Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ג'ינס לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לליווייס, אי אפשר לדעת איזה יתפרקו מהר ואיזה לא. לכל דגם למשל 501 יש מגוון צבעים ובדים שונים חלקם עם יותר כותנה וחלקם נמתחים, ואפילו מיוצרים במדינות שונות. קניתי באמזון לפני שנה 2 זוגות אחד מחזיק השני נהיה חורים במפשעה והחוטים של הכיס האחורי נקרעים.

אם אתה לא רוצה נמתח תבדוק שרשום כותנה לא פחות מ98 אחוז בפירוט.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

בסוף לא באמת צריכים ג'ינס ל10 שנים.

קניתי בנובמבר 501 ב 32$ בחנות ליוויס (+2$ מס מדינה) . אלק יום שישי השחור.  אבל ביננו זה המחיר של מרבית הגינסים המתחרים גם ביום ראשון והם לא פחות טובים וכנראה מיוצרים באותו מפעל. 

מי שגובה יותר פשוט גנב . 

ג'ינס הרבה פחות מתאים לאקלים הישראלי. הוא חם במרבית השנה. במיוחד ה 501 . עבה מדי. מכנס כותנה דק ומאוורר הרבה יותר מתאים למזרח התיכון. קרע מעל הברך ?! ילדים משלמים על כזה הרבה מאד היום. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בתאריך 30.12.2021 בשעה 08:30, דניאל1983 כתב:

שלום,

מחפש ג'ינס איכותי שיחזיק הרבה שנים.

איזה חברות מומלצות?

הג'ינסים של לי קופר מומלצים? 

בדיוק כפי שאתה בוחר רכב: שיתאים לתקציב, שיתאים לישבן ושכשהאשה מסתכלת היא תהיה מרוצה.

אישית אני קונה כל ג'ינס גנרי שאני מוצא בקניון ומקיים את התנאים שלעיל. בניגוד למכונית, אין בעיה להתחדש אם הצרכים (המידות) משתנים או אם איזו חגורה נקרעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי השרשור על המעיל שבסוף נקנה בתמנון - אני כבר לא מייעץ, תנסה בכולם ותראה מה הכי משתלם לך

• מצחיק 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לך לחנות ומדוד. קנה מה שנוח לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

אני אצמצם את האפשרויות:

לי קופר

אמריקן איגל

H&m

איפה כדאי לקנות את הגינס האיכותי ביותר ושיחזיק הכי הרבה זמן?  

לי קופר- לדעתי סביר לגמרי, אמנם היו לי מספר נפילות איתם, אבל הרוב התוצרת שלהם שקניתי הייתי מרוצה.

אמירקן איגל- מאוד לא אוהב את האיכות שלהם

H&M- לא הכי עף עליהם גם כן, אם כי הביגוד בCOS(המותג היוקרתי יותר שלהם) באמת ברמה גבוה, ואני מאוד אוהב אותם.

*בינתיים מהגינסים והמכנסיים של ליוויס הייתי הכי מרוצה

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

בדיוק כפי שאתה בוחר רכב: שיתאים לתקציב, שיתאים לישבן ושכשהאשה מסתכלת היא תהיה מרוצה.

קשה לי להאמין...<3

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, ik3 כתב:

אמירקן איגל- מאוד לא אוהב את האיכות שלהם

אחרי כל כביסה הבגדים שלהם נראים אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 31.12.2021 בשעה 15:48, SurfHigh כתב:

אני אוהב את הגי'נסים בחנויות של בילאבונג. יש את המותג בילבאבונג ועוד מותג ששכחתי עכשיו.

זה ג'ינסים מהסוג של פעם, בד עבה, לא מהנמתחים. 

קונה כשיש מבצע, יוצא 2 ב 200.

מחזיקים שנתיים שלוש.

תודה לך! אני מחפש מעל שנה ג'ינס של פעם, לא streach... כולם עברו לstreach פחות או יותר (לפחות ממה שאני רואה בחנויות בארץ).

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
בתאריך 31.12.2021 בשעה 16:02, Fazer כתב:

אני תקוע על 501. קונה באירופה כשאפשר, אמינות של סובארו 83 - מחזיקים מליון שנה ו 5 מליון כביסות ונוחים כמו נעל בית קיפי.

ג'ינס 501 וחולצה של בנטון, אין יותר "בומר" מזה 😀

• מצחיק 1
פורסם

ג'ינסים סטרצ' של זיפ - 100 ש"ח ליחידה בדרך כלל מחזיקים מעמד עד שנה (הצבע דוהה מאוד מהר והם מתרחבים).

מחזיק גם כמה של סליו טיפה יותר עמידים אבל בד עבה יותר ועלות של 170 ש"ח ליחידה.

ו יותר קלאסים של ליוויס 511 שהם סטרצ' נעימים ואיכות טובה בהרבה מהשנים האחרים - 250 ש"ח במבצעי המשביר.

פורסם

ae לא אחידים ברמה שלהם. יש לי דווקא כמה פריטים שלהם שמחזיקים כבר שנים. 

אבל כמו עם כל דבר זו גם באמת שאלה של תקציב

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...