Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי (PSA) צריך שמן בתקן B2297 מה שאומר שיש לי שתי אופציות מבחינת שמן בארץ או MOBIL1 ESP FORMULA או TOTAL QUARTZ.

אני אישית חושב שהתקן הזה הוא קשקוש בלבוש מכיוון שעל פי אנליזה של השמן וניתוח הרכיבים שלו אפשר לראות שהשמנים הללו לא שונים בהרבה משמנים אחרים, אבל אני מעדיף להיות בטוח לכן משתמש בהם.

עד היום הייתי משתמש בMOBIL1 בגלל שהוא זמין אוטו דיפו ולדעתי יותר איכותי מTOTAL מה שלא מצדיק קניה של הTOTAL שעולה בדר"כ אותו דבר (כ250 שקל לגלון של 4\5 ליטר).
אבל זמן האחרון אני שם לב יותר ויותר פוסטים של סוחרים בפייסבוק (לרוב בני דודינו) שמוכרים שמני TOTAL במחירים מחשידים והיום מכר קנה גלון 5 ליטר של שמן TOTAL ב100 שקל בחנות חלפים וותיקה ומוכרת באשקלון. (שוסטר)
הבדל של 150 שקל כבר מצדיק מצידי לרכוש את הTOTAL במקום MOBIL1 אבל אני חושד שהשמן הזה מזוייף מה שיכול להביא לתוצאות קטסטרופאליות במנוע כ"כ רגיש (רצועת טיימינג טבולה בשמן) לכן אני מעלה את השאלה הזאת בפורום.

*עריכה, רק פתחתי את הפייסבוק וישר קפץ לי פוסט של מישהו שמוכר שמני טוטאל בשחור...*

S11130-18325119(1).png

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אם יש ספק, אז אין ספק. 

אני מקפיד על שמני מוביל 1 אפילו בלנדקרוזר שיסתדר גם עם שמן קנולה של שופרסל ב 7.90 לליטר. 

לא יודע ספציפית על זיופים של טוטאל, אבל בוודאות יש זיופים של שמנים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 4 שעות, Gavrik כתב:

*עריכה, רק פתחתי את הפייסבוק וישר קפץ לי פוסט של מישהו שמוכר שמני טוטאל בשחור...*

דווקא הוא מוכר מוצר מקורי. 

אני מכיר את זה שמוכר לו. 

גם אני משתמש בשמן הזה לרכבים במשפחה, גם חברים לקחו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מעניין אני אעשה בדיקה.

השמן הזה לא שווה לדעתי 250 ש"ח (בגלל שיש במחיר הזה Mobil1) אבל ב100-150 זה לגמרי VFM במיוחד כשמדברים על מנועי טורבו קטנים עם הזרקה ישירה.

יש לו את התכונות והרכיבים הנכונים בשביל מנועים כאלו.

פורסם

ב-100 זה זיוף, וודאי.

זה לא המחיר שהוא יוצא ממחסן היבואן (המחיר שמור במערכת☺️)

פורסם

הבנתי, אני אבדוק לפני הרכישה יכול להיות שמדובר בשמן אחר שלהם (לא הineo quaryz htc). בכל מקרה יש את הברקוד וסימני זיהוי לפיהם אפשר לזהות אם זה זיוף או מקור.

אחזור לעדכן.

פורסם

מחר המחיר עולה (אאל"ט) בגלל המס החדש.

קשה לי להאמין כי המחיר ישאר 150.

מוסכים ברשת התארגנו על משטחים כדי להרוויח על הלקוח יותר (לגיטימי לדעתי).

IMG-20211123-WA0013.jpg

• תוכן חדש...