Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נסעתי ישר בנתיב שלי בימין הכביש וואן שיצא ברוורס מתוך חניון פגע ברכב שלי בדלתות ובמראה (בצד ימין) כשראיתי אותו בשדה הראיה מתחיל לצאת לא הייתי מספיקה לעצור (לא כי נסעתי מהר מידי אלא נסעתי במהירות מותרת וזה כביש שהתנועה בו זורמת) אז צפצפתי לו והוא עצר לשנייה וממש כשהייתי מאחוריו הוא כנראה לא הסתכל אם סיימתי לעבור והמשיך ליסוע אחורה ופגע בי. 

אני המשכתי ליסוע בנתיב שלי מחוסר ברירה כי הנתיב הוביל לכביש ראשי. ואחרי שעה בערך חזרתי למקום התאונה (לאחר שאיכשהו הדבקתי את המראה והחזרתי אותה). הנהג כבר לא היה שם וגם רציתי לדעת מי הוא כדי ליצור קשר להחליף פרטים אז פתחו לי את המצלמות שהיו שם וראיתי את מס' הרכב שלו והצלחתי להשיג את הטלפון שלו. 

הוא הלחיץ אותי ואמר שאם אני אתלונן הוא יאשים אותי בפגע וברח ושאני אשמה בתאונה. למרות שלפי סרטון מהמצלמות שיש ברשותי רואים איך שהייתי מאחוריו הוא המשיך ליסוע והוא זה שפגע בי. וגם לאחר שסדרתי את המראה חזרתי למקום. ובטלפון שדברנו הוא לא נתן לי פרטים לא ת"ז לא את השם שלו לא רישיון ולא ביטוח. ומשום מה כל כמה שניות התנתקה השיחה.

עדיין זו פעם ראשונה שקרתה לי תאונה ואני קצת בלחץ. מה אתם חושבים? מה לעשות?

פורסם (נערך)

הוא אשם בתאונה, את אשמה בכך שעזבת את מקום התאונה בלי לבדוק שכולם בסדר ובלי להחליף פרטים.

הוא אכן יכול להגיש נגד תלונה במשטרה, אבל בהנחה שאין נפגעי גוף, רוב הסיכויים שהתיק יסגר מחוסר עניין לציבור.

בכל מקרה אין לזה ממש קשר לתביעה הכספית שלך מולו, אם כי השופט עלול להרים גבה ולתהות למה לא עצרת כמתבקש.

את פונה למשטרה כדי לקבל את פרטיו על פי מספר הרכב שבסרטון על מנת להגיש תביעה.

להבא, כאשר יש תאונה, עוצרים מיד, ומוודאים שאיש לא נפגע, גם אם זה כביש ראשי ואת מפריעה לתנועה, חיי אדם קודמים לכל.

אם מדובר בנזק בלבד מצלמים את מיקום הרכבים, מספרי רישוי והפגיעות, מזיזים את הרכבים כך שלא יפריעו לתנועה ומצלמים רשיון רכב ונהיגה של כל המעורבים. זה לא אמור לקחת יותר מכמה דקות.

אם יש נפגעים לא מזיזים כלום ומתקשרים למד״א ולמשטרה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

להבא, גם אם צפרת צפירת אזהרה, היה עליך להאיט. לא בטוח שאותו הנהג שמע אותך (אולי חלונות סגורים ומוסיקה בווליום גבוה). 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האשם בתאונה הוא נהג הרכב האחר - הוא יוצא מ"חצרים" ועל כן עליו לתת זכות קדימה למי שנוסע בדרך, וכיוון שהוא נוסע לאחור הוא חייב בנקיטת אמצעי זהירות, שכנראה לא נקט.

עם זאת, עצתו של zaf נכונה, בבחינת להיות חכם גם אם לא הצודק. כמובן בתנאי שהעצירה אינה גורמת סיכון.

לגבי החלפת פרטים - שניכם עבריינים באותה מידה. מעבר לעצתה של Be roo אני ממליץ להשתמש בטופס שחברות הביטוח מספקות עם הפוליסה - זה "יקבע את הזכרון" וכן ימנע ממך לשכוח לתעד פרטים חשובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לסיכום. הוא אשם בתאונה.

את תקחי את הסרטון המדובר תפני עם הסרטון לחברת הביטוח שלך שיעזרו לך בתביעה נגדו. 

גם אם הוא יתבע אותך על פגע וברח אין לזה שום משמעות כיון שלא היה נפגעים בנפש. 

(אלא אם הוא נסע מאוד מהר אחורה ויש סיכוי שנפגע מהתאונה.)

להבא לדעת את מה שכתבו מעלי ולעשות מיד את מה שנדרש. 

• תוכן חדש...