שהיתה גם ב-SX4. האמת היא שאני פותח בדרך כלל עם הלחצן על הידית (לא מוציא את השלט מהכיס או התיק), מכניס את החפצים. מצד הנהג, ואז, כשמגיע הביתה ורוצה להוציא אותם מצד הנוסע אני מגלה שהדלת נעולה עם המפתח בתיק בתוך הרכב, וצריך לחזור לדלת הנהג כדי לשחרר את שאר המנעולים.

אפשר בהגדרות להגדיר שלחיצה בודדת תפתח את כל הדלתות. 

פורסם
לפני 7 שעות, cohen motor 377 כתב:

אתה מוצא את עצמך מסתובב סביב הרכב כמו בהקפות בשמחת תורה, בעסה.

יש כאן כמה אנשים שיראו סוזוקי וידברו על חומות יריחו.

• מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

זה קיים גם בטויוטה וגם ב-VAG. אני חושב שהיה לי אפילו ככה בארונה כשקיבלתי את הרכב, החלפתי את זה בהגדרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בארונה שלי הפתיחה רק מדלת הנהג (או השלט), אבל כל הדלתות נפתחות בלחיתה/משיכה אחת. מהסוכנות.

טויוטה? לא יודע, בהזדמנות אבדוק אצל הבן.

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

בארונה שלי הפתיחה רק מדלת הנהג (או השלט), אבל כל הדלתות נפתחות בלחיתה/משיכה אחת. מהסוכנות.

תבדוק בהגדרות. גם בקארוק זה בא ככה וניתן לשנות את זה בהגדרות

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 49 דקות, sperial כתב:

בארונה שלי הפתיחה רק מדלת הנהג (או השלט)

את אמא שלי זה עיצבן, כי כשהיא יוצאת מהרכב היא הולכת לדלת הנוסע כדי להוציא דברים ואז לא יכולה להניח את האצבע על הידית כדי לנעול את הרכב.

לצערי זה אחד מהדברים הרבים בהם עשו חיסכון בארונה, ושמו את החיישן רק בצד הנהג. הזמנתי לה ידית עם שקע, חיישן kessy, חיווט, קודדתי והוספתי לה גם אחד כזה בצד הנוסע.

באופן שאינו מפתיע, במודול של ה-Kessy יש כבר פינים לדלת צד הנוסע ואפילו לדלתות האחוריות.

HumbleMechanic עשה תהליך דומה לגולף R שלו:

2016 BMW M235i.

פורסם

פורד פוקוס 2020 - אם המזגן עובד על פול ונכנסת (או יוצאת) שיחת טלפון - עוצמת המזגן יורדת כדי שהרעש לא יפריע לשיחה. 

אה, וגם - פקד האורות תמיד חוזר למצב אוטומטי כשמניעים את הרכב. ככה האורות תמיד נדלקים כשצריך - לא זוכר מתי בפעם האחרונה נגעתי בזה כדי להפעיל אורות בחושך.

ועוד אחד נחמד - מפתח "חכם" שמאפשר כל מיני הגדרות ברגע שהרכב מזהה מפתח ספציפי, למשל - הגבלת מהירות, הגבלת רמת שמע ברמקולים, חיסר יכולת לבטל מערכות בטיחות מסויימות ועוד כל מיני דברים. שימושי בעיקר לנהגים צעירים במשפחה, למזלי עוד אין לי כאלה...

ויש גם את פתיחת מכסה המנוע במשיכה כפולה - מבלי להתחיל לחפש את הידית מתחת למכסה. ממש נוח.

פורסם
לפני 16 שעות, EliC25 כתב:

כבר מזמן התרגלתי בסוזוקי ללחוץ לחיצה כפולה. פטנט מיותר.

מסכים, לדעתי אין באמת יתרון בטיחותי ל"פיצ'ר" הזה. סתם אני לוחץ כמה פעמים ברצף כדי לוודא שהכל נקלט. 

אם מדברים כבר על רעיונות מבריקים, אותי מעצבנים הרעיונות ה"מבריקים" לחסיכת שקל בפס הייצור, או פשוט רעיונות מטומטים

* פתחי מזגנים שלא באמת אפשר לכוון - רק לפתוח/לסגור או בקושי להזיז

* סגירה אוטומטית לחלונות הקדמיים בלבד, למרות שגם האחוריים הם חשמליים

* כשהמקום לפתוח ג'ק מתחת לאוטו לא ברור

* מכסים לברגים של הגלגל שאי אפשר להוציא בלי איזה פלייר.

* מערכות מולטימדיה זולות

רציני, יש מכונית שההתחברות אליה פשוט עובדת ופשוטה לכלל המכשירים? גם מכוניות יקרות יחסית כמו אאודי לא מזהות חצי מהמכשירים עד שממש מתעקשים.

לפני 3 שעות, Olegis כתב:

פורד פוקוס 2020 - אם המזגן עובד על פול ונכנסת (או יוצאת) שיחת טלפון - עוצמת המזגן יורדת כדי שהרעש לא יפריע לשיחה. 

זה נשמע ממש מעצבן. אם אני רוצה מזגן על פול ומתקשרים אליי כמה פעמים כל פעם אני צריך לתקן את זה? בחום הישראלי?

• אהבתי 1
פורסם

זה מחזיר את המזגן למצב הקודם בסיום השיחה. 

לפני 4 שעות, Olegis כתב:

מפתח "חכם" שמאפשר כל מיני הגדרות ברגע שהרכב מזהה מפתח ספציפי

MyKey. 

יש כביכול מפתח "מאסטר"

ולאחרים הוא יכול להגביל המון דברים. 

מהירות נסיעה,

עוצמת שמע אם אתה לא חגור, 

עוצמת שמע בכללי

ועוד כל מיני דברים. 

לפני 47 דקות, mfanter כתב:

* סגירה אוטומטית לחלונות הקדמיים בלבד, למרות שגם האחוריים הם חשמליים

בטיחות, בעיקר לאצבעות של ילדים.