Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך למשרד אני לעיתים קרובות מגיע לפקק תנועה שנוצר מעומס בצומת.

יש שני נתיבים ובסופם הנתיב הימני חייב פנייה ימינה (הנתיב השמאלי ממשיך ישר).

כתוצאה מהעומס, וכיוון שיש הרבה יותר רכבים שממשיכים ישר, הרבה לוקחים את הנתיב הימני כמעט עד הסוף ותוקעים את התנועה בהשתלבות ברגע האחרון - על זה, אין כמעט מה לעשות... אבל זה לא הכל, יש רבים שפשוט נוסעים בשול הימני לאורך מאות מטרים ועוקפים את כל התנועה וגורמים לבלאגן עוד יותר גדול בזמן שהם "משתלבים" לתוך התנועה ולעיתים אף לא משתלבים לפניה שמאלה, אלא מתכננים להמשיך ישר. כמובן שמדובר בעבירת תנועה, אבל אני רואה משטרה נותנת דוחות על זה פעם בחודשיים (במקרה הטוב).

אני שוקל להסיט את הדאשקאם שלי טיפה ימינה ולשלוח למשטרה צילומים של אלו שהזמן שלהם כנראה חשוב משלי בתקווה שזה יעשה לזה סוף... או לכל הפחות אדע שהקיצור דרך שלהם יהיה מאוד יקר.

השאלה היא האם המשטרה מקבלת סרטוני עבירות תנועה שצולמו על ידי אזרחים, וחשוב מכך - האם היא תעשה אתם את מה שצריך?

פורסם

אתה יכול להגיש תלונה בצירוף ראיות (סרטון), ייתכן שהתלונה תתורגם לדו"ח תעבורה.

פתרון פשוט יותר, תצטרף ל"שומרי דרך".

• מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אפשר

סיכוי כמעט אפסי שיעשו עם זה משהו, אלא אם כן התיעוד שלך יעלה לרשתות החברתיות ויצבור מספיק לייקים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, Keyser Söze כתב:

לא יודע מה זה שווה, אבל זה פורסם לפני מספר ימים: https://www.mako.co.il/news-israel/2021_q4/Article-67c3654875aec71026.htm

מושלם. שוטרים לא צריכים לעמוד בחום. צריך מישהו שבסך הכל ישב במשרד ממוזג ויכניס פרטים של מספרי רכב לתוך טופס גנרי שהוקלד מבעוד מועד בצירוף הסרטונים. אני סבור כי מצלמות כאלו בכל צומת מועד לפוקענות היו מכניסות למשטרה לא מעט כסף. אפילו להסב את מצלמות המהירות המיותרות. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הידיעה הזו מזמנת קיפוח זכות של שורה בפורום:

חחח...

היום ספגתי לפחות חצי תריסר קיפוחים כאלה, שלושה מהם על ידי אותו נהג, שהצליח אפילו לסחוט ממני צפירה (ראשונה מזה מספר שבועות), כי הוא נדחף בערך 20 ס"מ לפני החרטום שלי, וכמובן חצה 3 נתיבים. ויש לי על המצלמה עוד כמה סרטונים תואמים מאתמול. 

אבל משטרה? אין. למרות שמדובר תמיד באותן נקודות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...