Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה יש לי הונדה ג’אז ואני כרגע עושה יג יד הנדסאי אוטוטק וחלק מהלימודים הם מעשיים כמובן 

אז חיברתי מחשב obd לרכב וזה רושם לי:

Ignition Output Signal Failure or Rear Side No.1 or No.4 Ignition Circuit Malfunction

כמובן שמיד בדקתי באינטרנט נכנסתי לאתר של הונדה והיה רשום לי שם:

Replace the ignition coils of the cylinders that correspond to the indicated DTC with the ignition coils of the other cylinders
Example: If the DTC P1351 (15-5) is shown, replace the front side ignition coils of the No. 1/No. 4 cylinders with the ignition coils of the No. 2/No. 3 cylinders.
Perform the same procedure on the rear side.
NOTE: The front side ignition coil cannot be interchanged with the rear side ignition coil, as they are different in shape.

הבנתי פחות או יותר שצריך להחליף את הקוילים של צילנדרים 1/4 לבין צילנדרים 2/3 לא הבנתי איך זה עובד ולמה יש סדר מסויים של קוילים אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלה 

עריכה אחרונה על ידי דימה
  • תוכן חדש...