Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי מגבות חדשות מאוטוסטור (אגב, מגבות ממש מעולות) שאלתי אותו לגבי כביסה, אמרתי לו שאני רגיל לכבס עם פיירי (לא תמיד יש לי עצבים לחפש שמפו טקסטיל) והוא אמר שתכלס עדיף לכבס עם מים בלבד.

על המגבות יש בדרך כלל רק מים וBDS שאני מנגב איתו, ועל הכפפות יש יותר לכלוך מטבע הדברים, במיוחד הכפפה המיוחדת לג'אנטים (שעברו ציפוי, וגם אותם אני מנקה עם ONR).

מאז התחלתי לכבס את המגבות רק עם מים, ואת הכפפות עם פיירי. ולמרבה הפלא המגבות יוצאות אחלה...

מה אתם אומרים על הרעיון?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

דעתי האישית היא שצריך משהו כדי לפרק את הלכלוך ושאר הג'יפה שנמצאת באופן טבעי על המגבת, לכן לא הייתי מכבס רק עם מים.

אני משתמש בתכשיר לבדים עדינים.

פורסם

לדעתי גם צריך לפרק את השאריות של הלכלוך מהמגבות והכפפה.

מים לא מספיקים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל בגדול, אין לכלוך על המגבת, רק BSD שמרוסס עליה. 

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

זרוק למכונה לכביסה של חצי שעה, עם קצת אבקת כביסה או ג'ל כביסה (בלי מרכך).

אגב, כדאי להעביר שטיפה במים לפני, אם אין לך כוח אז תפעיל במכונה pre wash או מה שיש לך שם, שיוריד את הלכלוך הגס והערמות סבון שספוגות בספוגים.

עריכה אחרונה על ידי motek
  • לא הבנתי... 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

אוי ואבוי עם אבקת כביסה.

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

אוי ואבוי עם אבקת כביסה.

מה הבעיה עם אבקת כביסה?

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

כמדומני, האבקה עלולה להיתקע בסיבים בדומה לחול ולגרום לסווירלים.

תקרא גם כאן, גם לא ממליצים על שימוש באבקה:

https://adamspolishes.com/blogs/news/how-to-clean-your-microfiber-towels-restoration-rejuvenation-and-maintenance

• אהבתי 1

פורסם

החכמתי, תודה. עם זאת, זה נראה לי גם תלוי באיכות האבקה ובכמות האבקה ששמים. בעיקרון אבקת כביסה אמורה להיות ממיסה במים ולא אמורים להשאר גרגירים לאחר הכביסה, אציין גם שמעולם לא קרה לי, או שלפחות לא שמתי לב שקרה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

• תוכן חדש...