Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 3.12.2021 בשעה 05:51, rlup כתב:

בכל מקרה יש כיוון?המלצות? קיה נירו או אוקטביה ?

שימו לב שמבחינת דלק זה לא רלוונטי כי זה רכב של העבודה 

הייתי בהתלבטות דומה, לקחתי לפני חודש את הנירו. השיקולים שלי;

זולה יותר בשווי מס (יוצא בערך 300 בנטו כל חודש),

מרווחת יותר מאחור (בפרט כשנוסעים עם 3 מאחור, באוקטביה יש מנהרת הינע גבוהה ומעצבנת),

ביצועים דומים (בהשוואה לאוקטביה 1.0),

תצורת האצבק/סטיישן, ניתן להשטיח מושבים אחוריים ולקבל חלל טעינה להובלת חפצים גדולים.

לחובה של הנירו עמדו בעיקר תא מטען קטן, העדר גלגל חלופי, אך היתרונות של הנירו היו משמעותיים יותר.

אני נוסע קבוע על מצב ספורט, הביצועים טובים והרכב זריז דיו.

אם ההשוואה היא מול אוקטביה 1.5, אז האוקטביה תרגיש חזקה משמעותית.

פורסם
בתאריך 3.12.2021 בשעה 18:05, פריג'י כתב:

אני לא חושב שאוקטביה רלוונטית עם זמני אספקה הזויים. מבחינתי מיקום פתחי המזגן זה דיל ברייקר.

מה על השולחן מבחינת זמני אספקה?

הנירו בערך 4 חודשים ...

אוקטביה עוד לא בדקתי

הזוי שאין רכבים חדשים כל המלאי בארץ נגמר !!!! כל חברה אומרת את זה

לפני 4 שעות, דור-- כתב:

הייתי בהתלבטות דומה, לקחתי לפני חודש את הנירו. השיקולים שלי;

זולה יותר בשווי מס (יוצא בערך 300 בנטו כל חודש),

מרווחת יותר מאחור (בפרט כשנוסעים עם 3 מאחור, באוקטביה יש מנהרת הינע גבוהה ומעצבנת),

ביצועים דומים (בהשוואה לאוקטביה 1.0),

תצורת האצבק/סטיישן, ניתן להשטיח מושבים אחוריים ולקבל חלל טעינה להובלת חפצים גדולים.

לחובה של הנירו עמדו בעיקר תא מטען קטן, העדר גלגל חלופי, אך היתרונות של הנירו היו משמעותיים יותר.

אני נוסע קבוע על מצב ספורט, הביצועים טובים והרכב זריז דיו.

אם ההשוואה היא מול אוקטביה 1.5, אז האוקטביה תרגיש חזקה משמעותית.

תודה!

וזה אכן מול האוקטביה 1.5 ...

למה אין רכבים בארץ!!!!!!!!!!! הקורנה הזאת!

ובקטע של 

פורסם
בתאריך 3.12.2021 בשעה 05:51, rlup כתב:

אכן נראה ככה ....

בכל מקרה יש כיוון?המלצות? קיה נירו או אוקטביה ?

שימו לב שמבחינת דלק זה לא רלוונטי כי זה רכב של העבודה .

חשוב לי בטיחות(בקרת שיוט  אדפטיבית + תיקון סטיה) ושתנוחת הישיבה גבוהה .

אני נוהג ברכב באופן מאוד רגוע , וכמוך גם אני הגעתי מהאיוניק.

במצב ספורט הרכב מגיב היטב ואינו עצל , מגיע על חשבון צריכת הדלק , אבל חייב להדגיש אם הובן אחרת, הרכב אינו מתקשה כלל להשתלב בכביש..., אם מבקשים להיות נמרצים הרכב יבצע את העבודה ויהיה זריז לטעמי יותר מהאיוניק .

החיסרון מול האוקטביה הוא תא המטען הקטן בנירו , בכל השאר אני לא רואה יתרון לאוקטביה במיוחד במרווח הפנים , אני את הבחירה שלי עשיתי ומאוד מרוצה מהרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתאריך 5.12.2021 בשעה 08:45, CX25GTI כתב:

אני נוהג ברכב באופן מאוד רגוע , וכמוך גם אני הגעתי מהאיוניק.

במצב ספורט הרכב מגיב היטב ואינו עצל , מגיע על חשבון צריכת הדלק , אבל חייב להדגיש אם הובן אחרת, הרכב אינו מתקשה כלל להשתלב בכביש..., אם מבקשים להיות נמרצים הרכב יבצע את העבודה ויהיה זריז לטעמי יותר מהאיוניק .

החיסרון מול האוקטביה הוא תא המטען הקטן בנירו , בכל השאר אני לא רואה יתרון לאוקטביה במיוחד במרווח הפנים , אני את הבחירה שלי עשיתי ומאוד מרוצה מהרכב.

תודה רבה הוזמן !

• תוכן חדש...