Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני שוקל רכישה של אקס טרייל ממש בימים אלו לאשתי

רמת הגימור שיצא לנו לראות היא טקנה ואין ספק שזה מגיע עם לא מעט פיצ׳רים במחיר יחסית נוח בקטגוריה

עכשיו אני מתלבט, יחסית מאוד לחוץ לנו רכב , אנחנו מוכרים את הרכב שלנו וחייבים חדש, לא יכולים להישאר בלי 

אם ארכוש עכשיו הוא ירשם 2021 וזה דיי מבאס שעוד שניה אנחנו ב 2022 גם אם זה אותו הרכב עדיין מסתכלים על זה כאשר נרצה למכור בעתיד

אם אבקש רישום 2022 אצטרך לחכות לינואר, יחסית נסבל

אני יודע שממש בקרוב אמורה להגיע האקס טרייל החדשה לארץ. משהו כמו רבעון שני של 2022 

זה יהיה ממש מבאס לרכוש עכשיו ולראות פתאום עיצוב חדש (מ 2016 אין שינויים כל כך באקסטרייל הנוכחית) , מצד שני לכו תדעו מתי יגיע באמת עם כל בעיות השבבים בעולם ועם איזה תג מחיר לאותה רמת גימור

בקיצור אני בבלבלות…

חשבתי על קודיאק, אבל ברמת גימור הכי פשוטה זה אותו מחיר כמו האקסטרייל ברמת גימור הכי גובהה. מה גם שאין להם הערכה לזמינות רכבים לפחות עד יולי 2022

אמרתי אולי אאוטלנדר. אבל גם שם אין מפי וכרגע במלאי יש רק צבע אדום ברמת גימור נמוכה

אני ממש לא יודע מה לעשות. ואשמח קצת לתמיכה 

תודה 

פורסם

האקס טרייל כברהדי מיושנת, אבל לפחות יחידת ההנכה שלה הזהה למרצדס A Class  (ודאציה דאסטר, נפלאות הגלובליזציה) היא הכי טובה שיש באקסטרייל.

האאוטלנדר החדש מבוסס על האקסטרייל ומגיע עם תיבה רציפה.

אני לא מבין מה משנה השנתון שרשום בנייר הקרוי רישיון רכב...

להיפך, כדאי לקנות בסוף 2021 רכב מודל 2021 כי הק"מ יחבית לשנתון שתצבור בחודש חודש וחצי יוריד את הממוצע השנתי של הקילומטראז של נרכב בזמן המכירה.

לדעתי ומניסיוני, הקודיאק וה-5008 עדיפים כמעט בכל פרמטר ואם יש לכם רכב נוכחי כדאי למשוך איתו לעוד חצי שנה ולא להתפשר על אקסטרייל

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, mottis כתב:

אני לא מבין מה משנה השנתון שרשום בנייר הקרוי רישיון רכב...

זה שאתה לא מבין מה זה משנה לא אומר שזה לא חשוב. החלק העיקרי בחישוב המחירון מתבסס על שנת העלייה לכביש ועל זה מוסיפים ק"מ, תאונות, ידיים וכו'.

תעשה בדיקה קצרה במחירון ותראה שהמחיר של רכב שעלה ב01/21 ורכב שעלה ב12/20 ששניהם עם נניח 10K ק"מ שונים משמעותית וברור לטובת מי הפער.  

יותר גרוע, אפילו רכב מ31/12 ורכב מ1/1 שונים במחירון. לכאורה יום בודד בפועל הפער גדול.

למשל 3008 מנוע 1.2 אקטיב עם 10K:

01/01/21 מחירון 138,271 ש"ח

31/12/20 מחירון 130,358 ש"ח

לכותב השרשור גם אני ממליץ לבדוק את ה5008. יש לו זמן אספקה סביר ומדובר על רכב מוצלח מאוד עם שוק מצוין.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 15 דקות, TZR84 כתב:

זה שאתה לא מבין מה זה משנה לא אומר שזה לא חשוב. החלק העיקרי בחישוב המחירון מתבסס על שנת העלייה לכביש ועל זה מוסיפים ק"מ, תאונות, ידיים וכו'.

תעשה בדיקה קצרה במחירון ותראה שהמחיר של רכב שעלה ב01/21 ורכב שעלה ב12/20 ששניהם עם נניח 10K ק"מ שונים משמעותית וברור לטובת מי הפער.  

יותר גרוע, אפילו רכב מ31/12 ורכב מ1/1 שונים במחירון. לכאורה יום בודד בפועל הפער גדול.

לכותב השרשור גם אני ממליץ לבדוק את ה5008. יש לו זמן אספקה סביר ומדובר על רכב מוצלח מאוד עם שוק מצוין.

תודה אבל אני דיי סולד מפיג׳ו, כאחד שפעם היה לו c4 picasso , אני רואה הרבה מהעיצוב הפנימי גם ב 5008

כמו ההגה והבוררים בו, כמו השורה השלישית שמתקפלת בצורה קתץ עדינה, ב c4 בשלב כלשהו אחד הקפיצים שם פשוט עשה בלאגן

ה 5008 מאוד מזכיר לי את הפיקאסו ואני לא מת עליו

פורסם
לפני 21 דקות, TZR84 כתב:

בדרך כלל בסוף השנה יש הנחות שמקזזוות את ההפרש במחירון... לסוכני המכירות יש יעדים שנתיים שהם צריכים לעמוד בהם והם נותנים הנחות כדי לעמוד ביעד.

יכול להיות שהשנה בגלל המחסור זה שונה

• אהבתי 1
פורסם

אני הייתי הולך האאוטלנדר החדש שזה מנוע של ניסאן ללא טורבו וגיר רציף של ניסאן או מחכה לאקסטרייל החדש שהוא אותו מנוע וגיר כמו האאוטלנדר.

האקסטרייל שנימכר כרגע זה מנוע טורבו המבוסס על מנוע מרצדס ודורות קודמים בדגמים אחרים של ניסאן לא היו מוצלחים.

• תוכן חדש...