Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת סלולר מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולל,

היום אני ב019, ומלפני שבוע האינטרנט שלי ניהיה איטי, בהתחלה חשבתי שזה הפלאפון, אבל חברתי לוויפיי ועובד מעולה..

וגם במכשירים נוספים שב019 אין קליטה. הקטע שזה מראה קליוה מלאה, אבל האינטרנט לא זז..

חברה מומלצת לנייד?

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

019 = פרטנר.

נסה את סלקום ושלוחותיה (גולן/we4g וכו') או פלאפון ושלוחותיה (pmobile/רמי לוי וכו') - בשתי החברות הרשת פחות עמוסה בהשוואה לפרטנר.

• אהבתי 1
פורסם

תעשה את הבדיקה במקום מרוחק מהמקום שחווית את האיטיות. אם היא ממשיכיה סביר שזה אצלך במכשיר.

זה להחליף טרפה בנבלה, השאלה למי יש פריסה טובה יותר בנקודות שקרובות אליך

פורסם (נערך)

אני בנתיים בפלאפון והם אחלה. על מסלול 5G.

כמובן היכן שהקליטה לא משהו המהירות בהתאם אבל לרוב זה 4G-5G.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי שואל את האנשים סביבך, באיזה חברה הם ועד כמה הם מרוצים.

אי אפשר לתת לך תשובה מוחצת כי לחברות שונות יש כיסוי שונה - תלוי מקום.

יש אתר  שבעזרתו ניתן לבדוק את האנטנות שסביבך ולאיזה חברה הם שיכות, אבל זה לא מבטיח לך קליטה טובה.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...