Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

106 ראלי זה הרכב הכי מציית ומתנהג שהרגשתי בחיים שלי.

לא האמנתי שאפשר לשחק בכזאת קלות בין תת-היגוי להיגוי יתר והתיקונים כל כך קלים.

אתה עושה מה שאתה רוצה באוטו והוא מציית .

קל ליהיות נהג טוב ברכב הזה!!!

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי התנהגות והמהירות: טויוטה סופרה שנת 90 ומשהו 700 כ"ס

הכי כיף וסטייל שברולט אימפלה שנת 1964 - Low Rider

בארץ: טויוטה MR2

פורסם

הנעה קדמית: אלפא 156 V6 2.5 ידנית

אחורית: במוו 330 קופה ידנית

כפולה: סובארו אימפרזה STI

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
מי שזוכר הייתה לאינטגרלה במערכת הנעה כפולה מורכבת מאוד . זה בא לידי ביטוי על הכביש כמובן

ישבתי בזמנו על אחת עם גארט 3/4 ,ההספק היה בסביבות 300 כ"ס , מהרגע שהנהג לחץ על הדוושת גז

הרגשתי כאילו אתה יושב בתוך מנוע אחד גדול ,הרגשה של עוצמה שעוברת בכל הגוף ,אי אפשר לתאר את זה במילים ,ההרגשה הייתה כאילו אתה הולך ונשאב לתוך המושב , ואז התחילו הסיבובים הרכב פשוט גיהץ את הכביש,אפס זווית גלגול ולא משנה באיזו מהירות הוא נכנס לסיבוב .

פשוט מדהים . יום אחד ראיתי עליה את הפרק בטופ גיר שהמגיש קוונטין אמר שאתה מקבל ברכב הזה ביצועים של פרארי בעשירית מהמחיר שלה ,טוב אולי היא לא נראתה כמו פרארי אבל מבפנים החוויה היא מרגשת מאוד.

אשרי האיש שמחזיק אחת כזאת .

לא, לא התכוונתי איך זה, כי כמו שבטח קראת כבר נסעתי בכמה (אינטגרלות)...

התכוונתי איפה נסעת? ועל איזו אינטגרלה...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

המכוניות (כביש) הכי מתנהגות שיצא לי לנהוג עליהן -

מאזדה RX7 טווין טורבו R1 שנת 93 (מקורית לחלוטין)

אקורה NSX

מכונית מסלול שנהנתי ממנה עד כדי צחוק בקול רם בזמן הנהיגה הייתה מיאטה של מירוצי SPEC, מנוע 1600 סמ"ק ובקושי 120 כ"ס אבל אחיזה כאילו הכביש מרוח בדבק, כיף חיים.

שאלה לגבי אינטגרלות - מה הופך את מערכת ההנעה הכפולה שלהן למתוחכמת (כמו שנכתב כאן)?

אני יודע מה הופך את אותה המערכת באיבו 8 MR למתוחכמת, אבל זו של האינטגרלה יצאה כבר לפני די הרבה שנים...

מוטי.

פורסם
מסכים עם a.c.: קארט רוטאקס עם מנוע 125 שתי-פעימות, 30 כ"ס, תיבת שני הילוכים ובלמים גם מלפנים. חוויה פראית.

אבל אם נצטמצם למכוניות חוקיות בכביש ציבורי, הנהיגה של החיים היתה עם 911 997 על כבישים רטובים בגרמניה. בארץ, אם נתעלם מכל מיני נהיגות קצרצרות על אקזוטיקה שלא ממש רלבנטית למישהו מאתנו, המכונית שגרמה לי לחייך הכי הרבה היתה קליאו ספורט מארק I.

טל

נרשם.

אם הטל"ש אומר, הטל"ש יודע.:-P:wink:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

נהגתי? כנראה שמרצדס S600 :roll:

נסעתי? - פרארי 360 ספיידר (בארץ) ואסטון מרטין DB9 בארה"ב :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המכוניות (כביש) הכי מתנהגות שיצא לי לנהוג עליהן -

מאזדה RX7 טווין טורבו R1 שנת 93 (מקורית לחלוטין)

אקורה NSX

מכונית מסלול שנהנתי ממנה עד כדי צחוק בקול רם בזמן הנהיגה הייתה מיאטה של מירוצי SPEC, מנוע 1600 סמ"ק ובקושי 120 כ"ס אבל אחיזה כאילו הכביש מרוח בדבק, כיף חיים.

שאלה לגבי אינטגרלות - מה הופך את מערכת ההנעה הכפולה שלהן למתוחכמת (כמו שנכתב כאן)?

אני יודע מה הופך את אותה המערכת באיבו 8 MR למתוחכמת, אבל זו של האינטגרלה יצאה כבר לפני די הרבה שנים...

מוטי.

היא השתמשה בדיפרנציאל אחורי מסוג טורסן , חידוש לזמנו.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא גדול, בינתיים יונדאי גטס בגלל שהיו לו את הבולמים הכי צייתנים ממה שאני התנסתי. (מתוך כ-8 מכוניות בלבד בינתים..)

פורסם

הנעה קדמית ( ואני יודע שאני משוחד ) 306S16 ( היא מניסיון נהיגה שלי משום מה יותר צייתנית מהGTI ... כנראה החלוקת משקל יותר טובה בה בלי הגיר הבהמה מקדימה )

הנעה אחורית - בוקסטר

כפולה ? כנראה GT ... למרות שאני בטוח שיש יותר טובות ...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני אומנם נהגתי על לא מעט מכוניות אבל מה לעשות... אני לא מכיר אנשים עשירים !!!

הנעה קדמית - בשבילי הרנו מגאן קופה 1.6 ידנית שלי הייתה עכשיו הכי טובה - למרות כל החסרונות שלה...

הנעה אחורית - ג'יפ סופה צבאי חדש...

הנעה כפולה - ג'יפ סופה ישן בבוץ

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...