Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד שנייה עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לרכוש רכב, כנראה ממקום מסודר - יד שנייה.

התקציב שאני מכוון אליו הוא 45-60K.
אוטומטי, עדיף משנת 2017 ומעלה, קילומטרז' סביר.

השימוש - נסיעות תוך\בין עירוניות מספר פעמים בשבוע, גוש דן בעיקר.

כן ביחס להעדפות- מעדיף רכב סופר מיני לפחות. לא מתחבר לפיקנטו ודומיהן - יציבה על הכביש.

פורסם

הייתי בודק סיטרואן c3, הרכב נח מאוד, מאובזר טוב במיוחד ברמת אבזור הבכירה shine pk, מאחור לא מרווח במיוחד, עלות אחזקה נמוכה.

הייתה בעיה ברצועת טיימינג ויצא ריקול, אפשר לבדוק באתר סיטרואן אם יש ריקול לרכב שאתה מחפש.

אם כי דגמי 2018 אמורים להיות עם הרצועה החדשה כבר.

סיטרואן קקטוס בעלת מכלולים דומים, אך איכות חומרים עדיפה ומשענת יד נוחה יותר, לדעתי מושבים תומכים יותר אך לסיטרואן c3 יש מערכות בטיחות שאין לקקטוס.

הונדה גאז, אמינה וחסכונית, מרווחת מאוד מאחור, פחות נוחה ופחות זריזה, כדאי לחפש ברמת אבזור קומפורט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...