Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיח כלים - איך בוחרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי בוש זה איכות, בוש זה טוב, קניתי מייבש בוש ב 2500 שקל, מייבשים מתחילים ב 1000 שקל למיטב זכרוני

לקחנו הרחבה ל-5 שנים אחריות, הדלת התפרקה ביד של אשתי, הגיע שירות החליף אותה

מצד שני הפלסיטקה נסדקה ונשברה, הפאנל נראה מפורק לגמרי, טוענים ששמנו דברים כבדים עליה, מה שלא נכון, רוצים 600 שקל להחליף את הפלסטיקה

מצד שני, יש לנו מכשירים של אלקטרולוקס ואנחנו מרוצים, לא נתקלנו בבעיות מיוחדות.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, פריג'י כתב:

עדיף לך צר, לשימוש של זוג שמדי פעם מארח.

לצר יש חסרון גם למי שאין לו הרבה כלים, והוא מקום להכניס כלים גדולים. מי שמבשל, גם בכמויות קטנות, רוצה להכניס סיר, מחבת וקערה או שתיים, ומנסיון של החודשים האחרונים (דירה שגורה עם מדיח צר), זה מאוד מגביל.

עם המדיחים של היום שניתן להפעיל על תוכניות קלות והם חסכוניים למדי, בעיקר עם שילוב של שטיפת שאריות האוכל לפני הכנסה למדיח (שמאפשרת המתנה של יומיים ואפילו שלושה, לאיסוף עוד כלים בלי שיסריח), אין ממש יתרון למדיח צר אלא אם אין לך מקום.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם

לא מבין את הקטע שכל אחד כותב אם היו או לא היו לו תקלות במכשיר אחד ספציפי - מה מעידים כמה מקרים בודדים על המוצר ועל היצרן, לטוב או לרע. 

מצד שני אם כותבים על נושא השירות למוצר ויש מספיק תגובות דומות על היבואן או נותן השירות אז זה יכול להיות מאוד מאוד רלוונטי.

אצלי רוב המוצרים "הלבנים" הם בוש/סימנס ואני יחסית מרוצה מהם (רובם בני כשנתיים) אבל אני לא רוצה לחשוב על היום שאצטרך שירות מהנציג המקומי. רק מהתקנת המוצרים נהיה לי רע מהם. 

גם אני אם תהיה תקלה למרות אחריות מורחבת אבדוק מה עלות התיקון באופן עצמי או פרטי לפני שאזמין אותם. ממילא גל פלסטיקה, גומיות ואטמים לא מכוסים באחריות מורחבת.

אישית שקניתי מדיח כלים (רחב, אינטגרלי מלא) הכי חשוב היה לי תוכנית 45 מעלות (לא אוטומטית) ל-35-40 דקות. רוב ההפעלות של המדיח הם על התוכנית הזו. זה אמנם מייקר את המדיח אבל יש חיסכון מסויים בחשמל וגם ובעיקר בזמן אז היה חשוב לי לא לוותר על זה למרות העלות הנוספת.

החיסרון היחיד (שולי) הוא שאני שם הטבליה בתחתית המדיח ולא בתא כי לעיתים היא לא נמסה ב-45 מעלות בגלל כמות הכלים.

מבחינת ניקיון, מנקה מעולה גם ב45 מעלות. יש דברים ששם מראש ב-60מעלות (שעה בדיוק) כי יותר מלוכלכים. לעיתים רחקות מפעיל פעמיים ב-45 מעלות לדברים מלוכלכים יותר כדי לא לפגוע בכלי פלסטיק ב-60 מעלות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אז תכלס אני חוזר לנקודת המוצא שלי.

לפי מה לבחור? על מה לתת דגש ועל מה לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מניח שזה לדירה שכורה. אם כן - אתה מדבר על מכשיר לטווח קצר. במצב כזה הייתי שם את המחיר בשלושת המקומות הראשונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מדיח טוב מחזיק 3-5 שנים ללא תקלות משמעותיות. מבחינתי מעבר לזה זה בונוס.

אני גם מצטרף להמלצה על מדיח ברוחב 60 ולא 45. 

הסתכלתי קצת על מדיחי בוש וסימנס - כולם עכשיו נראה שעם חיבור לאפליקציה. שטות מוחלטת ורק משהו שיכול להתקלקל אבל זה מה יש.

לדעתי לך על המחיר ותעבור באתר היבואן על כל המדיחים שיש כרגע (כל השאר שתמצא למכירה זה דגמים ישנים יותר). תבדוק המחיר של כולם וכל מה שמעל 3000 שקל תעיף מהרשימה ואז תתחיל להשוות תכונות.

לי שקניתי מדיח היה חשוב תוכנית קצרה ואפשרות לשנות את גובה הסלסלה העליונה. תחליט מה חשוב לך.

כל הסיפורים על זה שכלים לא יוצאים יבשים לא מדברים אליי - הרוב כן יוצא יבש ובשביל מה שלא אני בשום אופן לא אבזבז חשמל על ייבוש ייתר. לומדים גם לשים בהטייה מה שיש לו שקע שמים יכולים להצטבר בהם וגם מקפידים לקנות כלים לא עם כל מיני שקעים שמים מצטברים בהם. אגב אני שם גם טבליה וגם חומר מבריק (על דרגה 2 מתוך 5 בהגדרות המדיח) למרות שעם טבליות לא חייב חומר מבריק.

בנוסף גם כל הסיפורים על זה שאין מקום לכלים והם נופלים - למדתי איך לשים הדברים במדיח ככה שלא יהיו בעיות. אני לא חושב שאף יצרן יכול לתכנן מדיח אופטימלי לכל מיליון סוגי הכלים והצורות שיש בעולם. 

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

אני מניח שזה לדירה שכורה. אם כן - אתה מדבר על מכשיר לטווח קצר. במצב כזה הייתי שם את המחיר בשלושת המקומות הראשונים.

כן, זה לדירה שכורה.

אבל למה זה לטווח קצר?

כל מוצרי החשמל שיש בדירה כרגע ממשיכים לדירה הבאה (חוץ מאלו שבעלי הבית משאירים כמו כיריים, תנור וכדומה).

מה מונע מאיתנו לשים אחר כך את המדיח בדירה הבאה? רק אם יהיה שם משהו כמו מקום למדיח צר ולא מקום למדיח 'רגיל'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

במקרה הגרוע נמכור אותו אם לא יהיה מקום בדירה הבאה (אם הדירה הבאה תהיה שכורה).

פורסם

מכשירי חשמל לבנים לא אוהבים לעבור דירה. מעבר הדירה האחרון שלי עלה - בטווח של 2-3 שנים - בתנור אפיה, מדיח כלים ומכונת כביסה (שני הראשונים היו בוש). אז עדיף שמה שיהרס יהיה מכשיר של 1000 ש"ח ולא של 3000.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו הסיבה שקניתי מכונת כביסה ומייבש כביסה בטווח המחירים האלו.

מצד שני אין היגיון לקנות מדיח כלים ב-1000₪ אם הוא לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך.

פורסם

בשביל השרשור שאלתי את בני איזה מדיח יש לו (בדירה שכורה, מכשיר של הבעלים) - יש לו מכשיר בסיסי של בקו, ומבחינתו הוא בסדר. כידוע לך, בקו הוא מותג טורקי.

• תוכן חדש...