Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנעה קדמית - נהגתי על המון מכוניות, היחידה שממש הלהיבה אותי זו הZX וולקן הזולה והחמודה.

הנעה אחורית - במוו M3 מודל 95.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנעה קדמית: אלפא 156 2.5L

הנעה אחורית: בוקסטר S

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא נהגתי על מכוניות בעלות הנעה אחורית (חוץ מהאופל רקורד, אבל היא לא קשורה לנושא.. :-))

לא נהגתי גם על רכבים ספורטיביים.

אבל כן נהגתי על הרבה משפחתיות סטנדרטיות מהרבה תקופות, ובנושא הזה אין לי ספק, פורד פוקוס לוקחת בגדול.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אה,אני יודע שזה לא נחשב אבל ישבתי על אינטגרלה בהדגמת ביצועים, זה כבר סיפור אחר.

פרט,נמק,והסבר....

מניסיוני:

נהגתי- 106 XSI, חמודה ומהנה.

נהגתי והשתוללתי- תמה טורבו מופרעת.

נסעתי- אינטגרלה. ללא צל של ספק.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

עד עכשיו הכי כיף היה ZX וולקן :-P

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

גרשון - אני מצטרף אליך - נהגתי על הC CLASS KOMPRESSOR בגרמניה הגשומה לפני שנה בדיוק, ת-ע-נ-ו-ג אדיר של רכב.

הנעה אחורית כיפית בהרבה, אם כי פחות יציבה - נהגתי ב 1988 על אלפא 75 טורבו גירסאת מסלול, כ 270 כ"ס של טירוף, לא, לא הצלחתי לנצל את כל הכח.

עוד הנעה אחורית \ 4X4, מהנה ושונה בהרבה, הטויוטה פוראנר 3.0 V6 שלי, קפיצי ובולמי OME, מוטות ייצוב מותקנים, הוספת רוחב של 10 ס"מ !!! , רכב GT שבילים (בהתחשב בשני טון שלו) חביב ביותר, תקראו עליו ב"הגה בשטח" של פברואר 2005 (כתבה אחרונה בגיליון)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
גרשון - אני מצטרף אליך - נהגתי על הC CLASS KOMPRESSOR בגרמניה הגשומה לפני שנה בדיוק, ת-ע-נ-ו-ג אדיר של רכב.

הנעה אחורית כיפית בהרבה, אם כי פחות יציבה - נהגתי ב 1988 על אלפא 75 טורבו גירסאת מסלול, כ 270 כ"ס של טירוף, לא, לא הצלחתי לנצל את כל הכח.

עוד הנעה אחורית \ 4X4, מהנה ושונה בהרבה, הטויוטה פוראנר 3.0 V6 שלי, קפיצי ובולמי OME, מוטות ייצוב מותקנים, הוספת רוחב של 10 ס"מ !!! , רכב GT שבילים (בהתחשב בשני טון שלו) חביב ביותר, תקראו עליו ב"הגה בשטח" של פברואר 2005 (כתבה אחרונה בגיליון)

ליאור

למה ציטטת את הכותב כמעט מילה במילה?!

:mm_tongue

שכחת את הפילטר אוויר, מערכת פליטה.

מה קורה עם הסעפת פליטה?

אגב סחטיין על הכובע!:-P

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

הנעה אחורית מנוע קדמי:ב.מ.וו. M COUPE

הנעה אחורית מנוע אחורי : פורשה 911 3.2 טארגה.

הנעה קדמית: אלפא רומיאו ספרינט וולצ'ה שנת 83 (מבוססת סוד) 1.5

מנוע מרכזי: סוזוקי GSX R 750 ולא איכפת לי שיש לו רק 2 גלגלים...:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לדעתי רנו קליאוB ספורט דור1 המכונית כלכך מזכירה לי את האמסטפית שלי [לוקה]:wink:

שתיהן כלכך חזקות,רעות,קיצוניות וכמובן יפות....:-)

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

הנעה קידמית: ללא ספק המיני המשופרת שהייתה לי (117 כ"ס בגלגלים). מקום שני, 205 GTI.

הנעה אחורית:אופל מנטה משופרת, מקום שני 325 שנת 84.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...